Празници,усмивки и игри - НОЕМВРИЙЧЕТО става на ТРИ!

• 41 241
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мими, честит рожден ден и тук мила! Да си ни жива и здрава и по-честичичко се разписвай тук.

Ний леко се сополивим и имаме епизодична кашлица - най-вероятно от секретите ( само в легнало състояние кашля ), та си останахме в къщи. Предпочитам да я стабилизирам и събота и неделя да е на линия. Пак ще ходим на вилата , и гости ще имаме , няма време за болести. Пък и дет вика Роси....РД то приближава - трябва да сме на 6.

# 151
  • София

bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит 3-ти рожден ден на Мария! Да расте здрава, щастлива и все така красива!
 Ели, честит празник!   bouquet

Честит рожден ден на мама Маруся! Много здраве и прекрасни мигове с любимите ти мъже!   bouquet  bouquet  bouquet

# 152
  • Хасково
Честит рожден ден на Мария! Да е здрава, весела и щастлива!
Ели, честит празник  bouquet

Маруся, ЧРД! Здраве, щастие, късмет!

Стела е добре, малко кашля все още, даже съжалявам че започнахме с АБ, тъй като нямаше ни Т, ни нищо Crazy

# 153
Момичета, днес е 10.11, а Мария на Ели има рожден ден на 11.11  Rolling Eyes

Аз имам ужасна пронизваща болка в дясното коляна (като в началото на заболяването) - не мога да стъпя на десния крак и това ден преди рождения ден на Лили  ooooh! Толкова тъпане ме чака  Confused

Веси, радвам се, че сте по-добре  Hug

Кате, оздравявайте  Hug

# 154
  • Хасково
Момичета, днес е 10.11, а Мария на Ели има рожден ден на 11.11  Rolling Eyes

ooooh!Поздравите за Мими да важат за утре Heart Eyes
Роси, оправяй се, мила Hug

# 155
Честит рожден ден на патерица на Дарето, Митко, Васко, Рони и Тони!

Честит рожден ден на Маруся!

Ние сме добре, хвърчим напред-назад по задачи, защото имаме баба и хем трябва да се погрижим за големи пазарувки, хем за душата  Mr. Green по без деца  Mr. Green
Иво почна лекарството си от снощи, но понеже по съвпадение беше ден и за чистене, тази сутрин пак кашля. С Даниел си се надкашлят, защото той пък е с ларингит.

Оу, Марианче, ящно хлапе си имаш, все така добре да расте, пу-пу.

Ако нещо се разбираме за среща, аз съм навита  Blush

# 156
Честит рожден ден на момичетата Маруся и Теди аз! Здраве и късмет им пожелавам! Весел празник днес! newsm59 newsm67
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower И такаааа, за тези, които не са ме разконспирирали все още и се чудят кой наднича от време на време, поставям моята емблема - слънчицата. Laughing
Кога ще се видим, не знам, а ми се иска да седнем и да си побъбрим.... Crazy Hug
Хубав ден от мен!  Много ми е приятно да ви чета, вярно е, че не пиша много, но като няма кой знае какво си трая Simple Smile. Който е болен да оздравява бързо и да влиза в редиците на мрънкащите и глезещите се, както и на хипер трудолюбивите майки! LaughingFlowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 157
  • София
Роси, аз на Маруся викам Мими...тя е Мария  Wink, тя на нея честитих днес  Flutter

# 158
Привет, мили момичета!
Благодаря ви за чудесните пожелания.  Hug
Рожденият ден на Дари в детската градина мина чудесно. Подробен отчет ще напиша довечера.
Хубав ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 159
И аз съм за вижданка. Да използвам, докато бебето е на цица и не иска много гледане  Grinning. Хайде давайте ден и час.
Роси  Hug, да само на кърма сме.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРУСКА. ДА Я СЛУШАТ МЪЖЕТЕ И ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ РАЗПИШЕ!

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРУСКА! КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ! Hug

Роска, дано сополите отминат бързо. И ти се оправяй! Hug

Веси, Кате - бързо оправяне и на вашите красавици! Hug

Скре4, браво на Митко, растат си децата и сами се сещат вече за някои работи. Wink

Марианка, ми браво бе! Малък дундьо, а? Wink Heart Eyes

Таш, силно съм скептична към маникюра ти Laughing за мен френски маникюр е строго класиката - бяла боица с прасковен нюанс. Евентуално някакъв брокат. Ама ти му се порадвай, де. Wink

Симона е на градина от понеделник. Пуснах я в перфектно здраве, без кьорав сопол или покашляне. Като чух, обаче, как се дерат там поне 4 деца... Tired Тя все още е категорична, че няма да прави рожден ден в градината. Mr. Green Ако продължи да си държи на думата на 15ти няма да я пусна на градина, само ще занеса почерпка за персонала.  Simple Smile

# 161
  • София
Роси, не е от ходенето на градина, премести се преди това  Wink . А иначе Митко тази седмица си е вкъщи, защото е сополив. Неприятно, че се налага такава пауза, слеед като тъкмо му потръгна и е много по-склонен да отида в градината, но няма как.
 Разказва ми разни неща за някакви песнички как си вдигали ръцете. Иска да му пея "Мила моя мамо", а после и песента за таткото, но аз  не знам такава  Shocked
 Благодарение на градината за сега не забелязвам самостоятелност, тъкмо обратното. Преди сам даваше зор да ходел еди къде си с еди кого си, а сега без мен не тръгва с никой(тръгва но с много уговорки). Преди се хранеше сам, а сега ме кара да му кусам. Говори на страненн диалект и ни говори на "бе". Общо взето за сега единствената полза е 3 часа без дете  Simple Smile
Тотонто, така  поста ти е съвсем разконспирумем  Grinning

# 162
Здравейте, привет, ехоУ  hahaha Heart Eyes Hug

Друго си е човек да си опъне краката , да си почине и чуе мислите си. Аууууу, луднах тази седмица, нещо напрегнато и диво се оказа всичко.Много нови хора, дъндания и нон стоп глъч и разговори, дрънчене на телефон и хора викащи по тях!
Взехме се с Ники и сега яде царевица от консерва. Всеки ден се връща с рисунка, която не негово дело, но аз й се радвам стойностно/чинно подреждам в една кутия всеки негов опит за рисуване от ДГ/.
Скреч - вие още ли си го взимате по обед? Ако е така, има нещо нередно, според мен е нужно да поговорите с госпожите, 2-3 дни, макс седмица да е така до обед, но вече колко време  ходи Митко на ДГ?
Дита - и аз така си го знам френския маникюр, но тя Таш имаше предвид формата на изпиления нокът. Май“?
Таш -  Heart Eyes Как си ти?Не си писала нещо.

И аз искам среща този уикенд мацки Simple Smile Чакам да кажете нещо с точност.
Може би един Дон Домат в 13ч събота или неделя?
На старото място.А????

# 163
Аз съм ЗА

Може би един Дон Домат в 13ч събота или неделя?
На старото място.А????

Предпочитам неделя, но ако го направите в събота, пак ще дойда  Mr. Green Няма отърване от мен  Wink

# 164
 Joy Joy Joy Ели, ще се съберем тогава в петък, заради теб .

Общи условия

Активация на акаунт