Есента листата разпиля, Юнчето е шило в торба! - Тема №8

• 22 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
*Eliza*, отлично си се справила, много благодаря за труда, който си положила.   bouquet

# 586
  • Варна
Добро утро!
Елиза  Hug, колажа е страхотен. Толкова са ни хубави дечицата, картинки. И аз бих помолила за файлче. Изкарвам на Теди снимки и ги подреждам в албуми, та бих сложила колажа в началото на следващия.   bouquet
Silvyyy, искам и от теб снимчици.  Party
Присъединявам се от вчера към мамите с цикъл. При мен след раждането е почти безболезнен и за моя голяма радост малко по-обилен, тъй като преди това беше доста оскъден, дори се притеснявах да нямам някакъв проблем със забребеняването. Не, че не стана от първия път.  Crazy
Теди от няколко дни ми се криви доста, сутрин се събужда в ранни зори към 5ч., вече давам и двете гърди, лакомник голям. Ще видя този месец педито дали ще каже нещо за захранване и ще преценявам дали от декември да започваме.

# 587
Eliza страхотен колаж Hug smile3501 за труда ти!
Днес времето в Пловдив е супер ще има разходки. Mr. Green

# 588
Оле, да миличка, справих се, принтнах го ВЕЧЕ на фотохартия и ще и го сложа в рамка някой ден.

Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!

# 589
Добро ви утро Simple Smile

Колажчето е станало страхоотно!!! Мерси, Елиза    smile3501

Роси, и при нас ги има едни такива "мами", дето ми иде да ги обруля с гьостерицата, както казва баба ми... Не може едно дете, едва проходило, да обикаля по количките с бебета и да ги удря, а "майката" само си седи и от далече само му подвиква "не така, не така" и допушва цигарата и я пуска долу, при положение, че на три крачки от нея има кошче за отпадъци. Да ти имам възпитанието  #Cussing out

Само да се задържи още малко времето така спокойничко, че да можем да излезем с диваненцето...   Nature Sunny

Hug

# 590
Качих колажа и в албумчето ни!

Пропуснах да спомена, че Lulu25 вече има на кого да подарява подарък за форумния Дядо Коледа - добавих и последната записала се за инициативата (поне за сега) Peace

# 591
Елиза, страхотно е станало колажчето, благодарим  Hug
Честита месечинка на всички бебоци, днес май са най-много      love001 newsm32

# 592
  • София
Роси, по принцип като щракнеш върху колажа и той се отваря в по-голям размер и така може да се разгледат отблизо бебоците.  Не очаквах, че толкова ще го намали форума, но разбирам защо са сложили тази функция, иначе всеки щеше да си плоска големите снимки и да разтяга страниците.
Да, щях да ви казвам като се канехте да гоправите с огромни размери  Laughing.  Колажа е направил темичката ни още по хубава. *Eliza*   bouquet

А за "майките-наблюдатели" с цигари, какво да кажа  ooooh!, хем нямам право да съм съдник на другите, хем ако си мълчим как ще осигурим на децата си по добро място за живеене. Нали се сещате , че после в обществото нашите деца ще трябва да се погаждат с техните.  Crazy Как звучи само -"нашите -техните". .........  Joy Макар че хора всякакви , всеки си мисли че неговия начин е най-правилен. Аз напримен понякога пия по бира в парка, докато децата си играяти не го намирам за лошо, но със сигурност ще се намери някой да ме осъди  Peace

# 593
  • Пловдив
Добро утро!

Елиза     и аз съм очарована, толкова красавици и красавци събрани на едномясто! Браво на теб, но ще те моля и аз за файлче, та да си го имам за спомен - и аз, и Гери!    bouquet

А за мамите в парка понякога нямам думи. То и нашите бебоци ще прохождат напролет, ама никога няма да дам на детето си да пипа играчките на малко бебенце, каквита са сега. Това много ме дразни, ходи, ходи с него и току се спрат до количката - АУуу, виж, малко бебенце, виж как те гледа, дай му играчката.  И аз докато кажа - НЕ и то вече е свършило тая работа, толкова са бързи, добре че моята не е от бързите  вс още в това отношение.Голямото детенце обикаля, пада и става, пипа люлки, топки, а после да види нашите бебшки играчки - ами не може така. принудена съм като има наоколо такива деца, дето проявяват интерес към играчките, просто ги прибирам. Или пък друго, което ме дразни - пълно със спящи бебоци и винаги се намира някоя да вика с все сила от пейката на детето си да дойде при нея. И после - не съобразих, извинявайте или пък това дето най- ме дразни - " Ами да спи у вас тогава!" То не става въпрос да се пази пълна тишина, а просто да не се вика да малките бебоци така рязко и силно, ама върви им обяснявай...  #2gunfire

Лек ден ви желая, с много   Nature Sunny

# 594
Добро утро!
Елиза,страхотен е колажа ,незнам защо обаче при мен като клоикна вьрху него не се отваря по-голям ами сьщия.
Сьс синьт ми и аз се сьбирах с майки тук в квартала,но трябва да призная,че сега с момичетата от форума ми е много по-приятно.
Смятам,че си допадаме доста Peace
Хубав ден и много сльнчево настроение! Hug

p.s  ;Колажа може да се изтегли и без да е нужно Елиза да го праща на всеки един.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 10:42 от Nataliiiiiii

# 595
Мами, моля за още малко гласове за каката, имаме шанс за 3- място.

Първо трябва да харесате страницата на организатора:

http://www.facebook.com/album.php?aid=250751&id=336202923189#!/pages/Detski-magazin-Kikimorsko-carstvo/336202923189

И после с Харесва ми, да гласувате:

http://www.facebook.com/album.php?aid=250751&id=336202923189#!/photo.php?fbid=460120488189&set=a.460123643189.250751.336202923189

Благодаря Ви от името на децата ни Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 10:47 от alexova

# 596
alexovanewsm10
Оля, направо колажа е станал страхотен! smile3501

# 597
  • Пловдив
Наталка, аз изобщо варненската група съм ви я признала като най- сериозната относно срещите! И много ви се радвам, браво на вас.

И ние в Пловдив се събирахме всяка седмица поне по веднъж, но сега като захладня не се получава. Вие как се кърмите сега навън, че това е дано от нещата, които спират момичетата да се виждаме?

Роси, гласувах- успех!!!

# 598
Привет,
Елиза, колажа е станал чудесен! Благодаря ти!
Алексова, опитвам да гласувам, харесах страницата на организатора, но никъде не ми дава "харесва ми", около снимките  newsm78
С баткото и аз имах компания от пет-шест майки и се разбирахме чудесно. Сега и на мен ми е приятно с момичетата от форума. Явно темата ни е сближила доста. В квартала, повечето случаи, съм на разходки сама.

# 599
Лулу, не се притеснявай, и на мен ми се случи Hug

Общи условия

Активация на акаунт