Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Честито на всички именници, месечинковци и рожденници! Да са здрави, усмихнати и много обичани!!!

# 571
Ехааа мале колко празнуващи има днес:) Честито на всички именници, заедно с нас!

Елче, на теб ЧРД, Да си жива и здрава и много обичана newsm59 nbirthday newsm67

Луксче, голям стрес си преживяла според мен, чак си се зачела и за породени деца Hug

Патеее, ха добре дошла отново и честита нова къщичка, дано и тази седмица става за раходки та да успеем да се видим

Данли, зарежи чистенето и бягайте навън, ей сега като стане студ по цял ден ще си чистим и гладим и перем

Бъни, дано да не я тормозят пъпчоците и да мине без усложнения

Ани, ентусиазъм имам винаги що се отнася за път а и не е чак толкова далече. Стигнахме за 3ч със спиране за ядене на Зупка:) Аз не бях ходила от 3 год, и града се е променил много и бабата и тя, та имам и един племенник станал на 9 иска естествено футболист да става, беше хубаво

Хайде честито и на всички месечковци

# 572
Добро утро Hug

Честит имен ден на Мишо на Дудунски и на Марая  bouquet

Честит рожден ден на Елче  bouquet

Дилянка, да се оправяш бързо, много са неприятни тези бактерии ooooh! Hug

Ох, АниК, защо ме подсети сега, че и аз трябва да чистя... Naughty Hug

Дудунски, моите родители са от НЗ, но аз не съм ходила от дете там. Стана ми смешно като каза, че племенникът искал да стане футболист - всички момчета-роднини от там това им беше мечтата Laughing

Тази нощ пак борихме глада с чай Laughing Но очевидно не е и глад, де, щом като цокне 10 мл. чай заспива блажено - явно просто е жадно детето Peace Тази нощ се буди само 2 пъти, надявам се да го отиграем без събуждане скоро Praynig

Оооо, не съм се похвалила - Дара пропи от шише, но не от биберон, а от един мек накрайник на Нук, от който няма нужда да дърпа детето, за да потече (щото на нас това не ни идва на акъл Rolling Eyes) - тече си направо и тя гълта Peace Вчера е изпила над 100 мл. вода и чай Party Само за през нощта чая го давам от един биберон на томи типи много пускащ, но не чак като накрайника, че ме е страх да не се задави в просъница - слагам й биберона много напред в устата, да не го дъвче, и тя смуче, много е смешна милата Laughing Heart Eyes

Тоя вятър навън не ми харесва.... #Cussing out

# 573

Честит имен ден на всички именници днес! Бъдете много щастливи и си носете със здраве хубавите имена!

# 574
Добър ви ден. Hug
Хайде честито на всички именници които днес празнуват. Hug Hug Hugи малки и големи Hug Hug Hug
Елче честита христова възраст желая ти много любов и безкрайно щастие.  bouquet
Дилянка бързо оправяне и преборване на бактериите.Много са упорито наистина .. ooooh!
Вивид това с накрайника и аз мисля да го пробвам...за сега пие от чашата но не изпива много ...а аз й давам само за изплакване след твърдата храна(пюрето).Но мога да потърся и накрайник и аз.Баткото така беше но на Авент.Лесно се научи. Peace
Куцо пате добре дошла.Отчитай се по-често. PeaceИ аз не намирам много време ама...все не смогвам.Малката иска много внимание.За миг не мога да я оставя ...сама..... Mr. Green baby_neutral
Ние сме добре.Малката почивните дни я давам по релакс.Обикновенно единия ден ми е на кърма понеже и нея я забелязвам се запича от тия пюрета. #Cussing out

# 575
  • София
Здравейте и от мен,

да разкажа как се разви при нас драмата с ниския хемоглобин. Та, детенце ще яде две седмици месо и желтък по схема, след това ще му се направи още една кръвна картина, за да се види дали имаме напредък и ако нещата са пак така на долна граница - сиропче (предполагам Малтофер). Спасихме засега химията.  Naughty

По този повод в събота ходих да заредя запасите от пюрета (бях като луд с картечница Rolling Eyes) - напазарувах 2 торби разни месни пюрета, рибешки, плодови, аба въобще менюто за месеца е ок. Открих Плазмон - хареса ми асортимента им, а малчо се облизва и май пита за още от тях.

# 576
Честит Имен ден на всички празнуващи днес ,да сте живи и здрави и много обичани   bouquet
Честит Рожден ден и на Елчето ,много усмивки ,щастие и любов
Едното от моите братчета също е Михаил да ми е жив и здрав
Честито и на всички месечинки  Simple Smile
Сега да споделя за ужасната нощ ,която изкарахме ,отново почти не спахме ,но поне установих причината имаме си зъбче ,което от енд а страна ме радва ,че не съм разболяла малчо ,но от друга ако вади висички зъбки така ми идва да се гръмна  Confused Дори огледах добре и другото зъбче и то е на път вижда се съвсем лекичко ,дано да прореже по-бързичко и то  Praynig
Бъни дано да се размине само с пъпчиците бебка  Praynig
Дилянка дано и ти се оправиш по-бързичко ,че тези бъбречни истории са много болезнени  Hug
Луксче голям страс наистина и аз скоро го преживях ,защото аз веднъж имах нещо като МЦ ,обаче не беше МЦ ами просто прокървяване и не знам защо преди 1 седмица се бях вкарала във филм ,че съм бременна и правих тест ,беше отрицателен ,но като се има предвид ,че миналата година като правих тест и за Ради пак беше отрицателен съм в чуденка ,но каквото такова Hug

# 577
   Честито на всички именници!!!  Hug Hug Hug

Честит рожден ден на Елче . Да си жива и здрава, само радостни мигове...

Ние днес сме на консултация. След малко ще и сложа колекторче  за урина, дано събера нещо. Вие как се справихте с това упражнение? Горе-долу след колко време да погледна свършена ли е работата newsm78 И да видим какво ще правим с тези имунизации, че тя малката ни една няма сложена...

# 578
Честит имен ден на Мишето! Да е жив и здрав, много да радва мама и тати и все така да е най-усмихнатото бебче! Hug
Честит имен ден, Марая! Бъди много щастлива и обичана и все така лъчезарна и позитивна!
Честит рожден ден, Елче! Много здраве и късмет!  bouquet
Честито на всички празнуващи бебки и бебковци!

Днес и аз се включвам с малка почерпка по случай именния ден на Али  Grinning

Ileina, честито зъбче! Дано сега се поуспокоите и следващите зъбки да се появяват леко. Али също е с 2 набъбнали венеца, които вече драскат и я чакам всеки момент да се озъби  Mr. Green
lux-че, това с породените деца не е шега работа /особено след секцио/. Имам пресен пример наблизо и ме побиват тръпки при такава мисъл! Rolling EyesИначе поздравления за храненето на Ати. Та такъв голям мъж бива ли да яде пюрета  като някое бебе – направо манджа   Mr. Green
vivid_v, изкушаваш ме да пробвам това с чайчето. Аз съм 99% сигурна, че Али не се буди от глад, а просто поради добре настроен биологичен часовник. Гушкам я, душва ме, цоква малко и заспива

# 579
Хепинес, да ти е жива и здрава именничката! Инааче за буденето и аз бях сигурна че не е от глад и си бях казала, че заместя ли и следобедното хранене с каша (а то при нас е в 18ч.), няма как да е гладна и ще я отучвам да се буди Peace Първата нощ малко се мръщеше на чая, но снощи пи без проблем и дори не се разсъни Peace Иначе пак я гушвам, де, но вместо да суче й давам шишето Laughing

Мира см, този накрайник на нук се оказа единственият (аз вече станах спец по шишета и чаши покрай Дара), който не е нетечащ (демек тече си като го обърнеш), но за нашия случай само той е подходящ Peace Има една цепка на него, не са дупки. Иначе и аз я пробвах и с чаша - много се олива Crazy А с лъжицата не си е работа като сме навън примерно....

