Есента листата разпиля, Юнчето е шило в торба! - Тема №8

• 22 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Натали, ако искаш се обади да си запазиш час за всеки случай, защото аз звънях в неделя и казаха, че всички часове до тазо неделя вкл. са заети. Тя доста пътува, така че понякога и в Детския център се чака за час  Peace

Елиска, ще има ли скоро поръчка от АСДА?

# 556
Натали, ако искаш се обади да си запазиш час за всеки случай, защото аз звънях в неделя и казаха, че всички часове до тазо неделя вкл. са заети. Тя доста пътува, така че понякога и в Детския център се чака за час  Peace

Вече го направих току що, дадоха ми час за 21.11 неделя чак и то за частния кабинет.Така или иначе едва ли ще минем само с едно ходене, а за по-нататък ще искам направление.Вас колко пьти ви вика?

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 15:31 от Nataliiiiiii

# 557
  • Пловдив
ivv83 имат такива периоди бебчетата- искат само на гърдата- ще мине скоро. Стилиян започна също да ме хапе, но само леекичко /засега/ .
Аз днес пак съм с Т и сутринта не излязохме, сега тъкмо се чудех да го изведа ли и то задуха един вятър....
*Eliza* искаме си колажчето!!! Явно сме интересни- лошо няма.

# 558

Ами ако се съберат повече желаещи - да. Когато кажете. Иначе ако сме 1-2 доставката от сайта идва малко множко.

За колажа - ще го направя, само да ми отпусне малко време малкия бандит, че тези дни нещо е много кисел. ooooh!

# 559
Натали, за чревния вирус ходихме 2 пъти - 1 преглед и 1 контролен (по наше желание). Тя не е от тея алчните, вика потворно само ако има нужда  Peace Аз съм с много добри впечатления от нея и ще продължавам да я водя там (дано не се налага, де)  Praynig

# 560
Привет!  Grinning
Елизка, искаме колажа, разбира се. Само че аз не мога да намеря кабела на фотото към РС-то и вече изтървах срока. Много ме е яд, проблем ли ще е да се включа за следващата тема? Дотогава ще купим нов кабел.

Аз също съм привърженичка на идеята, че още преди да се родят душите си избират семействата, където ще отраснат в зависимост от уроците, които трябва да научат. Затова също възприемам възпитанието на едно дете като двоен процес - аз уча него, то учи мен. Смело мога да заявя, че дъщеря ми ме научи на търпение, преди това бях такава нервачка, исках всичко да стане веднага, на мига.

Изчезвам, че се чува вой.  hahaha

# 561
Я вижте какво открих:  http://fnap.government.bg/UserFiles/File/Hranene-info/preporaki%20karmacheta.pdf Накрая и нашето министерство излезе с официално становище по въпроса за кърменето и захранването.
Мерси, че сподели Simple Smile Сега се позачетох в статията и ми направи добро впечатление. Поздравления  smile3501

Иначе по въпроса с номинациите - явно каките си търсят забавление и имат достатъчно време да се ровят по темите... Нека, щом ги влече!  Peace
Не вярвам това нас да ни спре да си кръщаваме и разхубавяваме темичките както ни харесва Simple Smile

# 562
Привет!  Grinning
Елизка, искаме колажа, разбира се. Само че аз не мога да намеря кабела на фотото към РС-то и вече изтървах срока. Много ме е яд, проблем ли ще е да се включа за следващата тема? Дотогава ще купим нов кабел.

Няма проблем, ще ви включа по-нататък Peace

# 563
По темата за "коментарите", аз не взимам отношение, защото не обичам да си създавам излишни емоции. Самият факт, че темата е в "Клюкарник" е достатъчен - все пак, за да клюкариш, трябва да клюкариш някого, нали ? Simple Smile
Естествено, че искаме колажа, нека го номинират даже Simple Smile

Относно възпитанието, забелязала съм, че най-добрият начин да накараш едно дете да прави/не прави това, което ти искаш е да успееш така да му представиш нещата, че решението да излезе негово. Дали обаче ще успея да го прилагам със сина ми? Още сега понякога му се дразня, че е нахранен, наспан и сух и пак реве докато искам нещо са свърша - а то детето иска да си играеш с него. Времето ще покаже как ще се справим.

