Празници,усмивки и игри - НОЕМВРИЙЧЕТО става на ТРИ!

• 41 284
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мерси  Hug Hug Hug Hug Hug ОБИЧАМ ВИ  Heart Eyes!

Марианче, моят миналия месец го дадох са систъра, че ще се обебва тия дни  Flutter, иначе на драго сърце  Hug  Peace

Галенце, как бе душа? Ко направихте сега? Бързо оправяне  Hug

# 406
Кате - незнам от какво и кога, зле е.
Марианка - моя го дадох на кумовете ни за бебка.

# 407
КАТЮШ, ЧЕСТИТО ТИ ПОРАСНАЛО МОМИЧЕНЦЕ! НИНКА ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА! newsm67 Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift  ura  ura  ura  ura  ura

Гале, как сте? От днес ли не сте на градина! Сигурно и моята Лильонка ще го  Hugпремине... Кажи за какви симптоми да се оглеждам....Оздравявайте бързичко.. Heart Eyes Hug

# 408
Кате - /Тотонто Ники е на ДГ. Той е ОК, само има затруднено хранене, през деня е доста жив и буен, вечер става страшно.
Симптомите са: по езичето и под него има афтички, червеникави петънца и с бели връхчета.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 10:58 от Galaxy_26

# 409
Гале, добре че ми сподели, защото да зная закво да търся в устата на Лильонка, за всеки случай. Да съм наблюдателна!

# 410
  • София
Катюшка,
честит рожден ден на малката ви Ниночка-
да е жива, здрава, усмихната и щастлива!

ПростоАз, толкова често си мисля за теб тези дни, че нямаше как да не се появиш  Hug.Няколко пъти се изкушавах да пиша във фейса, но нещо все ме спираше  Laughing.Късмет, хубаво момиче  Heart Eyes

След една поредица от прекрасни дни, днес съм съвсем в тон с времето.Александър се събуди в 4.30 и повече не заспа, станах с него в 5, редихме пъзели, четохме книжки, накрая пуснах тв и се скарахме какво да гледа, то основно крещя от сутринта, та сега ми е малко криво, че го пуснах сърдита на детска.Какво да се прави, чувството ми за вина се трупа като целулит върху мен, да не помислите, че е от друго  Joy Joy Joy /това го прочетох, не съм го измислила  Mr. Green/.

Имах да казвам няколко неща, но пак няма време, не е нещо важно, де  Laughing
Целувки засега и до по-късно  Hug

# 411
Здравейте,
аз да кажа, че вече си имаме момченце - Мартин. Голям мъж се роди - на 13 ноември, 4 кг., 51 см. С раждането всичко мина ок и аз на 2-рия ден припках като сърна Simple Smile . Сега ни е завихрила въртележката - хранене, памперси и т.н.

Благодаря ви за пожеланията за рожд. ден на Моника - аз докато се освестя няколко дни не можех да стигна до компа...

Ние не успяхме да празнуваме навреме рожд. ден на детето, та сме планували сега в неделя да го направим. Тя чака с нетърпение тортата, децата, игрите, подаръците - няма да пропуснем да я зарадваме.

Честит рожден ден на всички деца, които пропуснах. Да са здрави и само радост да носят на мама и тати!

# 412
Честит ти голям мъж, СЕМ! Да е здрав и весел за радост на цялото семейство. Да папка, слушка и ака редовно.  Каката как прие новия член на семейството? При нас както всичко беше наред, започвам да усещам лека ревност  ooooh!. Точно когато се занимавам с бебето, Дара иска да направя нещо за нея. Ще си имаме ядове, ама да видим ...

# 413
Сем - честито и от мен миличка, огромно бебе бее Simple Smile Да ви е жив и здрав!!!
Само здраве и спокойни мигове заедно , вече четиримата.

# 414
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСАТА НИНА! НЕКА БЪДЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ! Hug
[/b]

СЕМ, честит Мартин! Heart Eyes Hug Голям мъж! Да расте, да папка и да пълни памперсите и да слуша кака си. Wink

ПростоАЗ, хайде пак в редиците. Simple Smile Пиши повече за Ная. Heart Eyes

Гале, бързо да се оправя юнака. Simple Smile

Ташче, рано ранил младежа. Лелеее... Grinning Ти пък каква претенция имаш какво да гледа детето? Laughing

# 415
Честит рожден ден на Нинка! Да е весела и здрава и голяма умница!

Сем, честит Мартин!   bouquet  Да е жив и здрав, да порасне голям, красим и умен мъж, а ти да си жива и здрава да му се радваш!

Гале, на Иво, Дани и Младен им изписаха и някакво антивирусно лекарство, което помогна на Младен. Иво и Дани така или иначе нямаха особен проблем с афтите - квото с тях, такова и без тях, ните ги болеше, нито нищо, даже на Даниел съвсем случайно ги забелязах, когато нещо ми се лендзеше насреща. Младен беше зле и с температура обаче. Чела съм, че просто си преминават, демек трябва да се изтърпят. Не знам дали е добре да ходи на градина обаче, защото рани в устата са отворен вход за всякакви други инфекции, освен това имунитетът пада, както при всеки вирус. Студени храни и напитки облекчават болката, най-добре е да са кашави /полутечни неща.

Марианче, ние нямаме такова нещо - Данката си прекара първите 4 месеца в столчето за кола, полюшвайки се леко.

# 416
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИНА!  newsm51

СЕМ, честит син Мартин!  smile3525

Просто АЗ, добре завърнала се  Hug

Марианка, за жалост шезлонга го предадохме на следващо бебе  Thinking В началото ние също ползвахме столчето за кола, както и столчето за хранене, тъй като нашето има легнало положение  Peace

# 417
  • София
Здравейте, момичета-кокичета  Hug

newsm47
Оказа се, че моето сладко зайче Алекс днес пак има имен ден /за поредна година го забравям този втория имен ден:roll:, Сонечка  Heart Eyes Heart Eyes/-да ми е жив и здрав и много щастлив  Two Hearts Two Hearts

СЕМ-чо, добре дошъл на Мартин-много здраве и късмет! Hug.Усещахме ние, че имаш нещо за казване вече... Wink

Марианка, то и ние нямаме такава екстра, люлеехме го в столчето за кола  newsm78

Трябва да скокна до обекта, целувам ви всички, ще ви чета довечера, вие се разпишете по-прилично, че скромничко го давате  Laughing  Hug

# 418
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКА НИНКА!!!
Здрава, щастлива, красива да е!
Адашче, честит празник!

СЕМ, честито момченце! Жив и здрав да е!

Таш, честит втори имен ден на Алекс!

Гале, мил Ники да се оправя  Hug

И другите болни бързо да оздравяват!

Андреа ходи с голям зор и рев на градина! Вчера и днес сутринта едвам съм я завлекла! Завлекла, да, в буквален смисъл  ooooh!
Иначе там е по-добре, ама душицата последните три дни се напишквала в леглото от притеснения  Tired
Учи английски, но протестирала и неискала, но после се съгласявала, казва ми хелоу, тенк ю, хир ю ар  Mr. Green
Донесе ми много щастлива листче с куче и котка, които оцветявали- целите бяха задраскани  Laughing котето с розово, а кучето с черно. Черното е много на мода откакто тръгна на градина  Rolling Eyes Иначе по цяла вечер играеме на градина по нейна инициатива, вода я, взимам я, понякога тя е госпожата, а аз детето...
Много ми е мъчно, няма ли да свиква...

Ех, това е май...

# 419
  • София
Сем, да си повторя еститката вече с ясни данни за бебето  Laughing Благословен да е голееемия Мартин! 

Тази седмица Митко сутрин става и пита "Тате, в децката дина ли ще ходим?", облича се(облича го баща му) и тръгва без проблем. Госпожата каза, че днес им казал още с влизането, че няма да яде и няма да спи там(сутрин не яде, защото слагат захар вув всичко - в макароните, в млякото даже  Shocked . На обяд си хапва ). Та като казал, че няма да спи и госпожата се сепнала и ни каза, че ще започне с опитите за спане.

Общи условия

Активация на акаунт