Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
добро утро, малки и големи  Hug

лилка, захранването трябва да стане на изпразнено черво  Peace

нищо не света не е в състояние да ме убеди, че бебетата не акат, защото усвояват кърмата на 100% - като я усвоява откъде се взе това количество? по-скоро мога да повярвам на теорията на докторицата, че им е недоразвита нервната система и не подава сигнал на червото да се изпразни и това се оправяло в повечето случай към 6-7 месец. и другото, което ми идва на акъл е недостатъчно манджа - когато реша да му давам от шише изпива по 100-120 мл., което ми се струва недостатъчно за бебе на неговата възраст. а иначе е едричък  newsm78  оф, дано нещата се регулират, че вече нямам нерви  Praynig

# 556
Добро утро

Искам да ви почерпя за моето детенце, днес си има имен ден

Сега се връщам да ви почета

# 557
Добро утро!

Дудунски
, да е живо и здраво малкото Мишле, много щастливо да расте и много да го слушкате Simple Smile

Честит имен ден и на всички останали празнуващи Simple Smile

бъни,
дано всичко мине леко  Praynig

# 558
Добро утро!
И ние вече имаме зъбче. Вчера докато ми дъвчеше пръста го усетих
За дупето вчера взех този спрей и съм много доволна http://apteka.framar.bg/30015722/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4% … 0%BC%D0%BB-borola
само от 2-3 тъпи вече има видим ефект

Честито на всички именници

# 559
  • гр. София
Добро утро, Майчета и бебоци!  bouquet

Минавам да почерпя за моят имен ден ( за протокола- казвам се  Ангелина  Laughing

Честит имен ден на всички празнуващи!Нека носят името си със здраве и гордост, дълги години!!!

# 560
Добро утро!

Честит имен ден на Мишо на Дудунски и Али на Хепинес! Също и на Winnie и Марая!   bouquet

Честито и на всички останали, които имат именяци вкъщи! Моя брат също е Михаил и празнува днес.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 08:46 от desex

# 561
честито на именяците - Мишета и Ангелинки   bouquet да са живи и здрави   bouquet

да почерпя и аз за моя татко-именяк

# 562
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БЕБЕТО-ПИЧ МИШО!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СПОКОЕН, ДА РАДВА МАМА, ТАТЕ, БАТЕ И ЦЯЛАТА ГОЛЯМА РОДА, ДЕТО ГО ОБОЖАВА

МАРАЯ, ДА СЕ СЛАВИ И ТВОЕТО ИМЕ!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!!!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАЗНУВАЩИ
  bouquet

dudunski, как беше при баба? Ама ти голям ентусиазъм да го биеш тоя път за един ден  ooooh!
Нати, честито ви голямо ако   bouquet Пу, дано със захранването нещата се нормализират  Praynig Измъчихте се и двамата  Sad Аз днес планирах целодневни разходки с вас, но... оставих Габи в къщи  Rolling Eyes Още вчера го надуших, че започва да "работи" нещо, тази сутрин имаше сопол и Т 36.9, която ще се вдигне най-вероятно  Confused Хич да не задълбочи, по-добре да го наблюдавам  Crossing Arms
Ще съкратя малко понеделнишкото чистене  Mr. Green

Вчера ходихме в парка Заимов - много приятно се изненадах колко много съоръжения има. Аз ходех там редовно с Габи като беше малък, но нямаше толкова забавления. Оглеждах се за КикиНики и маделикс, но беше сериозна лудница  ooooh!

Хайде, мятам се аз на парцала, че Крисе днес е извън всякакви режими и сигурно ще се събуди точно, когато вляза да се къпя  Grinning

# 563
Честито ма всички празнуващи днес Hug Специални поздрави на Мишо :love: и Марая

Бъни,
дано бързо се оправи и всичко мине добре

# 564
Да почерпя и аз - днес достигам Христова възраст Grinning

Честито и на всички, именници които празнуват днес!  bouquet

# 565
Честит имен ден на всички празнуващи  Hug да сте ни живи и здрави и да си носите имената с гордост   bouquet

Хапинес(Веси) днес ще ти пиша на лични за ебай, не съм те забравила, просто нещо съм много разсеяна Simple Smile
за заместването не се притеснявай, нека става бавно, то детето си знае кога- слушай Али  Heart Eyes