Аз също споделям виждането, че не ние си избираме децата, а те си избират нас. Те си избират кога точно да се появят и на какво да ни научат. В този смисъл те идват като личности с качества, които не можем да променяме у тях. Нашата намеса според мен трябва да бъде в насока на това как да използват тези качества в обществото - например вътрешната агресия у един човек може да избие в престъпност, а у друг - в борбеност, амбициозност и целенасоченост.

Maroobg, и аз още ги чакам тия пари от НОИ, още за септември нямам превод. Ако трябваше само на тях да разчитам... #2gunfire

Таня, внимавай с температурата. Аз май съм по-добре днес, мисля, че и с кърмата е по-добре положението- днес още не съм дохранвала като изключим картофеното пюренце, но съм далеч още от оздравяването...

# 564
Елиза , разбира се , че искаме колажа  yesyes yesyes yesyes

# 565
  • Пловдив
Привет, момичета!
Нещо тези дни ме е обхванала меланхолията. От времето ли е, от друго ли е... Нищо - ще ми мине, дано да е скоро!!!

Елиза, и дума да не става за отказване от колажа.   Peace На който не му харесва, да не го гледа, насила тук никого не държим.     bouquet

# 566
  • по света и у нас
Eлиза,искаме си колажа!!! Hug На който не му харесва да прескача първа страница. Mr. Green

Натали,днес не ми отчита всяка публикация.Странно...

За коментарите в клюкарника– признайте си,все пак дразнещо е,как пък други проблеми и грижи си нямат хората и се ровят навсякъде?  Naughty
Ще си спестя останалата част от мисълтта си,че за първи път ще ме баннат модераторите.

# 567
  • Под липата
 Когато, преди 3 години, за първи път се регистрирах и най-наивно плеснах пост в една тема на ''Клюкарник"-а, ме изядоха с парцалите - аватарът ми бил голям, подскачал..., била съм новак и т.н, т.н  Mr. Green Тогава, почти, се бях отказала да пиша и близах рани около месец  Mr. Green. Продължих да влизам и основно само четях и, така да се каже, се запознах с основния тип потребители там. Само липсват членските карти  Whistling Повечето са в този форум от създаването му и го раздават като стари кучета и всяко по-напористо пале бива сдъвквано моментално, ако не внимава. Щом ги кефи, за мен не е проблем, ама не виждам защо са ни взели на прицел? Може темите ни да са със сладникави заглавия, може да им изглеждаме инфантилно видиотени, но ( колко майки сме тук? ), явно, нас това ни кефи и на странични хора не се натрапваме.
 Харесвам всяка една от темите ни. Тук съм намирала отговори на въпроси, които никъде другаде не съм откривала. Благодарение на нашите теми кърмя ( ако не бяхте, вие, момичета - отдавна да съм приключила с това занимание ), намирам утеха, откривам съмишленици. Напоследък нямам много време за форума и от тази тема успях да прочета последните страници и ми стана много болно, че са станали спорове. Както и да е, виждам, че сте успели да ги загладите - нека не превръщаме нашите позитивни и хубави теми в това, което е ''Клюкарник''-а.
 Мартеа, дала си начало на страхотна дискусия. Четох с интерес. Ще се включа и аз по нататък, а сега се връщам назад за да съм в час с всичко, което сте изписали.

# 568
Аз сьщо чета теми в клюкарника без да пиша, и ми направи впечатление,че навсякьде са едни и сьщи.Наскоро някой от тях висяха на нашия балкон, а иначе им прави впечатление,когато на техния има ''новаци''. Stop

# 569
  • Оранжевата стая
аз съм ЗА колажа  Peace
Приятно съм изненадана от последните няколко страници и споделените мисли.
Бях се разстроила от забележките, които прелитаха, но нищо - всички сме хора, важното е навреме да ни минава и да сме над нещата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт