София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 073
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Моята тръгна на 14-ти на ясла, в 62-ра общинска ясла в Толстой (до Агресия). За сега се справяме добре, като изключим някои малки провинения и на нея и на госпожите.  Crossing Arms
Опитаха се да ми пробутат, че видиш ли много се притеснявала като идвам чак в 18:30 да си я взимам...но не на мен тия  Naughty  Laughing  

# 527
Момичета, да ви попиам - знаете ли къде мога да ходя на йога с детето в Надежда или някъде наблизо?

# 528
Здравейте! Живея в Надежда и бих искала да споделите информация за   КАДЪРЕН личен лекар.Искам да сменя моя,  бабите пред блока имат повече квалификация в здравеопазването пред него. Искам да е специалист, сериозен към проблемите на  болния, адекватен в  реакциите си и изписването на лекарства.
(може и на лс)
Рано ми е още за търсене на педиатри, но преглеждам и тях със страх, имайки предвид на какво дървено "джи пи" съм попаднала.

# 529
  • София
Здравейте! Живея в Надежда и бих искала да споделите информация за   КАДЪРЕН личен лекар.Искам да сменя моя,  бабите пред блока имат повече квалификация в здравеопазването пред него. Искам да е специалист, сериозен към проблемите на  болния, адекватен в  реакциите си и изписването на лекарства.
(може и на лс)
Рано ми е още за търсене на педиатри, но преглеждам и тях със страх, имайки предвид на какво дървено "джи пи" съм попаднала.
Споделям моя опит - семейството сме при Котева - много сме доволни всички. Няма да коментирам какво направи покрай болестите на майка ми, защото ми е болна тема, заради това, че нея вече я няма, но то е заради скапаната ни система. Ако не беше Котева, много отдавна нямаше да я има.

# 530
Благодаря ти и   съжалявам за майка ти!!
Д-р Котева  в коя поликлиника е?

# 531
  • София
Благодаря ти и   съжалявам за майка ти!!
Д-р Котева  в коя поликлиника е?
Сори, че не написах - 8-мо ДКЦ.

# 532
Благодаря!Ще проверя и ако може да не чакам декември още сега ще  сменя.

# 533
Др Пенкова от 7 ДКЦ.

# 534
Моята тръгна на 14-ти на ясла, в 62-ра общинска ясла в Толстой (до Агресия). За сега се справяме добре, като изключим някои малки провинения и на нея и на госпожите.  Crossing Arms
Опитаха се да ми пробутат, че видиш ли много се притеснявала като идвам чак в 18:30 да си я взимам...но не на мен тия  Naughty  Laughing  
Здравейте, и моето момче е от днес на ясла 62-ра от днес.Ще разкажете ли вашите впечатления ние сме в 4-та група.Аз много се притеснявам сутринта доста плака, въпреки че е ходил юли и август на ясла но не в София.

# 535
  • Все на втория етаж
Привет!

Нахлувам във вашата темичка, защото се нуждая от малко информация и се надявам да я намеря при вас. Аз съм ви " съседка " от Нови Искър. Пуснах тема в Нашите деца, защото ме интересува информация за басейна и плуването към 153 у-ще в Свобода. Сравнително близко ми е и бих водила дъщеря ми и племенницата там, но ме интересува базата, инструкторите, групите как са ? Звънях на посочен тел за връзка с басейна, но една госпожа отсреща щеше да ме набие, че питам...По принцип водя малката в Спортната палата и си плащам, както и бих плащала, но там ми е далеч, неудобно и най- важното не виждам резултат за съжаление.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613265.new#new

# 536
  • Върху лъчите на Слънцето.
Здравейте, и моето момче е от днес на ясла 62-ра от днес.Ще разкажете ли вашите впечатления ние сме в 4-та група.Аз много се притеснявам сутринта доста плака, въпреки че е ходил юли и август на ясла но не в София.
Моето момче беше в тази група преди време. Не се притеснявай - детенцето ти е на правилнато място при правилните хора! Поздравления!  Hug

# 537
Привет и от мен!   bouquet

Търся си добра козметичка за кола маска за района на Толстой и близките Надежди.  Wink Чакам препоръки.

Усмихната седмица от мен!  Hug

# 538
Момичета, не знам къде да ходя вече на фризьор. Аз съм в 6-та част и съм обиколила почти всички фризьорки там, но са пълен кошмар. Обикновено се подстригвам събота или неделя, че ми е по-удобно, но все се получава едно и също - люпейки семки ми казват, че са много заети. Отчаяна съм вече. Препоръчайте нещо, няма значение къде в Надежда, просто да е изпробвано и да сте доволни. Praynig

# 539
Аз последно ходих при Жоро и съм доволна.  На "Вардар" 3 е студиото, съвсем близо до Фантастико-то в Надежда-2. Ако искаш мога да ти дам телефон на лични.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт