Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 483
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте!

Честито на Снеж и на всички месечинки!   bouquet

Ние и днес направихме една дъъълга разходка. Сега Габриелка-хубавелка спинка, че то много емоции, много нови неща видя и се умори. Пък и защо да спи навън като ще пропусне интересното.

Аз си мисля, че по-удобни за път ще са онези столчета, които се закрепят за плота на масата. Като това http://pediachovek.com/%D0%B1%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B … 81%D0%B0%20GIO712

# 541
Здравейте от нас  Hug

Направихме днес огромна разходка голям кеф - сега се прибираме и отиваме да пазаруваме и да готвя тепърва  Joy че то скитане скитанеее  Whistling

Бързам да се похваля че СЛУЧАЙНО се видях със Силвето и Мирко на главната ни Ама, че сладур ни е Миркои Любомирка им раздаде усмивки  Flutter Радвам се много че се видяхме  Hug Hug

# 542
днес дребния спа 2 часа сутринта и 2 часа следобяд  Shocked това не се беше случвало от най-ранна бебешка възраст  Laughing на погачата изкарах добре - малко вече ми се иска социален живот  hahaha

дребното още не се е изакало - направо вече незнам какво да правя  Cry

# 543
Път ли бе да го опишеш, този дом....едвам го намерихме, малко съм разочарована, защото видях само  големите дечица, но пък те така се радвах аи махаха. Домът един чист, ремонтиран ...много съм доволна и БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ за това че отделиха от средствата си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бързам да се похваля , че СЛУЧАЙНО видях адашката на Мирко-любоМира, малка прелест, една усмивкаааа, много съм доволна
  bouquet

# 544
Привет и от мен!

Snej, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!  

Ели(ileina) дано бързичко да мине на Ради настинката! Praynig  

buni,дано леко да мине варицелата  Praynig

Аз от вчера не съм влизала в форума.

Вчера ходихме до новият Джъмбо, и останах разочарована, исках много неща да купя, но нищо не харесах. А дрешките са ги направили ужасно скъпи за качеството( май на България има по хубави неща)

Днес бяхме цял ден на разходка с бебо. Но на мен не ми е добре нещо, продължават да ме болият бъбреци( не знам дали ви писах имам бактерия еш.коли и съм на АБ), както личната казваше че ми няма нищо, така се стигна до тук и вече трети месец. Да не казвам че от известно време от веднъж ми става зле, втрисане, повръщане и разтройство, а бе ужас направо.Сега съм решила да ходя да си направя ехограф,пкк, и пак стерилна урина, но това ще стане чак следващата седмица, да приключа с АБ.
Ох стига ви занимавах с моите болежки.

Честита месечинка на Ади и всички бебоци празнуващи днес! Да са живи и здрави и много усмихнати! Heart Eyes Heart Eyes

# 545
  • София / Сливен
Честити месечки на дечицата.
Честито на рождениците да са живи и здрави!

dilqnkaa това с бъбреците е много кофти дано се оправиш скоро.
Вчера купих пюре на Ганчев тиква и моркови днес го отварям и го пробвам толкова кисело ужас уж капачката изпука, реших аз да приготвя. Направих за утре зеленчуково пюре и едно тиква и дюля стана много вкусничко.

# 546
Natalinik, и ние сме така с Марти. Пробвала ми си хомеопатия? Една приятелка ми препоръча Нукс вомика, било много ефикасно. Аз за сега съм на Био гайа, но може и да го пробвам.

# 547
Дадох всичко от себе си и след 15 минутен масаж на коремчето и забодена дръжчица на мушкато в дупето се изака  newsm44 Егати, как се радвам на л...о  hahaha

И понеже не мога да понеса повече това неакане - утре ще захраня. Искаше ми се да още малко да изчакам.....

radunka, не съм пробвала с хомеопатия. Но принципно съм скептична към този вид лечение - Мартин го водих заради астмата и не му помогна. На вас БиоГайата помагат ли ви?

# 548
Ето ме и мен,

На бързо да се разпиша и аз днес и да ви се похваля, днес имахме възможността да излезнем с мъжа ми само двамата за 3-4 часа. Малката я поверихме на едната баба и ние ходихме на кино, да хапнем навън и да се поразходим малко - като всичко това ми подейства много освежаващо, покрай всичко останало бяхме забравили за себе си.

Относно захранването с плодово пюре или каша нещо удряме на камък. Тъкмо се зарадвах, че си хапваме всичко, се оказа, че не е точно така и се мръщиме и имаме пориви за повръщане от пл. пюрета и каша /бананова, засега/  newsm78. Като пробвам пл. пюренца ми се струват, че имат леко кисела жилка, а банановата каша е отвратително безвкусна. Мисля, да й купя, някаква нова каша на друга фирма, да видим тогава.

# 549
Нати, ха честито за постижението на малкия Андрейко. Дано със захранването да отминат и тези периоди  Wink
radunka, мерси за инфото за кърмата. В крайна сметка моята още няма 6 месеца, та днес майка я е дала на Али и мънечката я е омела без проблем. Даже й се е усладила  Mr. Green
dilqnka, Нели, стискам палци всичко да е наред и да няма нищо сериозно с бъбреците  Praynig

Днес Али беше захранена от баба и с броколи. Тя много ги е харесала. Та вече имам въведени тиква, картоф, морков, тиквичка и броколи. Все още не изяжда повече от 80-100 гр. пюре и после се дохранваме с кърма. Как да заместя това хранене  newsm78 И дали да почвам вече и с плодовите или каша и кога ги давате?

Честито на празнуващите половин годинка днес  Hug

# 550

Как да заместя това хранене  newsm78 И дали да почвам вече и с плодовите или каша и кога ги давате?

Ами постепенно трябва да увеличиш количеството на пюренцето за сметка на млякото, докато стигнете 1 пюренце /190гр./, след което педито ми каза, че мога да и давам каша, на същият принцип, докато заместя още едно хранене. Ние за сега все още пробваме с кашата и не сме заместили, но се надявам и това скоро да се случи

# 551
  • София
Момичета, Мегчето ми е страшна гледка, само на личицето има над 30 пъпки, а по косичката и тялото е някакъв ад, сигурно са над 200  Sad, дано се разминем само с това, че педиатърката ми обясни, че при толкова малко бебе се увеличава риска да се получат усложнения.

# 552
natalinik, доволна съм от Био Гайата, облекчаваше и коликите и му помагаше за изхождане, но сега ядохме много моркови и иии лошо Simple Smile. Иначе Нукс вомика е на Боарон и тя е много доволна, нейното момиченце не акаше по 6-7 дена и след една седмица прием си ака по три пъти на ден Laughing
Решила съм да си ги намеря - за мое успокоение Simple Smile

Happiness, и Марти много хареса броколито - така си лапаше с удоволствие Simple Smile

Иначе  ние не сме заместили хранене и скоро няма да заместим ще си цока още Laughing

dilqnkaa, да оздравяваш бързо! Много неприятно  Hug

# 553
  • София
Буни, дано само пъпчиците да са и да няма усложнения! Ще се молим за вас  Praynig

Дилянка, и теб те мисля. Дано бързо минават всички болки, че имаш невероятно сладък бонбон, който иска да му се радваш необезпокоявана.  Hug

Отивам да лягам, че това топло време и тези разходки уморяват. Май съм изгубила форма от лятото.

# 554
   Ние си акахме редовно ,но какво ни стана (от около месец),на 5 дни сме вече, но като е ден за аки,два пъти върши работата.natalinik и на мен ми каза майка ми мушкато но има още два дни до захранването ни ще издържа.
  А картофа с който мисля да започна няма ли да я запече още повече.?

Общи условия

Активация на акаунт