Търся качествен куфар

• 773
  • 6
  •   1
Отговори
  • Русе
Здравейте,
търся голям/среден качествен куфар. Да не е прекалено скъп.
Заглеждам Естил и Гранд гепард.
Моля за мнение.

# 1
От  Гранд Гепард (по насока от този форум) купихме преди три години един много голям за над 30 кг. Отиде до другия край на света и се върна без проблем- лек удобен, размяткван по летища с няколко прикачвания. После го ползвахме две лета пак за екзотични дестинации. В резултат, понеже сме доволни -  си купихме и версията "кабинен" багаж. В магазина ни казаха че производството е в бг, извършват ремонт, подменят колелца. Какво повече да искаме...

Имахме и самсонайт. Хубава стока но ни го откраднаха. Сигурна съм че ако беше нонейм куфар нямаше да го погледнат, но понеже е самсонайт,  сред 10 други куфара, някой елегантно "чопна" точно него.  Така че и това е от значение.

# 2
Здравейте,
търся голям/среден качествен куфар. Да не е прекалено скъп.
Заглеждам Естил и Гранд гепард.
Моля за мнение.
Точно Гранд Гепард има детето, но подходящ за ръчен багаж и сме доволни. Съотношението качество-цена за мен е добро. Може би при едно много голямо и интензивно ползване ще може наистина да се разбере доколко е качествен. Нейният пътува често, но като кабинен багаж. Моят съвет е да е с четири колелца, защото освен да се дърпа може ѝ да се бута напред. Твърдите куфари събират сякаш по-малко.

# 3
  • София
Аз цяла година търкалям един розов Естил. Много съм доволна. Като че ли издърпващата дръжка малко хлопа, но си е здрава. Няма драскотини, нищо.

# 4
  • Далечният изток
Моят е този. Само цветът е друг. Нямам забележки.

https://paulaventi.com/%D0%BA%D1%83%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%B8/%D0% … olipropilen-zelen

# 5
  • София
Мога да дам мнение за големи куфари Enzo Nori. Единият е твърд поликарбонатен, другият - текстилен, третият - микс. Колелца, ципове и основен корпус здрави, а в период от 5 години пътуваха поне по 4 полета на всеки 2 месеца. Имаме ги от 12 години.

# 6
  • Далечният изток
Полипропилен е моят. Колелцата са супер безшумни и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт