Отговори
# 600
  • В светлината на слънцето
Хубави сладки може да поръчаш и от Двете фукли или 100 грама сладки. Фуклите специално ще ти ги занесат директно в градината, ако им платиш по банков път. Иначе - ако е кеш, ги носят у дома.

# 601
  • София
Лу, Дани и за у нас не ще торта и сладките ще ги направя за вкъщи. К'во е това дете да не обича торти... ooooh! Не познавам друго като него. Дано поне за детския клуб да пожелае, защото в противен случай това ще бъде първото детско парти без торта Mr. Green.
Слънчо, този сайт е много хубав, но е Русе и едва ли ще успеят да ми доставят желаните сладки до понеделник. Иначе не знам дали ще успея да намеря такъв сладкарски цех, където ще ми направят по моя рецепта newsm78.
Мариетка, мерси за идеята Hug, но честно да си кажа ме е страх да го направя, защото учителките ако заподозрят нещо, ще ми натякват до безкрай, че са ме предупредили, а пък аз не съм ги послушала.
Ще занеса опаковани, те да си ги разопаковат и така. Няма да си създавам толкова главоболия за едни сладки.

# 602
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте. Днес не ми е от гадните дни  Grinning

Днес са влезнали при Куфарджиева - страхотна била. Изслушала цялата история по патилата ни и според нея даже и АБ-то сега не е нужно. Всичко останало, което правим е ОК. Предпоръчала е само 2-3 дена физиотерапии. Предполагам, че това са някакви нагревки. И другата събота пак да идат.

Мъж ми се обадил в клуба, където миналата година празнувахме, за да допзапази още едно място за дете. И понеже предния път споменал, че миналата година не сме останали доволни (плтаихме за тематично парти, а такова не видяхме), днес му казали, че заради това този път за тяхна сметка ще има специална анимация, ди джей, танци  Grinning

Ей, айде вече да излизаме от черната дупка, както и всички вие, които изпатихте от болести (Ади,  Wink)

Миналата година тортата беше от 100гр. сладки - на външен вид биваше, но на вкус хич. Тази година пак е от там, защото клубът работи с тях. Ще пробваме еклеровата, дано е по-хубава. Иначе ние си пратихме картинката, че още никой не се е сетил да прави торта с Магьосниците от Уевърли Плейс  Crazy

# 603
Добро утро

По едно кафе от джезве, че после да си гледаме  Mr. Green
Гита - само хубави новини да има покрай вас. Ето, че вече Танти е по-добре, за РД-то ще е пушка  Wink
Ади, Ди - бързо да минават всички гадни вируси  Hug и да не се връщат вече  #2gunfire
Анаморф - дръж се бе душко Wink

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 09:58 от vasq78

# 604
Ау Васе, страхотно кафе  Flutter Благодаря  Hug

# 605
Ау Васе, страхотно кафе  Flutter Благодаря  Hug

Аааа, моля моля...хайде като си го изпиеш обърни чашата, че да ти гледам  Flutter
 Hug

# 606
  • ГОре на черешата...
Минавам да ви почерпя за РД на съпругът ми:

# 607
Маритка - ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО!!! МНОГО ДА СЛУША!!!   bouquet  bouquet  bouquet   - едно виртуално подаръче от мен
- и едно костюмче от Парушев за довечера  Sunglasses

Кой знае какви  красоти си сътворила ???   Flutter

# 608
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Вася Hug!
Те, красотите, отгоре ти Laughing...

# 609
  • Ланкър, планините Овнерог
Мариетка, да ти е много здрав и послушен  Mr. Green!

Сега ново 20 при нас - вчера за сефте от не знам колко време и аз вдигнах температура - 38.7
о[/size], днес бях с 37.4. Ще полудея вече. Тъпча се с мед и лимони, витамини, сироп за кашлица (усещам нещо да дере), направих и аз една инхалация с физ р-р  ooooh! Дано да се стегна днес и утре, че не ми се излиза в болничен, а и нашата лекарка едва ли ще ми даде, като не я послушахме  Crazy за болницата. Интересно ми е как ще реагира, като види, че всъщност не е била за там.

Анаморф, оправяй се и ти.[/b]

# 610
Добър ден! Аз поспах, апрасето е вдигнало ръцето и никой не моце да го събуди  Wink!
Мариетке, Да Ти Е Жив и Здрав Мъжо и Много Щастлив!
Днес голямо мълчание, но събота, какво да се прави!

Аз вчера да пиша, каква глупост направих: цял ден не ми беше конфортно, нещо ту ме опъва, ту боли. И вечерта казах на мъжо, и бегом в болницата. Докторката ме прегледа, точните й думи бяха " бебето е в кондиция за разлика от теб"  Mr. Green, изпрати ме по живо по здраво да си пия Дуфалак, защото дебелото черво притискало матката.
Та мъжо ми купи две активии и каза, че ще ми се подиграва дълго време  Mr. Green. То вярно, че по-добре за нищо да отидеш, да те видят, ама мойто вече с параноя граничи. Е похвалих се, лек ден.

# 611
  • ГОре на черешата...
Вася, тенкс за подаръците, дано да си намърда шкЮмбето в кАстюНа hahaha...

Гита, дръж се де Praynig! Я почвай изопринозин...

Елис, наблегни на кивито и сушени сини сливи, фурми Peace.

# 612
Мариетка да ти е жив и здрав мъжо и много да те слушка  bouquet
Гита не се предаваи и аз щях да ти пиша да вземеш изопринозин.

# 613
Мариетка да ти е жив и здрав мъжЪт!!
Коя е тортичката?

# 614
  • ГОре на черешата...
Благодаря, момичета  bouquet!
Валеске, мноооого шоколадова Crazy, нали такова ядат мъжете, Шоколадова корона я нарекох...ще я кача, но утре, сега ме гонят оттук.

Общи условия

Активация на акаунт