Студова алергия - как се справяте?

• 25 190
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
И аз има студова алергия, и ползвам кремове за ръце с глицерин. Най-различни, колкото по-бавно попиват- толкова са по-ефикасни. И по-често, нужно е постоянство.

# 16
  • София
Установих, че кремовете за атопична кожа действат невероятно благотворно на ръцете ми. В момента съм с един полски, специално за атопична кожа....купих го като по-евтин вариант на А-дерма Екзомега. Нищо не ми е действало така бързо досега.

Разбира се сега предстоят студовете и ще видя как ще е тогава. Декември-март са критични за ръцете ми...

# 17
щом помага хубаво,но трябва да премахнеш при4инителят на алергиятя,а не цял живот да си купуваш кремове и лекарства,просто мое мнение

# 18
  • София
как?...Simple Smile Ако студът е причинителят? И лошо кръвоснабдяване.....например?

Първото освен с добри ръкавици и кремове, а за второто лекарствата хич не са безобидни, доколкото си спомням.

# 19
да така е,а аз как се излекувах тогава,моето положение беше доста зле,пръстите на рацете ми се подуваха и пъп4асваха дори при по високи температури,вси4ки ме питаха какви са тея гадости,а ето 4е ве4е 1 месец ръцете ми са гладки като коприна,дори днес сутринта като отивах на работа беше минус 3 градуса,ръцете ми посиняха от студ,но като влезнах на топло се оправиха,още ми е странно,но вси4ко се оправи откакто смених бойлера,а на един приятел жена му също полу4и студова алергия от както отиде да живее утях,според вас какво се променя толкова,все пак нещо при4иняжа алергията а не студът

# 20
Да следя заради майка ми. Ужасно й се подуват краката, чак са се деформирали и много много я болят  Sad

# 21
пробвала съм какви ли не кремове за такава алергия...но резултат никакъв..
Миналата седмица ми казаха да ги мажа с глицерин..продават го тук в магазините те4ен е и е евтин..
Еми не знам дали 4е времето се постопли или от глицерина ...но ръцете ми се оправиха Peace

# 22
На мен много ми помага Ексципиал рипеър крем за ръце и на мен само зимата ръцете ми изсъхват ужасно и това ме спасява.

# 23
И аз има студова алергия, и ползвам кремове за ръце с глицерин. Най-различни, колкото по-бавно попиват- толкова са по-ефикасни. И по-често, нужно е постоянство.
От няколко дни ползвам Липобаза, изписаха го на дъщеря ми по повод едно нейно кожно раздразнение. Не го взех специално за студова алергия, но резултатът е невероятен. Предназначението на Липобаза е  - омекотяващ крем, който възстановява физиологичното равновесие на кожата и я прави мека и еластична. Никога през зимните месеци не съм имала тилкова нежни ръце.

Общи условия

Активация на акаунт