ПрЪвУписТна НАЙдея: сЛобщение за аЛБиторията- иМпотека по презЮНКция-51

• 25 516
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
Натвърдвам

# 121
  • София/Варна
Цитат
търпаната
здухвам
съжелявам

# 122
 Цитат:
" Eлансил - 4 месеца след двумесечно мазане и масаж - за мое разочарование няма ефект. Отначало само правеше кожата хубава. Не е безмислен, но не е и Чудния Елексир дето помага..."

ХА СЕГА!4 месеца мазане или 2? И откога ги направиха тези мазила с интелект?  newsm78

# 123
  • Варна/Лондон
Цитат
....аз тук с моите манджорий; разкошотий

Записах се най накрая! Laughing

# 124
  • София
      Тц, май аз бъркам, отивам да проверявам!

Пуснах увкусен, но речника ми дава,че такава дума няма, пиша овкусен - същото, нямало такава дума  newsm78!

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 18:54 от Тайна

# 125
Тайна, Овкусен е.

# 126
  • София
И аз така си мислех, та затова пуснах като грешка увкусен, но и овкусен я няма в речника!

# 127
Овкусен   Peace

# 128
Цитат
помеслех

# 129
И аз така си мислех, та затова пуснах като грешка увкусен, но и овкусен я няма в речника!

Не разчитай изобщо  на онлайн речниците, то е като да вярваш на Уикипедия безпрекословно - не трябва.

# 130
  • Stuck in a moment
Знам, че е случайна грешка, но ми стана забавно :

"Колежката ми ме вози в колета си, засядаме на светофар, една циганка се навира да мие стъклата, шофьорката казва НЕ !"

А вчера с мъж ми толкова сме се смяли на "ри баш тука", просто е голямо попадение!!! Joy

# 131
# 132
А вчера с мъж ми толкова сме се смяли на "ри баш тука", просто е голямо попадение!!! Joy
А питаш ли ме мен, така се изсмях, че събудих детето... Находката е от субтитрите на един сериал, който леко ме приспиваше. Бързо се разсъних Joy

# 133
  • Варна/Лондон
Цитат
"Ни моа да ги разбера тия фюлми бе. Сънища влизат излизат, будни ли са, спът ли никой ни мой да ми кажи. Едно времи кви фюлми имаше маа му стара руснаците и германците бухат са и толкоз фюлмите такиа. Сига кой кого бий къде са бият къде на майната си отиват ни моа ги разбира. И какви имина само Гинезис. Едно времи Сергей, Иван, Олег сега Гинезис Минезис - къв беше тоя Гинезис не можах да го разбира до края. И накрая ко стана тос умря ли оживя ли каде са префърли. Чита коментари някой викат останал да спи - е кък ше спиш цял живот бе и ши сънуваш нали тряа да станеш поне да са наядеш да са изпикаиш. ТЦТЦТЦТЦ само с глупости на занимават по тас тиливизия. Язък"
Joy

# 134
аз имам една татуировка само и от както я направих искам още само че немога да реша каква да е следващата и къде

Общи условия

Активация на акаунт