Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 494
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Ани, отиваме за 2-3 часа, колкото да видим пра пра бабата, после вероятно ще минем и през Пловдив и довечера се прибираме:) Така че сме на линия за парковете

Силве, да нагушкаш малките дечица Hug

Ели, дано не е нещо сериозно с Ради Hug, не го влачи по спешните центрове, по-добре го изведи на припечина

Хайде мацки хубав и слънчев ден на всички

# 526
Buni , много кофти с тази варицела , аз все си мисля че шарката плъзваше на пролет  newsm78, но явно и сега си я има. Докато бях бременна с Юли ,милото кара варицела, а докато бях бременна с Ади пък Юли кара скарлатина, така че са ми много пресни спомените и дано вие я изкарате леко Peace

При нас баткото ни вече е здравичък и утре го пращам на градина, че му е мнго скучно вече ,защото при нас няма много деца ,а той си иска игра . Ади пък му мина хремичката но едни гъсти храчки го мъчат ,явно му се изчиства хремичката, ще ходим тези дни да видим дали ще ни сложат ваксинка ,че много изостанахме.

Честито и на всички които правят полувин годинка днес.

СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ НИ   bouquet Hug

# 527
Добро утро  bouquet

Снеж, честит рожден ден  bouquet Бъди жива и здрава, обградена с много любов Hug

Дудунски, Сиванова, лек път Peace

Наталник, дано Андрейко свърши работата днес Praynig

Бъни, има в момента някакъв бум на варицела, дано бързо й мине на бебка Praynig

Аз от два дни заместих и следобедното ядене с каша, първата нощ не се буди за ядене Дара, но снощиии... ooooh! Започна се от 2 ч. - дадох чай и заспа; след това беше в 3.30 и в 4.30 - пак чай и заспива, ама аз така и не заспах след първото ставане Crossing Arms Решила съм, че вече няма да я кърмя нощем, пък да видим колко време ще издържа на този режим Crazy Пък и така можем да се редуваме с мъжа ми да се наспиваме в хола Peace

Хубав ден на всички Hug

# 528
Добро утро  Grinning

Нати, благодарско за веселото кафе  Heart Eyes

Snej, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!   bouquet

Иса, buni, ileina  дано бързичко им мине на мъниците  Praynig

Луксче, Ати е голям сладур  Heart Eyes, и аз се възхищавам на търпението ти  Peace

Дудунски, лек път и приятно прекарване  Hug

Аз ще пооправя малко къщата и после ще извеждам мъжи и фъстъчка на разходка семейно  Laughing
Хайде приятен и слънчев ден на всички!  Hug

# 529
   О момичета благодаря за пожеланията. Вие сте едни от първите ми честитили  Hug Hug Hug

Днес ни се очертава пълен график. Гости няма да посрещам, но ще отскочим до бабите, а вечерта тати ще ни изведе някъде...  Rolling Eyes
   Исе относно подсеченото дупе аз съм много доволна от пиоктанина. На малката и беше станала мокреща рана, но за няколко дни и мина. Разбира се върху пиоктанина и крем... Ще мине бързо  Peace
   И ние преди няколко седмици бяхме болни - 38,3. Оказа се стомашен вирус. Няколко дни диета с лечебна Хумана и малката се изприщи. Спрях я, дриска още 1-2 дни и се оправи  Flutter

Честито и на 6-месечковците. Да са живи и здрави и много послушни...  Hug

Вивид няколко дни на този режим и ще свикне малката да не се буди нощем, поне при нас така беше. Сега съм много доволна: 7:30 мляко, 12 пюре, 16 каша и след това 1 или 2 млечни хранения. Само че Василена изяжда цяло бурканче или по 180 - 200 мл мляко, а все си е така слабичка. Нощем не се буди, понякога към 5:30 куква, но мисля че е от жажда, защото като и дам вода и заспива веднага...
   Стига толкова за сега, да ставам, че дела ме чакат Hug

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 10:10 от _Snej_

# 530
Еййййййй здравейте и от нас  Hug
Снеж,честит рожден ден мила   bouquet Да си жива и здрава,много щастлива и много да те радва малката Василенка  Hug
Дудунски,приятно изкарване  Peace
Силве,и на вас лек път.Сигурна съм че малките много ще се зарадват на подаръците.ЩЕ се радваме ако качиш и някоя друга снимка после  Wink
Наталка,дано адаша скоро "свърши работата" че да не се мъчи горкото  Praynig
И сега да почерпя за моето порастнало вече момиченце  Heart Eyes

Честити 6 месеца и на Дидка на Девилчето.ДА е жива и здрава и много да я радва  Hug

# 531
Честито на всички бебоци ставащи на половин годинка  Peace

Силве приятно пътуване, дано го намерите лесно Simple Smile , че те едни пътища  Hug

аз тази седмица ще купувам това http://www.papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1081   какво ще кажете, че с Атила в края на седмицата ще пътуваме за Кърджали ще останем пак  3 седмици, а не можем да мъкнем столчетата за хранене, иначе имаме 2 едно високо пласмасово и едно малко по-ниско дървено, но няма как да ги напъхам в колата  Blush

bouquet оставям ви, че да свърша малко домакинска работа, после една хубава дълга разходка ни чака с Атила и мъжа  Party

# 532
Eйййй, забравих  Blush
Алекс, честита половин годинка на Ади!   bouquet Да ви е жива и здрава!  Heart Eyes
Честит малък рожден ден и на Дидка на Девилчето и Чавдар на Куцо Пате    bouquet

# 533
честит мини рожден ден на Ади, Дидка и Чавдар  Hug   bouquet

аз днес съм на погача на едно бебче и Андрейко го завещавам на бабата за 2 часа  Mr. Green лошото е, че вместо да се разнообразя - пак при бебета ще ходя  hahaha но си е напредък  Simple Smile айдеееее събуди се бебчо Simple Smile - отивам да му правя масажче на корема  Sad

# 534
Привет и от нас!!!
Снеж - честит рожден ден - бъди много обичана!!!!
  bouquet
 за дупето - имамхме огромни проблеми - след изписването ни  от АГ ни трябваше месец за оправяне - не се занимавай с пиоктанина  той  нищо не прави  поне при нас. Ние след 25 дни мъки, включително пелени от плат и каквото още се сетиш, калиев перманганат за миене , без сапуни , да стои бебка с голо дупе и  т н си взехме крем  на мустела(около 18 лв е тубичката) и за 2 дни бяхме ок!!! Просто е чудотворен!
Хубав и топъл ден майчета!

# 535
Хммм... Явно за подсечено си е индивидуално за всяко бебе. И аз пробвах с Мустела, но не помогна...  Thinking

# 536
Оххх, здравейтееееее Simple Smile

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на малките съкровища Simple Smile Да са живи и здрави и много палави Simple Smile  Laughing

Дудунски, айде лек път и хубаво изкарване в Нова Загора. Цветето се изяка през нощта и сутринта (ама аз вчера й дадох доста круша и тиква Wink )

Ох мънечката заспа и сега ще виддя какво да правя аз Simple Smile

Хубав и слънчев ден!

# 537
Славче, мерси за отговора за зеленцуковото пюре и аз така знам, но се чудех  дали направо се замества или се изчаква определено време.  newsm78 Съвсем се омотах с това захранване. Сега като чета при повечето вече са земестени по едно ,две хранения , но ние и скоро започнахме , та ще изчакам още.
Днес дадох картоф , е , нямаше такива физиономии  и позиви за повръщане. Но не го виня детето ,много е гадно, и с кърма го смесих и пак си остана на буци. Взех му суга картов и морков, дано да го хареса.
Какви зеленчукови пюрета давате, защото от един вид няма избор , а повечето са комбинирани. Има и с ориз и със сметана, не е ли рано да давеме от тях?
За подсичането - при нас дупето беше доста зачервено и много ни помогна кремчето на Себа мед и като цяло съм   доволна от тази козметика. Дано и на вас , Луксче, д апомогне Peace

# 538
Луксче аз мисля такова да взема, защото за път е идеално http://lazzilazzi.com/product.php?id_product=16 и ние нямаме много място в колата, а често пътуваме на някъде   car003

# 539
Здравейте, момичета!

Гледах прогнозата- чака ни още хубаво временце. Дано, идеално е за разходки.

Димитърчо засега е стабилизиран, дай боже. Не смея много да се похваля. Доктора ни препоръча да караме поне още една седмица на лечебното мляко. Иначе и аз съм заместила вече обедното хранене, но кашата не сме я започнали още, въпреки, че го захраних с варен ориз за обяд.
Така че, дано да е добре и нея ще я включим.
Хапва си много добре варена пасирана ябълка- донесоха ми домашни.

Проблема е, че баткото сега пак се опитва да се разболее- тази година прескочихме Сандански и морето и май си оказва значение.

Димитърчо току- що постави рекорд- спа цели два часа.  Laughing baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт