Ако една жена е грозна за вас, бихте ли й дали шанс или не?

• 13 150
  • 141
  •   1
Отговори
# 90
Кое е абсурдно, уважаем Немо- че ако трябва да избирам, бих избрала лицето пред тялото? Ами така си е.  Laughing

Или е абсурдно, че жените на възраст са масово с наднормено тегло? Аз с такова впечатление съм останала, да.

Това е масова заблуда сред нежната част от човечеството - нормално е и Вие да сте на това мнение  Peace

По мои наблюдения същите тези жени са решили проблема с това да има кой да ги харесва в доста по-крехка възраст .. когато са били в норма  Peace но това са предимно мои наблюдения  Embarassed

# 91
По мои наблюдения същите тези жени са решили проблема с това да има кой да ги харесва в доста по-крехка възраст .. когато са били в норма  Peace но това са предимно мои наблюдения  Embarassed
Проблема е после как ще се представят.... крехката възраст е ясна.... но след като се видоизменят, ако не са си постлали добре чергата кво правиме????? newsm78

# 92
Проблема е после как ще се представят.... крехката възраст е ясна.... но след като се видоизменят, ако не са си постлали добре чергата кво правиме????? newsm78

Същото което и ние мъжете правим ако не сме си опекли работата навреме Братко Со !!  Плащат си за гяволъка   Peace

# 93

Същото което и ние мъжете правим ако не сме си опекли работата навреме Братко Со !!  Плащат си за гяволъка   Peace
Мда..... всичко си има цена на този свят....особено не добре изглеждаща личност.... но пък как плащат някои.... с кеф да им завидиш на стоката!!!! Laughing

# 94
Мда..... всичко си има цена на този свят....особено не добре изглеждаща личност.... но пък как плащат някои.... с кеф да им завидиш на стоката!!!! Laughing

Братко Со! Красотата за една жена е проблем само в два случая - когато я няма и когато само това има  Peace

Ооооомммммм  Praynig Praynig Praynig

# 95
Немо, ти децата така ли ги учиш? Ако имаш момичета, не мислиш ли, че ще те боли, ако мъжете следват мъдростите ти и ги третират като повяхващи рози с изпадали листенца? А, ако са момчета и им говориш така, създаваш наистина "прекрасни" кавалери...

Соте, ти имаш дъщери. Един зет като Немо ще ти отвори очите за много работи..

Въобще двамката сте си супер екип!  Laughing

# 96
Давам шанс на когото обичам.
Немо, Соте, трудно ви следя с тези Братко и Ооооммммм...
Може ли по-простичко?  Wink

# 97
Немо, ти децата така ли ги учиш?

Не намесвайте децата Уважаема Лили Лу  Peace нито моите нито на Соте  Peace

Може ли по-простичко?  Wink

Колко по простичко трябва да пишем за да ни разберат Про  Thinking

# 98
Не бе, ман, аз да ви разбера...  Mr. Green

# 99
Не намесвайте децата Уважаема Лили Лу  Peace нито моите нито на Соте  Peace

Защо да не ги намесвам? Децата повтарят това, което чуват и виждат вкъщи. Те са утрешните възрастни.
Все пак сме във форум, който се занимава предимно със семейни неща, така че нищо нередно не виждам.

# 100
Не бе, ман, аз да ви разбера...  Mr. Green

ОООммммм  Wink

Защо да не ги намесвам?

Моля не намесвайте децата   Peace кое точно не Ви стана ясно от тази фраза  Thinking

# 101
Моля не намесвайте децата  Peace кое точно не Ви стана ясно от тази фраза  Thinking

Не ми стана ясно защо. Ако си убеден в истиността и мъдростта на думите ти, няма да имаш нищо против, ако децата ти последват твоя пример...
Или пишеш едно тук, а действаш по друг начин вкъщи?  Wink

# 102

След като два пъти Ви написах най-учтива молба да спрете да споменавате децата и Вие не разбрахте - както и да го кажа няма и да Ви стане ясно  Peace

Ще опитам и трети път - с малко повече думи  Peace

Не берете грижа как съзпитавам децата си - това е мой проблем. Виждам обаче че Вас са Ви възпитали да не уважавате учтивите молби на другите хора  Peace Доколкото за моята философия за живота - уверявам Ви че ако Вие преживеете и половината от това което е минало през главата ми .. с което сте частично запозната ако си спомняте - уверявам Ви че сегашния Ви мироглед ще е много по-различен.

Прекратявам безмисления ни спор  Peace .. или поне от моя страна няма да има реакция ... за което моля да бъда извинен  Peace

# 103
Е, защо се фръцкаш така обидено? Голяма работа.
Нещо не си във форма напоследък. Скука.

# 104
Лили - Лу, ако дъщерите ми следват съветите ми ще са златни.... но те горките вече рядко се съобразяват с тях.... дет се казва наследили са ината на майка си!!!! Laughing
Не за тях иде реч.... ако са решили да избират зетьове, мен няма да питат, пък и не бих се месил... и какво ако са като Немо..... и защо все ви пречи.... преди ви казваше точно как стоят нещата, ама неeee.... все го преследваха... сега се промени... е, пак не става... а!!!! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт