София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
 и аз при вас  Flutter

# 541
  • Някъде на път....
Smile_d Simple Smile, аз ходя при Зори в Джейн. До ЦБА е салона. Препоръчвам!  Peace

# 542
Момичета имате ли отзиви от този фитнес? http://qki.bg/offer.php?offer_id=106
Много е добра офертата, а и ми е близо

# 543
Точно мислех там да се записвам, защото имам нужда.
Добре изглежда и вътре, а и са нови собственици.
Хайде да ходим, таман си търся и компания. 

# 544
Аз ще взема по едно за мен и мъжа ми пък ще видим как ще съм с малкия, но с удоволствие ако се добирам до там ще ми е приятно да спортуваме заедно Simple Smile

# 545
За жени става, за мъже-не-кофти уреди, много тясно и задушно.

# 546
има ли кардио уреди?

# 547
Момичета, не знам къде да ходя вече на фризьор. Аз съм в 6-та част и съм обиколила почти всички фризьорки там, но са пълен кошмар. Обикновено се подстригвам събота или неделя, че ми е по-удобно, но все се получава едно и също - люпейки семки ми казват, че са много заети. Отчаяна съм вече. Препоръчайте нещо, няма значение къде в Надежда, просто да е изпробвано и да сте доволни. Praynig

аз ходя при Савина на Ломско - добре работи,много е симпатична ,малко салона е  Crazy,но се преживява,като видиш резултата на края

# 548
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, не знам къде да ходя вече на фризьор. Аз съм в 6-та част и съм обиколила почти всички фризьорки там, но са пълен кошмар. Обикновено се подстригвам събота или неделя, че ми е по-удобно, но все се получава едно и също - люпейки семки ми казват, че са много заети. Отчаяна съм вече. Препоръчайте нещо, няма значение къде в Надежда, просто да е изпробвано и да сте доволни. Praynig

Аз ходя в Надежда 5, бл.501, срещу спирката преди да завие трамвая за Бели Дунав/идвайки от Обеля/. На гърба на блока се намира фризьорката, Диди се казва и подстригва така, както искаш и, когато искаш. Почива само понеделник  Peace

# 549
# 550
  • София

Аз ходя в Надежда 5, бл.501, срещу спирката преди да завие трамвая за Бели Дунав/идвайки от Обеля/. На гърба на блока се намира фризьорката, Диди се казва и подстригва така, както искаш и, когато искаш. Почива само понеделник  Peace

А колко взима? Мисля да я пробвам щом я препоръчваш че имама нужда от подстригване , а там ми е удобно.

# 551

Аз ходя в Надежда 5, бл.501, срещу спирката преди да завие трамвая за Бели Дунав/идвайки от Обеля/. На гърба на блока се намира фризьорката, Диди се казва и подстригва така, както искаш и, когато искаш. Почива само понеделник  Peace

А колко взима? Мисля да я пробвам щом я препоръчваш че имама нужда от подстригване , а там ми е удобно.

8лв. е женското  Peace Ако искаш ще ти дам и телефона й  Simple Smile

# 552
  • София
Кате , благодаря ти.Няма нужда от телефона аз съм в 3 част така че ми близко и не е проблем направо да отида, но сигурно ще е чак другата събота , защото тази ще ходим на село с малката.
От сума ти време си търся добра фризьорка и все не намирам.Косата ми е много мека и хвърчаща и не стои на никаква прическа направо ужас .Ако обаче е подстригана добре ще е по- друго.

# 553
Кате , благодаря ти.Няма нужда от телефона аз съм в 3 част така че ми близко и не е проблем направо да отида, но сигурно ще е чак другата събота , защото тази ще ходим на село с малката.
От сума ти време си търся добра фризьорка и все не намирам.Косата ми е много мека и хвърчаща и не стои на никаква прическа направо ужас .Ако обаче е подстригана добре ще е по- друго.

Откакто се помня ходя при Диди и досега никога не съм имала оплакване. И аз като теб все не намирах читави фризьори и без да искам попаднах на нея. И след като 1 път стоя 5 часа, за да ми обере само цъфтежите/които бяха вързали вече/ си казах, че това е моята фризьорка. Когато можеш я посети, уверявам те, че няма да съжаляваш.  Hug

# 554
Момичета вземали ли сте си храна от щанда на Кауфланд тук в Надежда. Пак са ни пуснали някаква оферта, но аз не съм вземала. Става ли храната http://qki.bg/offer.php?offer_id=137

Общи условия

Активация на акаунт