Отговори
# 390
Здравейте отново !
Може ли да препоръчате продукти за 13 месечно бебе с нисък хемоглобин (100) и железен  дефицит ?
Благодаря предварително !

# 391
  • София
Здравейте някой може ли да ми каже сега като някой ти е ползвал кода и ти дадат някаква отстъпка,после какво как се ползва?Благодаря

отст. - 5$ -www.iherb.com-KOV097

# 392
  • pomorie
Filkam 

а по колко даваш на малката от рибеното...и моят малчуган е на 4г-предполагам по едно драже  newsm78

Аз вкъщи имам няколко рибени масла, така че често й ги комбинирам. Гледам дневно да приема около 1700 - 2000 мг рибено масло с около 800 - 1000 мг Омега 3.
Ако питаш за малките дражета на i-omega-та - то по-скоро по 2 дневно. Спокойно, с рибено масло няма как да се предозира.
  bouquet

# 393
  • София
Здравейте някой може ли да ми каже сега като някой ти е ползвал кода и ти дадат някаква отстъпка,после какво как се ползва?
Благодаря
отст. - 5$ -www.iherb.com-KOV097

Приспада ти се от сумата на поръчката автоматично

Код  за  5$  отстъпка  в   www.iherb.com   :  YUL919

# 394
  • гр.Добрич
Аз също се чудех дали има някакви добавки за хора с ниско желязо. Сестра ми е на диализа и там им изпиват някакви ампули, но въоще не им ги слагат, само за поротокола. От яколко месеца е с мого нисък хеоглобин между 50-80 и не могат да го качат.

# 395
  • София
Здравейте отново !
Може ли да препоръчате продукти за 13 месечно бебе с нисък хемоглобин (100) и железен  дефицит ?
Не ти ли изписаха нещо - обикновенно препоръчват едни капки Simple Smile - освен това на възраст около годинка има един физиологичен дефицит на желязо при бебетата/поради по-високия прием на Калций също/, който може и сам да се регулира след време , важно е захранването и особено с храни богати  на желязо /спанак, месо и т.н . в пюретата- месни и зеленчукови/
Иначе добре действа приема на  желязо, заедно  с вит. С, вит.група В,  вит. А 

Аз зная, че не е много добре да се дават добавки с желязо на децата - но си е въпрос на преценка на всеки родител  /особено, ако дълго време се взема повече от необходимата доза/

За възрастни и по-големи деца е добро това:
http://www.iherb.com/Flora-Floradix-Iron-Herbs-Liquid-Extract-Fo … -250-ml/3015?at=0

Код  за  5$  отстъпка  в   www.iherb.com   :  YUL919

# 396
Само да допълня, че Флорадикса тук е по-евтиничък. Аз го бях взела за 17 лв. от аптеката. Grinning

# 397
vessa365 погледни им характеристика в сайта - Serrapeptase ( всъщност от тук тръгна ), Hyaluronic Acid  Peace
 Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Благодаря ти   bouquet Уфф, вече четвърти ден поръчката ми не е шипната "Status: Pending  Reason: Waiting for allocation". И докато имаше ограничени количества от продукта, сега пък няма никакви. Явно за мен не е останало  newsm78
 Confused Confused Confused  newsm78

# 398
Здравейте отново !

Е как не са ви изписали Малтофер?
Иначе това, НО е за над 2 год!

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 399
  • София
Само да допълня, че Флорадикса тук е по-евтиничък. Аз го бях взела за 17 лв. от аптеката. Grinning
denibg, най-вероятно е на пловината количество  Wink...ако пазиш опаковката провери  Peace

Искам да кажа само, който го интересува, че Флорадикс-ътMultivitamin е в първата 20-ка от 100 в класацията за  съдържание на олово във детските витамини  Peace

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 400
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862

vessa365 - всъщност, серрапептазата почна от тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452318.0

и после, тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496233.0

Подробности да искаш...

А хиалуроновата к-на - за стави (не за бръчки) виж Drs Best.

За всички имали проблеми с  5-HTP: За метаболизирането му е нужен вит. В6! Най-вероятно проблемът е там.

# 401
denibg, най-вероятно е на пловината количество  Wink...ако пазиш опаковката провери  Peace

Искам да кажа само, който го интересува, че Флорадикс-ътMultivitamin е в първата 20-ка от 100 в класацията за  съдържание на олово във детските витамини  Peace

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Ами не си я пазя, защото при всички случаи беше преди повече от година. Що ми се струва, че около 250 мл.беше.
 Аз май нещо не те разбрах newsm78, значи има голямо съдържание на олово в тях? Така ли? Щото ако е така, то не беше листовки за това, колко са био и т.н.

# 402
Съвсем нормално е първите няколко дни от приемането на 5 HTP да има леко гадене, но после всичко е ок..то е посочено като странична реакция. Моето мнение е, не го вземайте за отслабване или поне не от 100 мг, защото колкото и да е безобидно се получава нещо като пристрастяване Rolling Eyes Казвам го от опит...
Някой ако иска хиалуроновия серум да свирка Peace Останало ми е по-малко от половината Simple Smile

# 403
Аз пък, нямам никакъв проблем с приемането му. Толкова ми е спокооойно Mr. Green, апетита ми е регулиран. Не се нерва за щяло и нещяло, както преди. Да отбележа, че не го приемам всеки ден.

# 404
  • Варна
Здравейте  Simple Smile Много ми харесва този сайт и имам вече две поръчки от него. Имам няколко въпроса и се надявам да ми отговорите:
1. За майка ми - има ли продукт, който блокира мазнините от храната, за да не може да се натрупват в организма, т.е. да се подпомага намаляване на теглото?
2. Някакъв carboslim продукт?
3. Какво може да ми препоръчате против целулит?
4. За мъжа ми - искам да му поръчам витамини, той е спортна натура, редовно ходи да бяга, а отделно е футболен съдия.
5. За мен някакви витамини, като се има предвид, че кърмя дъщеря ми, да са подходящи за кърмачки.
6. И за децата - искам да им давам коластра, коя е подходяща за деца? Дъщеря ми е на 10 месеца, мога ли да и давам вече? Синът ми е на 5 години.
Много въпроси зададох, но така е, като съм неориентирана, а и вие разбирате доста повече от мен  Grinning Благодаря предварително за отговорите   bouquet

Код за отстъпка 5$ - KOV337

Общи условия

Активация на акаунт