днес ще ни дойде количката, ще ни я донесат от габко, дано да е запазенка, че мн ще се ядосам, в този ред на мисли Мариелка на теб писаха ли ти

след седмица притеснения и четене за породени деца, накрая ми дойде цикъла- имах нетипични оплаквания, един тест не показа нищо и бях се побъркала, как ще стане ако съм бременна  Crazy добре че ми се размина  #Crazy

Наталка
Ати също не акаше по 3-5-7 дни, сега си ака всеки ден по 2-3 пъти по-малко топчета хахаххаха, но си ака без проблем- само ако яде запичащи неща малко го зорят, но се контролира много лесно с разхлабващи храни

искам да се похваля официално след провала ни да ядем пюрета- вече Ати яде от 100 до 150 гр храна  и след около 30 минути като се изчистим, преоблечем и т.н. си цока млекце за десерт  Party и следобеда междухраненията малко плодче хапва, но още не съм вкарала следобедно меню- утре сме на лекар за кръв и урина и ще говорим с педиатърката как ще процедираме, тъй като 7 м ще се вкарва хляб (глутен) и 8 м (цял ориз, елда,булгур и т.н ) дотогава ще хрупаме плодове и зеленчуци, за месото не съм решила още , може би след глутена ще бъде , вие как ще процедирате

отивам да храня беби #Crazy

# 566
Добро утро и от мен!!

Борис пее от 4.30, хапна играхме до 6.30  и сега ставаме.. Laughing

Мерси момичета дано Praynig

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИШЛЕТО, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА РАДВА МАМА!! Hug Heart Eyes

ЧЕСТИТО И НА МАРАЯ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА! Hug

Elche, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА! Heart Eyes

# 567
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО ВИ И САМО С ДОБРО ДА ГО СПОМЕНАВАТ ОКОЛНИТЕ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Elche ! МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!

Ние пак се позагубихме, но ще гледам вече да съм по-редовна!
Доколкото прочетох повечето вече сте захранили, а пък аз още се подмотавам, ама трябва да се стегна вече. Иначе сме що годе добре, за пореден път баткото ни лепна вирусче и борим сополки и кашлица, но вече свикнах и не се връзвам много. Вече живеем сравнително близо до южния парк(бул. българия) и може да се включа в някоя  обща разходка ако ме искате Mr. Green
Приятен ден на всички!

# 568
  • София/Сливен
Честито на мнооогото празнуващи днес!
И ние се включваме към тях - Камен става на 6 месеца. Нещо са се позагубили лентичките на Пузкарапуз от няколко дни. Аз за много от вас се ориентирам по лентичките, че не мога да запомня толкова много.
Утре ще ходим на консултация, но май ще отложим ваксината (противохепатитната), че нещо понакашля. Да го видим колко е пораснал. Иначе засега яде картоф и тиква само, днес мисля да включа нещо друго - морков или тиквичка.  Имам и едно пюре пащърнак - та пак се чудя от къде да започна.
А това диване предпочита лъжичката и пщрето пред сукането. Вчера му дадох малко да посуче, че да тръгне кърмата, да изцедя малко за пюрето. А нашия се върти и посяга към чашката, от която яде (по ми е удобно в чашка), бях я сложила до мен да е готова.

# 569
Добро утро и от нас!!!
Криско тази сутрин нещо ми е кривичък, незнайно защо  newsm78

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СИ НОСЯТ ИМЕНЦАТА С ГОРДОСТ  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Elche! МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ newsm59.
Ние от миналата седмица като сме започнали от четвъртък всеки ден сме в морската градина - голям кеф ви казвам.Дано и днес да сколасаме да стигнем до там , но малко под съмнение е, че къщата ми е с главата надолу , а колко пране ме чака за гладене не е истина просто.
Отивам да оправям .Лек и усмихнат на всички малки и големи сладурки и сладурковци  Hug Hug
М_e_г_и честита ви месечинка

Общи условия

Активация на акаунт