# 580
Честито на всички малки, големи и още по-големи именици и рожденичката   bouquet
Моите родители и те живи и здрави - днес правят 30г щастлив семеен живот, поне още 3 пъти по толкова  Mr. Green
Вчера мойта майка се сети как съм захранена аз - до 7 месец кърма и после директно детска кухня  Joy

# 581
  • София
Честит празник на именниците, рождениците и месечинките  Hug

vivid_v какво чайче даваш?
ileinа честито зъбче на Ради. Някъде бях чела, че първото зъбче избива по-болезнено, а другите по-леко. Дано е така.
krischana а пък аз съм захранена с боб  ooooh!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:22 от elinka;)

# 582
Момичета какво става с това време??
Тук както се заоблачи все едно ще завали всеки момент  Wear Umbrella
На всичкото отгоре ми спряха водата  smile3514
Интернета ми постоянно се губи ....компа ми прави и той проблеми  hit hit hit и нещо кофти ми почва седмицата.
Поне успях да направя пюренце на дребчо - картофче, морковче, тиква и даже сложих и лук и мнооого му хареса.
Ще поизчакам да видя дали ще се покаже слънчице, ако да добре , ако не излизам ,пък ако ще и да вали .
Ще взема да се разходя и накрая един нов комп да харесам та да го сменя този кютук(незнам тази думичка така ли се пише)
Отивам да видя какви ще ги къдря ....

# 583
  • София
Честит имен ден на Мишока, на Али, на Марая/Ани  Heart Eyes Бъдете живи и здрави, мили сладки бебчета и мамче!!!

Честит рожден ден на Елче и на Снеж на патерица! Здраве, любов и безкрайно щастие  Hug

Честит празник на всички братя, татковци и други роднинки, които празнуват днес Simple Smile

Моето как пищи, проглуши ми ушите  Mr. Green ние вчера бяхме в зоопарка, да я покажем на роднините мамунки. Леле, що народ се беше изсипал там, не е истина....

Дилянка/Нели, бързо оправяне, миличка  Hug

Крисчана, направо паднах  Mr. Green да са живи и здрави родителите ти, да се обичат още мноооооого години!

Поздравления за Дара!!! И аз трябва да почна да уча моето да пие вода/чайче от шише или чаша, ама като гледам как се мотам със старта на захранването....

Буни, да минават пъпчиците на Меги и да няма никакви други проблеми!!!  Praynig

Ели, честито зъбче. Дано другите излизат по-лесно, да са белички и здравички!!!

Весе, да я нацелуваш малката имеНичка! И аз си мисля, че не е толкова гладна, тя дори не се буди докато яде... навик... обаче си мисля и друго - през деня много се разсейва, цоква малко и само се върти да гледа, та дали не си дояжда нощно време (но не е като да имаме притеснения, че е слабичка  Joy )

Нари, второто нали са ти казали, че може да почне да се прави след година... породени май е най-трудно...

Искам да споделя нещо - Габче се изака МНОГО, обаче е малко рядко и малко зелено  newsm78 newsm78 newsm78 дали имам основания за притеснения?!?!?!?

Ееее, този дъжд днес не го бях планирала. Обаче ние пак ще скиторим, съседката това разправяла на майка ми - как не се спираме... ама я съм спряла, я дружно сме откачили с Габче. Та си мисля да ходим до някой от моловете, може би Карфур, малко да понапазарувам.

Срещичка ще си правим ли тази седмица?

Много целувки от нас и до скоро! Весел празник на всички празнуващи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 584
  • София / Сливен
Честит имен ден на бебе Михайл да е жив и здрав.
Честит р.д на Elche да бъде много обичана майка и жена!
Честити месечки на всички пораснали дечица.

Общи условия

Активация на акаунт