София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 075
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
То нали на Рожен си има състезания, сега остава и на Ломско Simple Smile
Joy Joy Joy

# 511
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте момичета, искам да ви попитам нещо, че ми стана любопитно. Знаете ли къде в Надежда ще се снима българския сериал "Етажна собственост"? Четох, че сега започват снимките в някоя панелка в Надежда. Не че е кой знае колко важно, но ако някой засече снимките нека разкаже.  Simple Smile

За точния блок не знам, само знам, че ще е 18 етажен   Crazy

# 512
18?

Около нас са все 16 етажни. Значи не е в нашия район... Надежда 2

# 513
Здравейте, момичета!
Дано да задавам въпроса си на правилното място:)
Спешно търся човек за циклене на паркет (класна стая, около 50 квадрата), ж.к. "Свобода".
Моля, ако имате познати от квартала, които се занимават с това, или просто скоро ви се е налагало  да ползвате такава услуга и сте те доволни от майсторите, изпратете ми координати тук или на "лични".
Благодаря!  bouquet

# 514
  • Някъде на път....
Ууу, чудесна новина за Ломско Simple Smile като в чужбина сме вече Simple Smile) Само да не започнат със състезанията Sad

Иначе за метрото онзи ден казаха МАЙ 2012 Mr. Green Пък а, дано и по-рано Simple Smile
Ох, за метрото - колкото по-скоро, толкова по-добре за всички ни!  Peace

# 515
  • София
Здравейте надежденки,
рядко се включвам обаче пък чета всичко Simple Smile
Да питам знаете ли дали ще има някакви организирани тържества на 17 Септември - нали и на квартала е празник?

# 516
  • София
 Аз мисля, че има тържества в Северния парк, но са през деня, до 18,00 ч. май  newsm78.И из цяла София ще има различни мероприятия нали е и празник на столицата. Детският панаир също е на 17 и 18, определено има доста интересни прояви  Simple Smile

# 517
На 17-ти от 18ч в Северния парк ще има рок концерт Simple Smile А къде ще е този детски панаир?

# 518
  • София
 Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?action=showNews;id=4407  Wink
А това е страшно полезна тема, която следя с голям интерес http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=535700.msg19720256#msg19720256, ако има някой който не я знае   Peace

# 519
# 520
  • София
 Моля  Hug

# 521
  • последна надежда
Къде в Надежда има добре заредена книжарница?  Praynig

Живея в Надежда 6.

# 522
Къде в Надежда има добре заредена книжарница?  Praynig

Живея в Надежда 6.

Срещу CBA на спирката на авт.85, 108 и тр.6.

# 523
  • последна надежда
Sunny_didi Благодаря  Hug

# 524
  • последна надежда
Здравейте момичета, искам да ви попитам нещо, че ми стана любопитно. Знаете ли къде в Надежда ще се снима българския сериал "Етажна собственост"? Четох, че сега започват снимките в някоя панелка в Надежда. Не че е кой знае колко важно, но ако някой засече снимките нека разкаже.  Simple Smile

Сериала не се снима в Надежда, а в друг краен квартал.
""Само дето блокът, който уж е в "Надежда" в сериала, не е в "Надежда", но пак е в краен квартал", смее се продуцентът Краси Ванков."
Цитата е от тук http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-09-03&article=380533

Общи условия

Активация на акаунт