Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Ми хайде честит Хелоин тогаз  Mr. Green
Мацки, вие не спите ли  Shocked Аз като знам, че Крисе в 6ч. е кукуряк - вечер си налягам парцала и спя, но то си ми се спи де  Grinning

Слънчева, честит златен медал на синчето   bouquet Още много такива да последват  Peace А Роската е пич  Heart Eyes
desex, малката сладурка какви ги реди - ще я изям  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знам какво си мислят, но все ми е на акъла "Виж кой говори" и оте онази предица книжки, дето madelix беше сканирала - "Мамо, аз съм тук", та избягвам "дю-дю, бубу, агууу", да не мис е подиграва  hahaha Мерси за ценния матРиал как да напълним колекторчето - ще има изпълнения. Аз с Габи едва се справях  Mr. Green

Хм, това с гърнето  ще трябва да го измисля - Криста ака докато яде (не ми се ще да я държа по голо дупе  Confused или пък да храня на гърнето  ooooh!), а и сутрин рано - ето днес в 5.30 и в 7ч.  Rolling Eyes Иначе пък ми се иска. С Габи по това време не би ми и хрумнало, но тази хитра лисица всичко разбира  ooooh!

Ние вчера никъде не излязохме - дойдоха ни на гости приятели, на които сме кумове и тяхната дъщеричка е с 20дни по-голяма от Габи. Двамата чудесно си играят, а ние откарахме цял ден на маса  Embarassed Днес обаче ще ги водим да се возят на метрото  Peace

Раддддииии, ти кога спа  ooooh!

Само още да споделя мъката си - в момента изобщо не знам кога, с какво и колко да храня Криста - пълен хаос ми е  Crazy

Сетих се още нещо - vivere, и нашият биберон хлътва навътре  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 07:12 от aniK

# 91
Добро утроооо, върнахте ли часовниците 1 час назад? Хайде, ако не сте - действайте Simple Smile

Ани, кога колко - когато поиска, колкото поиска Wink хайде сега ... виж с какво - каквото й дадеш Wink

Ох, ние папкахме сега и вече сме готови за игра (май повече за смяна на дупе ама айде) и така ме дърпа за косата Wink

# 92
  • Sofia
Ани, кога колко - когато поиска, колкото поиска Wink хайде сега ... виж с какво - каквото й дадеш Wink

Много мразя аз така - трябва да има ред, да се знае - кога се спи, кога се яде, какво се яде...  Naughty Ще види тя кон боб яде ли  Mr. Green
Славче, ама и ти си спала бързо

# 93
Ани и аз обичам да има ред, ама с мойто ла*но се научих, че това е само илюзия Wink хахахаха Ми наспах се, можех да спя и още ама като ме събуди малката и сега вече се разсъних Wink

# 94
Добро утро и от мен:)

и ние станахме рано и то доста - според новото време Simple Smile.

Ред не успяхме да вкараме - при нас е абсолютна анархия ама си свикнахме така.

Питах ви в предната тема и пак да попитам тук - ползвате ли слинг или кенгуру, че мъника не желае да си лежи  в количката и се носим като маймуни Simple Smile, та се чудя кое да ползвам - имаме едно кенгуру, но е супер неудобно, през едното рамо. Той иначе стой в него, но ми откъсва рамото.

# 95
Радунка, ние имахме този проблем когато Цвети беше на 2-3 месеца, но го надживяхме и сега кенгурото ми е само за украса, онзи ден се носихме де, ама по мое желание, че не исках да свалям количката Wink Но моето кенгуру е като раничка и на двете рамене и е много удобно. Защо не опитах да повдигнеш нивото на количката с една идея, може детето да иска да седи и да гледа - при нас помогна Wink

# 96
добро утро  Simple Smile

благодарско за кафето - едвам гледам и имам нужда от едно  kaffeetrmker_2 morning  Sad мъненкото келеме тази нощ вече беше във вихъра си  Crazy  Crazy  Crazy на всеки 20-30 минутки квичене, реване, пищене - откачам  #Crazy  идва ми да го сложа в количката, да го изкарам на двора и да се прибера сама, а то да си врека и крека там  Close

# 97

Добро утро и от мен на кафенце с джезвенце... , че с новия час всички имаме нужда... Crazy

Ние днес да се отчетем с нов зъб Mr. Green , той че и нов, че и горен, моя син направо ми изкриви представите за поредност и време на избиване, сестра му на тия месеци не беше чула за зъби, пък камо ли горни, при избил само 1 долен... Shocked

Мъж ми пък се бъзика, че Йоан сега бил като перфоратор... hahaha Mr. Green

От вчера се каня да ви питам, ама пуста кърмаческа деменция Crazy, някой давал ли е пюре на Бебивита , имам в близот такива и се чудя ка са newsm78

и ние се зарибихме нещо по конкурсчета, та в тази връзка и аз да помоля за едно рамо:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161978080502614&set=o.162923793728636
  bouquet Благодаря , за което! Heart Eyes

# 98
  • Розовата долина
Добро утро и от нас!!!
  идва ми да го сложа в количката, да го изкарам на двора и да се прибера сама, а то да си врека и крека там  Close
Добро предложение,ха-ха!!! Joy
Сияна пък не кряка и не вика през ноща,но през 2-3 часа се събужда да цока,съответно захапва,аз заспивам и така откарваме докато се събудя да я дръпна.Започна да ме използва като залъгалка това дете!!
ANNI_M,честито ви зъбче,дано и другите излизат безпроблемно!!
radunka,и аз ползвам кенгуру(ето товаhttp://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/11482,когато ходим да пазаруваме някъде,но не ми е супер удобно.
Славчето,наистина много бързо се наспиваш,аз така обичам да си поспивам,само да ме оставяяят Sad
Аз пък нямам особен успех с пюретата,въвела съм само морков и картоф,но нещо нито едното,нито другото долюбва,цицата си е друго нещо.Та реших малко да поспра,след седмица пак ще пробвам.Пък и нещо се запекохме и сега ще нормализирам нещата само с кърма.Може пък с тиква да пробвам,че тя е по-сладичка.
Иначе Сияна съблека ли я,пръстите на краката веднага са в устата,а коремната преса я прави през по-голямата част деня,поне тя няма да има шкембак,за разлика от мен.Много е шавлива,ревлива и какво ли още не,мира няма с това дете,а си беше толкова кротичка,не знам какво И стана.... newsm78

# 99
Момичета, благодаря ви много за пожеланията! Много сте мили!
Да ви почерпя, станах на 33...

Вчера беше страхотен ден, макар че не успяхме много да разберем от ресторанта и то не заради Павко, а заради баща му който се притесняваше от хората...
Вечерта дойде брат ми и добре се получи.
Да ви кажа, Павко напоследък трудно заспива вечер и то ако е в мен, Като го сложа на леглото му се буди, хили се и се върти.
Тая нощ след като заспа в 11ч, се събуди чак в 5ч да хапне и после в 8ч.

Днес е само за разходки, чакам да се стопли и излизаме на слънце!
Честит ви Хелоуин! afwitch

# 100
  • Sofia
Абе Криста не е кърмаче и не яде нощем, но от 2 и нещо примрънкваше през 1 час, а към 5.30 вече й дадох да яде  Crazy Нещо им става на тези деца  ooooh!
Сутринта мъж ми вика "червени са ти очите, нещо не си се наспала"  Mr. Green

# 101
Абе Криста не е кърмаче и не яде нощем, но от 2 и нещо примрънкваше през 1 час, а към 5.30 вече й дадох да яде  Crazy Нещо им става на тези деца  ooooh!

Да, Ани, Павко от месец пак си върна храненето в 12ч. Вече си мисля, че трябва да захранвам, ама съм инат и ще се опитам още 20 дена да издържа. Thinking

# 102
Славче, то трябва направо да сложа летния кош, но още ме е страх, че той няма пълно легнало, а е на 45 градуса последната позиция. Така се надявам и при нас да отмине ! Иначе и на мен ми е удобно, особено когато не работи асансьора, слагам го и сме готови. Обаче той иска само с лице напред, а прочетох, че не е много препоръчително, защото няма упора!

inka2005, изглежда по- удобно от моето кенгуру - поне е с две презрамки!

# 103
Добро слънчево утро!!! Hug

Леле до колко часа сте писали, а ние се на спинкахме до 2ч.и папка Бебчо и после се събуди в 5.30 играхме си, пак папка в 6.30ч. и след това спинкахме до 8.30ч. Wink пълна програма.

Нела, да нацелуваш малката принцеса, напълнихте ми душичката Heart Eyes Heart Eyes

Слънчева, браво на твоите момчета. И честит златен медал, още много победи да има детето. Hug

ANNI_M, честити ви горно зъбче Heart Eyes

Пенелопа, аз започнах със сокче и се прие добре(давала съм ябълка и круша) сега пием чайчета и за сокчета не остава време  Hug

И ние още нямаме гърне, не е ли рано още newsm78( аз все си мислех пролетта да вършим тази работа).

Ставам че ние пак сме гладни Laughing

# 104

Да, Ани, Павко от месец пак си върна храненето в 12ч. Вече си мисля, че трябва да захранвам, ама съм инат и ще се опитам още 20 дена да издържа. Thinking

И ние сме така вечер - ядем през час два а през деня може и на по големи паузи  Shocked

Гласувах за мамите в конкурсите Peace успех ви желая

Общи условия

Активация на акаунт