Есента листата разпиля, Юнчето е шило в торба! - Тема №8

• 22 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте!

newsm51 nbirthday Софи , Николови! Мноого късмет и усмивки!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Днес си направихме страхотна разходка с мама mayayo  Heart Eyes

От вчера имаме бънджи - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6894. Светлии изпадна в транс от щастие в него- натиска бутоните, скача....., май най-доволен беше от това, че и той е прав като каките. Държах го 15 мин и после като го сложих в леглото заспа сам докато чистих с прахосмукачката Mr. Green, милия много се беше изморил. Simple Smile Момичетата не са ми скачали така в ръцете и винаги съм си мислила, че бънджито е нъпълно излишна покупка, но както се казва "Никога не казвай- никога"

# 391
Софи, Николови честит рожден ден и от мен, бъдете все така щастливи и обичани !   ura newsm59
Ние от вчера сме на нож в къщи и най вероятно от 1ви декември с мъжа ми се изнасяме на квартира, че вече не се издържа  писна ми...#Cussing out , до тогава ще съм сигурно при майка ми и баща ми в Пловдив. Свекито ми ги намаза едни такива...., направо не знам вече .... не стига че не са се сетили да купят нещичко поне на внучката си, абе не е за разказване  ooooh! ...и  по този повод искам да помоля някой да ми смени адреса в пощата ни за картичките и подаръците, защото с моята програма на лаптопа няма да мога. Благодаря предварително  Hug  bouquet
Отгоре на всичкото цялото напрежение рефлектира на малката, и тя е толкова кисела 2 дни, днес се прибрахме по средата на разходката, не иска шише, не може да заспи, иска да заспива на цицката  ooooh! удари му един голям, рев прибрахме се и готово, даже и на църква не можах да отида.
Оплаках се ,извинявайте дано не съм ви развалила настроението,  ще погледам малко Тв

# 392
Софи,Ели,честит Ви празник

# 393
Софи, Ели, Честит рожден ден! Бъдете здрави, обичани и щастливи!   bouquet
Ние днес голямо миткосване му ударихме, преди малко се прибрахме и след малко пак излизаме на пак на гости  Crazy
Никол от толкова разходки, милата не може да поспи като хората. Сега се е унесла, закам ч да се събуди, хапваме и тръгваме.
Забравих да се похваля - вчера за първи път ядохме каша - безмлечна, Био оризова на Милупа. На Никол много й хареса.  Peace
Хубава вечер!

# 394

Sophiepp, nikolovi,  

Момичета, всички, които днес почитат починали близки и познати, една голяма  Hug Това е най- големия ми страх, да не загубя близък човек!!!! Мир на праха им!!! Чери, Hug Hug Hug
Well said !

Nataliiiiiii, имам чувството, че с теб се засякохме днес на крайбрежната алея! Беше някъде около 12:30h. , ако ти е червена количката...нашата е сигнално жълта ... Joy
Блу бьрд,никой не ми потвьрди за 12.00 и аз за това не бях там.По-кьсно ми се обади pepsilight,а след това и останалите и така се сьбрахме.За следващата седмица пак го дават топло така,че най-добре да разменим телефони.
Моят телефон e в "Coordinates" в АБВ Пощата на Юнки 2010, предполагам и твоят е там и другата седмица бихме могли да се чуем. Wink

Тези няколко дни големи разходки, голямо нещо! Светли не е на себе си от радост, не спира да приказва и смее на глас! Направихме му чудни 1001 снимки и клипчета. girluu

Хммм и една питанка от мен: При условие, че все още сме на изключително кърмене, дали мога да ползвам солариум? Опитах да почовъркам нета за инфо и останах с впечатлението, че няма негативни ефекти върху кърмата и кърмачето. Вие как мислите? newsm78 Все пак трябва да сме хубави  newsm03, а аз това лято не успях да си напрявя хубав тен!

# 395
Здравейте от нас с бебка! Не успявам да изчета написаното, защото не ми остава мн време, но все пак се старая да наваксвам. Да питам има ли мами, който са давали на бебетата си чай на Хип за успокояване, той всъщност се води Лека нощ. Препоръчаха ми го и вчера и давах. Действително ноща ни мина леко. Заспа си както обикновено в полунощ, на гърдата, но за разлика от други нощи не се буди и не се въртя. Надявам се да е било от чая, а не съвпадение. Ако има видим ефект ще споделя.

# 396

От вчера имаме бънджи - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6894. Светлии изпадна в транс от щастие в него- натиска бутоните, скача....., май най-доволен беше от това, че и той е прав като каките. Държах го 15 мин и после като го сложих в леглото заспа сам докато чистих с прахосмукачката Mr. Green, милия много се беше изморил. Simple Smile Момичетата не са ми скачали така в ръцете и винаги съм си мислила, че бънджито е нъпълно излишна покупка, но както се казва "Никога не казвай- никога"

Честито!
И нашето бънджи е същото и с голям кеф си го ползваме.

Честит рожден ден на Ели и Софи, много здраве, семейно щастие и само радостни мигове ви пожелавам   bouquet

_BLUE BIRD_ , а къде можем да видим тези 1001 снимки на малкия сладур???

# 397
  • Варна
Благодаря!   bouquet
_BLUE BIRD_, и на мен това лято ми е първото без тен. Нямам търпение за следващото, макар че няма да е същото вече с "деца на море".  Mr. Green Но пък ще си е нова емоция. За солариума и на мен ми е интересно дали може да се ползва докато кърмим.
mama jeia, браво за кашичката, дано все така си хапва с кеф.  Peace
ivv83, много добре те разбирам за положението в което сте. Много е трудно да съжителстват млади и стари. Щом ще сте по-добре отделно излизайте на квартира, друго си е да сте сами.  Peace

# 398
Полезно е това за кашичката, аз започвам да си записвам, че това голямо разнообразие на пазара,  ще се пуля пред стилажите с каши и ще се чудя какво да взимам PeaceЖея, благодаря за отзива!!!!

Ив, наистина е по- добре на квартирка и сами. Минах и аз през тези простотии,  жалко е всичко това, и още по- лошото е, че с времето не се забравя!!!! Успех и не се ядосвай. Гледкай си бебка, че милите всичко върху тях рефлектира!!!!

Аз за тен не тъжа, имам си по рождение и му се наслаждавам постоянно!!!

# 399
Джей Джей,   не мога да разбера как имаш очи да пишеш още тук след подобни коментари за нас: newsm78 newsm78 newsm78

цитирам твой пост в Споделете 150:
----------
Стига де! Аз от чист интерес (и мазохизъм) се записах. Набарах няколко ценни майчунгела и съм доволна ама като заразмятат емотиконите и ми призлява!

Янтре, на първо разболяване не се ходи на лекар, а се дава сребърна вода. Аз поне това разбрах 

--------------
не наглост, незнам какво е твоето....

дано само не предизвика поредния спор тук, надявам се го преодоляхме това, но наистина от тези й думи съм потресена и не можах да се стърпя....

Извинете ме...

# 400
alexova, мерси за инфото за инфлуцида. Казаха ми обаче, че не е съвместим с кърменето.
Цяла нощ и цял ден се влача с температура и накрая пих един парацетамол и сега се чувствам по-добре.

Блу бърд, тъкмо даваха по новините по Нова, че хората във Варна ходят на плаж да събират тен Grinning

# 401
  • С-я
Джей Джей,   не мога да разбера как имаш очи да пишеш още тук след подобни коментари за нас: newsm78 newsm78 newsm78

цитирам твой пост в Споделете 150:
----------
Стига де! Аз от чист интерес (и мазохизъм) се записах. Набарах няколко ценни майчунгела и съм доволна ама като заразмятат емотиконите и ми призлява!

Янтре, на първо разболяване не се ходи на лекар, а се дава сребърна вода. Аз поне това разбрах 

--------------
не наглост, незнам какво е твоето....

дано само не предизвика поредния спор тук, надявам се го преодоляхме това, но наистина от тези й думи съм потресена и не можах да се стърпя....

Извинете ме...

Както се разбра, всеки има право да пише, каквото и както си иска. Не виждам какъв е проблема.

# 402
  • Варна
Много неприятно и обидно ми стана (вчера прочетох коментарите), но какво да се прави има и такива хора и отношения. То да беше единствената, която ни обсъжда извън отчетната.  ooooh! Роси, важното е да не ти пука.  Mr. Green

# 403
Пепси, не съм очаквала подобни коментари, и никога не съм си позволявала да надниквам към публикациите на тук пишещите. След като Ив го коментира   мисля, бях не втрещена, незнам какво  и как да го опиша. И не мислех че въпросната мама ще се включи отново тук. Ох....много се дразняя на такива хора ейййй, грозно не, ами повръща ми се от подобни!!! Sick
Винаги съм била с чисти чувства към хората, с които комуникирам и съответно очаквам това отсреща, затова и толкова ме възмущават подобни прояви.

Поли, да, всеки може да си пише каквото и където иска. Но извини ме ако греша, но след като именно ти апелира към ГРАМОТНОСТ, мислейки за бъдещето и децата, не е ли ред да направиш един апел и за ЧОВЕЧНОСТ И  ПО-МАЛКО ЛИЦЕМЕРИЕ!!!!!

# 404
  • С-я
Няма да адвокатствам на никого. Правя си изводи за хората от участието им в нашата тема. А Джей няма нито едно изказване не на място, а още по-малко пък лицемерно. Така, че...
Приомите на светата инквизиция не ми допадат.
Лека вечер на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт