Избор на филтър за душ система

• 521
  • 5
  •   1
Отговори
Със суха кожа съм бил винаги, с всичко произхождащо от това. Вода от чешмата не пия. Взимам витамини според предписанието на ендокринолог, но изследванията ми уж винаги са в норма. Напоследък и жената почна да се оплаква. Реших, че може да е от водата. Нямаме физическо място за цялостна система. Има ли смисъл от онези батерии, които се слагат на душ окачванията и какво можете да препоръчате от опит? Консумацията ни е сумарно е четири душа дневно. В североизточна България сме, водата е доста твърда.

# 1

Нещо такова имам предвид, но нямам достатъчно информация какви са ползите и евентуалните вреди.

# 2
  • There I was on a July morning
Не знам за тази част, но препоръчвам да ползвате за миене душ олио за суха и атопична кожа. Като това ,
Има подобни и на други марки.

# 3
Не знам за тази част, но препоръчвам да ползвате за миене душ олио за суха и атопична кожа. Като това ,
Има подобни и на други марки.
Ползвали сме го. Има добри и лоши и страни, но не реши проблема.

# 4
И при мен това душ-олио не решава проблемът. От водата ще да е. Нашата е много варовита.

# 5
  • There I was on a July morning
Нашата вода (в София) е много мека, но също имам проблеми със суха кожа и подобни продукти (не правя реклама на конкретната марка) ми се отразяват добре, затова и ги препоръчах. Не мисля, че причината е в твърдостта на водата, но не пречи да си монтирате уреда, ако не пробвате няма как да разберете дали ще помогне.

Общи условия

Активация на акаунт