Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 472
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • гр. София
Вени, миличка, как ще си лоша майка???? Справяш се чудесно  Hug Вашите бебоци много шавливи  бре:D  Ама Аз затова гледам колкото може по- честичко да оставям Вики на Александър  Mr. Green
Грахи- страхотна идея  Hug Hug
Ние няма да се класираме за четвъртък- Викито има имен ден, ще я водим с майка до нашата църква св. Мина, после мисля да почна със захранването, след това празнична вечеря....таа пак ще ви изпусна Simple Smile

# 646
Уф, че гаден вятър, иначе е топличко, ама на мен не ми стиска да излезем Sad
За идеята на Грахи и аз съм за , харесва ми идеята да направим бебешко коледно парти Wink
Ние още не спим в чувал ,защото у нас не  е толкова студено.Иначе едната му леля му подари дебеличко за зимата с ръкави и с цип в средата, а това което съм взимала аз е без ръкави ,плътничко  с копчета, слагала съм го в него веднъж ,два пъти и малко като позастуди ще го ползваме Wink
Честита половин годинка на Йоанка и на другите малчовци, да са ви живи и здрави   bouquet
За четвъртък  и ние може да се класираме за срещичката, ама не гарантирам   Peace
Ние със захранването сме голям майтап, не щем мама да ни храни  ooooh! нали сме големи мъже и можем самички  eat правим всичко мазало, дрехи ,столче всичко  #Crazy
http://may2010.snimka.bg/baby/5-ti-mesec-na-mayicheto.544095.21372253 ето едно показно Simple Smile
Вени  още колко ще падат, ние като бяхме в Пирогов ,Дани като падна, пред кабинета на невролога имаше една мама, майка на две момчета и каза че е абонат там, цитирам "На всеки две седмици сме в Пирогов, ако не единия ,то другия, кой паднал, кой се сбил и все тука дежурим" , така че мъже какво даги правиш.Както се казва в песента  "Раждане" - "Днес за първи път, те разплаквам аз майчице, колко ли сълзи от мен ще изплачеш ти ?" Изобщо не си лоша майка, никой няма право да ти го казва дори  Hug а ти изобще не си го помисляй

# 647
  • София
Вени, хич не се притеснявай, а за лоша майка  Naughty.Аз онзи ден пред лекарският кабинет държа Мегата с гръб към мене да си гледка, освобождава се едно столче и аз на заден ход правя опит да седна, но не уцелих стола, направо се изпънах по гръб, а Мегчето върху мен, как не се размазахме и двете, божа работа.Умрях от срам, хората пред кабинета ме гледат сякаш съм малоумна, дете пищи от уплах, а аз искам да потъна в земята от притеснение, даже болка не усещам, а паднах като талпа, чак после осъзнах какъв късмет имахме, че се разминах само с посинял з....к, е аз каква майка съм?

# 648
Вени, как изобщо може да ти хрумне, че си лоша майка! Ти не можеш да го опазиш от всичко, случват се такива неща. Нашият още не е тупвал просто защото го мързи да полага такива усилия, че да се върти иначе ехеее колко има да пада. Както казва баща ми "Юнак, без рана не може" Wink . Hug
А на мъжете винаги им е лесно да говорят като гледат само от страни. Моят например като му споменах нещо за детската кухня ми каза нещо от сорта на "ама ти защо не му готвиш?" и аз му отговарям "Ами защото трябва да готвя по малко, супа, основно и десерт и всеки ден да е различно." и той ми каза "Ами какъв е проблема, аз ако си седях по цял ден вкъщи като теб щях да му готвя, че то цялата тая история отнема половин - един час."  #Crazy  #Crazy Замълчах си, ще изчакам да дойде момента и за тази кухня и ще му гледам сеира как ще сготви за 1час три различни неща.  Laughing

# 649
Момичета, срам не срам ще си призная, че не съм ви чела от вчера сутринта, а вие бая сте изписали  Blush В това хубаво време сме все навън, а вечер съм направо скапана и рано-рано се паркирам в леглото  Tired
Ама ще наваксам с четенето де  Wink

Вени  Hug какви са тия приказки за лошата майка  Naughty

Нуби-тата пристигнаха, утре ще се постарая да ви ги изпратя   Peace
Ще ви пиша на лични като ги пратя  Peace

# 650
Вени, и аз да кажа - не говори така, как ще си лоша майка Naughty Както казва АниК - наша е отговорността за всичко, като само ние се грижим за децата, ама без нас...

Ние бяхме на консултация - Дара вече е 7 кила Party, 66 см. Биха й хепатитната, ревна обидено както си му е реда hahaha
Нашата пък педка каза да давам жълтък първо, а към края на месеца - месо newsm78 Ще видим тая работа, ще го помисля още малко Thinking
Дадоха ни направление за кръв и урина, обаче в лабораторията беше една свиня, която заяви, че само до 11ч. вземали кръв на деца (беше 12 без нещо), да сме дойдели утре #2gunfire Помолих я да не се разкарваме пак - не! Говедо #Cussing out Утре като взема урината ще ида направо в една частна лаборатория Peace

Другата новина е, че кърмата ми е почти на изчезване, но слава Богу Дара не ми отказа днес АМ Praynig Давам го от онзи накрайник, който пуска адски много, ама от биберона пък не засмуква, гризе го ooooh! Поръчах си от ибей ето такова шише http://cgi.ebay.co.uk/ADIRI-NATURAL-NURSER-BABY-BREAST-LIKE-BOTT … em27b30102c0#shId. Казват, че за кърмени бебета били най-добри, пък ще видим - дано! Praynig

# 651
Ау, Бъни, много лошо падане, добре че сте добре Hug

Милкинис, абе и аз в началото си виках - аз така или иначе ще съм си вкъщи ще му готвя, ама после като се замислих че трябва да измисля какво да е, да изчисля колко точно продукти ми трябват за 1 ядене(хич не мога да стерилизирам, а мразя да хвърлям храна) и че по 2лв на ден няма да ни нарушат бюджета изобщо - айде решено.Даже днес мъж ми отишъл да пита и му казали чаак като навършим 9.5месеца да отидем да се запишем с 30 бурканчета и 60 капачки #Crazy Та сега седи въпроса откъде ще търсим буркани и капачки Crazy

Марая, защо празнувате Виктория на св. Мина? Thinking

Мацки, някои от вас бяхте споменали че сте поръчвали снимки от "СнимкитеВи", след колко време ги доставят?

# 652
dudunski  моите поръчки за 2-3 дни стават и аз си ги взимам от едно фото, поръчвам по около 100 снимки и нагоре.Доволна съм, само последната поръчка малко ми я бяха объркали, ама и аз много различни размери исках та сигурно са се шашнали  Crazy

# 653
# 654
  • Sofia
Ей, vivid, много готино шише  Peace Ще кажеш после Дарето как го е приела. То човек от зор какво ли не измисля  Grinning Ударихте 7-те килограма, а, а  Joy
milkinis, мъж ти много отворен с готвенето  ooooh! Ай' нЕма нужда - те хората са го измислили, съобразено с децата...
леле, buni, и аз съм падала с Габи като много малък - пред Пирогов - стъпих на един капак на шахта и кракът ми пропадна, как опазих Габи...  ooooh!
tufituri, добре, че пусна сладък Дани да видя и други страхотни снимки  Heart Eyes
Грахи, права си  Peace От рано трябва да си запазим Коледно парти! В другата ни отчетна първото Коледно парти с бебоците беше НЕЗАБРАВИМО!!!
dudunski, ХИП-а е хем по-гъстичък, хем вкусен  Peace Дано му хареса на Мишко - какъв такъв злояд се извъди  ooooh! Ох, и аз се чудя от къде ще взимаме буркани и капачки. Ама те да ни класират де  Peace
Krischana, и у нас крушата е на голяма почит, за което много се радвам. Аз не съм фен на бананите, че много калорични и запичат, та мога да добавям крушка, ако се наложи, но засега не се. Има едно гъстичко на Sunval, много го яде Крисе  Peace Днес го сложих на оризовата каша и малко домашно от ябълки - мммм, излапондри пълна купичка (1с.л каша беше)
Аз слагам тиква на гадните зеленчукови и си мислех днес как ги ядат децата тия бъркочи дето им ги правим Crazy Mr. Green
spiri, сгреших да покажа бънджито на мъж ми и едва го спрях да не ходи да го купи  ooooh!

ФОРУМСКА СРЕЩА В ЧЕТВЪРТЪК - МОЛ СТАМБОЛИЙСКИ/ЮЖЕН ПАРК
Хайде, мацки, не се ослушвайте, ами се записвайте  Joy

# 655
  • Под кленовите дървета
Бъни, много кофти случка. Можеше някой да ти предложи стол пред кабинета, ама българска му работа. И аз днес висях и от 5 мъже и две баби никой не стана.
·•● milkinis ●•· мъжовците понякога ми иде да ги #2gunfire Много им е лесно да коментират така, ама я да гледат бебетата един ден, едновременно да перат, готвят, чистят, правят храна на бебето, кърмят, забавляват, приспиват, извеждат на разходка...Ама не става, нали?след 2-3 часа гледане ни ги връщат обратно с думите "Ми бебето иска майка си".

# 656
след 2-3 часа гледане ни ги връщат обратно с думите "Ми бебето иска майка си".
моя даже и толкова време не се оправя, и ми го носи "Вземи си го" с най-уморената физиономия на света Mr. Green

По повод на паданията, като четох Спок преди време ми направи впечатление следното "няма бебе, което да не е падало. Ако има такова, то то е прекомерно обгрижвано, което е лошо за неговото развитие"  Peace

Арсткау-ки, абе имам код за 5 фрии календара, доставката като за един ли ще ми бъде или като за 5  Blush

И още нещо съм се сетила да питам, предполагам сега докато съм в майчинство името ми не трябва да фигурира никъде, където може евентуално да получа допълнителен доход, нали? Имам намерение да започвам бизнес, но май не мога да открия фирма сега  newsm78 Мъж ми също не може, че е държавен служител...Освен Кристиан да го прайм шефче  Mr. Green

# 657
Деси аз също съм поръчвала ,ако пусна в понеделник сутринта поръчката ,в сряда ми го доставят  Simple Smile
Жасминче как може дори да си помислиш ,че си лоша майка ,в крайна сметка така дечицата ни порастват ,ще има и хубави и лоши моменти в живта им  Hug Hug

# 658
Прочетох нещо за среща в мола на Стамолийски - на линия съм ако остане там  Peace
кака Лара името ти наистина не трябва да фигурира никъде докато си по майчинство. Евентуално ако е на името на майка ти/баща ти? И аз се подвизавам под името на майка ми...
Вени, не се обвинявай, ще има да падат тепърва хлапетата. А мъжете са първа писта да ни критикуват. Лукс, вашия татко е златен  Peace
Макс още не се разписал с падане, но и той като Пламен няма желание да се търкаля и тн.
Грахче, идеята ти за коледно тържество на бебетата е страхотна, както и Джъмборето.
Ани, наистина в неделя беше голяма лудница в Заимов, и аз се оглеждах за КикиНики (да се реванширам), но бъкаше от бебета, майки, татковци и колички и очите съвсем ми се кръстосаха. А то и вие сте били там. Надявам се да се видим скоро и да се разплатя за Оранжела, че май само моя остана  Blush
Бъни, дано да се оправи бързо малката, а за падането направо ужасно, извадили сте късмет че само с болка в Д-то си минала.
На всички с болки и настинки, да оздравяват бързо!

Честити месечинки на всички бебовци!

# 659
Арсткау-ки, абе имам код за 5 фрии календара, доставката като за един ли ще ми бъде или като за 5  Blush
като за пет  Confused

Общи условия

Активация на акаунт