София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 150
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета, а някоя от вас да може да препоръча АГ за женска консултация по ЗК в района?

Не е баш в района, но съм много доволна от нея. Следеше ми бременността и като цяло си спазваше нещата, че и малко повече. Като например, че може да те прегледа на УЗ повече пъти, от колкото е по каса.
Тя видя, че е момиченце, но каза на ФМ да ми потвърдят, че беше още малко рано.
Мисля, че още работи в 30та п-ка в Обеля. Като пуснат метрото ще е идеално. Казва се Д-р Тошева 0887822684, този май е на сестрата: 0888 125 142.

# 721
Malini, благодаря, по принцип не е проблем, че е по-далеко аз съм с кола, но все пак да не е в Младост Simple Smile и важното е да ми дава нужните направления за изследвания, не да ме кара да тичам всеки път при личната.

# 722
  • София
cveti__petkova, много ти благодаря!

# 723
Аз лично от Стаматова изобщо не съм доволна.

# 724
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, а някоя от вас да може да препоръча АГ за женска консултация по ЗК в района?

Не е баш в района, но съм много доволна от нея. Следеше ми бременността и като цяло си спазваше нещата, че и малко повече. Като например, че може да те прегледа на УЗ повече пъти, от колкото е по каса.
Тя видя, че е момиченце, но каза на ФМ да ми потвърдят, че беше още малко рано.
Мисля, че още работи в 30та п-ка в Обеля. Като пуснат метрото ще е идеално. Казва се Д-р Тошева 0887822684, този май е на сестрата: 0888 125 142.

Аз също препоръчвам Тошева  Simple Smile Може би от 3 години съм при нея и нямам проблеми  Peace

# 725
Благодаря ви, ще звънна да видя кога има часове Simple Smile

# 726
  • София
Здравейте,

скоро открих темата и много се зарадвах, че има такава ... аз живея в Надежда 2 от около 4-5 години. Сега имам бебче на 5 месеца и ще се гледаме с него известно време Simple Smile та ще имам време да по обикалям по градинките Simple Smile

За АГ силно препоръчвам д-р Цачева в 7мо ДКЦ. Много съм доволна - тя ми проследи бременноста по ЗК.

Приятен ден и весел празник на всички празнуващи!

# 727
Още един глас за д-р Цачева.

# 728
Благодаря ви станаха два на два гласа Simple Smile

# 729
  • Върху лъчите на Слънцето.

Аз мога да препоръчам добри фризьори в студиото до ЦБА, Свобода.
Само веднъж отидох там и не повторих. Явно не съм случила човека. Исках да ми махнат връхчетата на косата, но половината цъвтеж си ми го оставиха.

# 730
allexa.7, благодаря, че се включи...вече мислих, че моите публикации не се виждат от другите Laughing Прегледах цялата тема, видях посочените от теб страници, но не покриват районите, които ми са удобни. Моята зъболекарка също е много добра, но е в другия край на софия, а сега с малкия дребосък не мога да мърдам много. Още веднъж благодаря и ще се радвам ако има мами, които да споделят за зъболекари в районите Толстой и Надежда 2.

bouquet Честити празници на всички празнуващи!!!  bouquet

Цялото семейство сме при Стаматова и сме доволни.
Аз съм с постоянна задна шина на предните зъби  Crazy, която изисква честа и специфична подръжка. Стаматова се справя, нямам забележки.

# 731
аз пък да ви кажа че не съм доволна от АГ д-р Янев от 8дкц, а другия лекар в другата смяна е малко възрастен , та  и аз да питам за друг АГ специалист, където да не се чака 100 часа пред вратата Simple Smile

# 732
  • София
О при Янев бях преди доста години и да ви кажа е гола вода.

# 733
  • София
Airborne, благодаря и на теб! Ще я посетя съвсем скоро!

# 734
  • София
liucinda  добре дошла и аз съм в Надежда 2, а моята дъщеря в неделя прави 5 месеца ще се радвам да се виждаме като се затопли времето

Общи условия

Активация на акаунт