ПрЪвУписТна НАЙдея: сЛобщение за аЛБиторията- иМпотека по презЮНКция-51

• 25 495
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Решето? Rolling Eyes

# 601
  • София
Кресчендо?

# 602
  • София
Заскрежено!!! Ако не я бяха попитали и тя не се беше поправила ,нямаше и да разберем Joy Joy Joy

# 603
 ooooh! Никога нямаше да се сетя. Да мина и аз през готварския, голяма забава там днес.

# 604
  • София
"мила веднага ти расказвам беше ожасно но ниамам време да го упиша за6тото продукта от това ожасно раждане тро6и къ6тата"  

Какъв прЪвУписТен Ожас!

# 605
  • София
Цитат
Ужасно притеснуние при поява пред публика...При мен това направо е бетствие

# 606
Къде ги намирате тези грамотни дами???

# 607
Аз най- вече в онези теми, за сериалите, когато ми е чоглаво наминавам да се посмея. Не е въпрос на правопис, това най- малко ме интересува, обаче вълненията и страстите могат да ме убият направо. Интензитетът на чувствата по филмов герой или сценарий ме хвърлят в потрес- става въпрос за възрастни хора, все пак. Та  при такова ниво на емоционална интелигентност, съответно ще видиш и такова ниво на грамотност.

# 608
Цитат
утидеш

# 609
Цитат
и понеже одавна е ракиино време:
Joy
за това:

Цитат
да пием по рикия с свеки

Цитат
ейтка да отида и прикойто се падна

Цитат
аз не бих извадила трета сливица на дедето, така отваряш път на още повече инфекций.

И нека завършим с

Цитат
този блуз раскош

Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 11:12 от Джуличка

# 610
заглавие на темата: линфните възли при децата

съдържанието:
Цитат
детето ми е на 6 год и му напипах под ушите топчета заведох я при др и тя каза че при децата това е по изразено но и пусна изследвания страшно ли е

ooooh!

# 611
Аз най- вече в онези теми, за сериалите, когато ми е чоглаво наминавам да се посмея. Не е въпрос на правопис, това най- малко ме интересува, обаче вълненията и страстите могат да ме убият направо. Интензитетът на чувствата по филмов герой или сценарий ме хвърлят в потрес- става въпрос за възрастни хора, все пак. Та  при такова ниво на емоционална интелигентност, съответно ще видиш и такова ниво на грамотност.

Да, в началото е весело, и аз влизам там да се разсейвам... Но като почета малко повече, и ми става едно тъжнооооооо. За бога, след време синът ми може да се влюби в девойка с такава майка, и аз ще трябва да живея с това  Confused

# 612

Да, в началото е весело, и аз влизам там да се разсейвам... Но като почета малко повече, и ми става едно тъжнооооооо. За бога, след време синът ми може да се влюби в девойка с такава майка, и аз ще трябва да живея с това  Confused

Много по-гадно ще е, ако се влюби в такава девойка! Пустодушието ме отчайва.

# 613

Е, аз чета съвсем по малко, да не ми става тъжно.

# 614
Замислих се за предложение за заглавие, но моето подозрително много приличаше на това на Тумба Лумба, та се отказах, нейното си е перфектно, по възможност с добавката на Блонди обаче.
А баШ ТРънак да не би да е пащърнак? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт