Отговори
# 645
  • Пловдив/София
denis_d , благодаря за отговора.
И сега съм с ново питане,мога ли да давам на дъщеря ми от тази Спирулина :http://www.iherb.com/Now-Foods-Spirulina-500-mg-180-Tablets/14477?at=0.

И по принцип за дете на тази възраст2г.4м.,добре ли е да се дават подобни водорасли.

# 646
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch

Ninia - не, ни най-малко! По-балансирана храна от коластрата, аз не знам.

Написаното по-горе се отнася предимно за чисти субстанции в големи дози.

Stelitka - аз бих си ги събрал поотделно.

На сайта - пълна бъркотия. "Кантарът" пропуска поръчки над 3 паунда с въздушна поща - внимавайте, рисковано е! Аз пробвах  с 3.07 - пуска ме...

Тия не знам кога ще се оправят!

# 647
  • София
PinkPanther- става въпрос за свекърва ми. Joint care  и е изписан от ортопед от МА и вече го приема година. Тя не желае да го заменим с подобно на NOW пък камо ли да и занеса 5 различни шишета  не предписани от доктор Rolling Eyes

Ще търся вариант на магазин ,който го доставя до UK  и от там с фирма превозвач. Лошото е много малко US онлайн магазини доставят извън щатите а и не са толкова сигурни като iherb...

# 648
Необходими са ми няколко хранителни добавки от този сайт , къде мога да прочета или някой да ми обясни как точно се пазарува от сайта, необходима ли е регистрация, каква е доставката , къде се получават пратките?  bouquet

# 649
  • ULPIASERDICA
Колеги, от кои Босвелия и Куркума сте доволни и бихте ми препоръчали?

Ще бъдат в комбинация със Глюкозамин-Хондроитин-МСМ на Солгар (180+70 tabs), както и допълнително МСМ (1000mg) на Доктор'с Бест.

Какво мислите за този витамин Д3 на Карлсон?

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Solar-D-Gems-4-000-IU-360-Soft-Gels/12663?at=0

Да, скъп е, но в профила му ми прави впечатление, че липсва витамин А, въпреки че е от масло от черен дроб на норвежка треска...

# 650

relaxe7 - циклиране означева, че продуктът се приеме напр. един месец, след което задължително се прави почивка. Това се прави за да не стане съответната жлеза в организма мързелива и да чака на готово.  Това се отнася особено за стероидни хормони, растежен хормн,  IGF-1, някои аминокиселини (напр. L-карнитин) и др.

Това се указва изрично!

Ако дадена храна нарушава функциите на даден орган, то тя е вредна за организма и се счита за вредна. Ако това зависи от дозата (напр. кафе) това се указва изрично.

Много, много тенкс Пинки. Нещата които си изброил по-горе очевидно не са в обсега на предлаганите в IHerb добавки и елементи. Остава само човек да може да определи правилно съответната нужда и проблем за разрешаване.

# 651
  • София
magister militum - Глюкозамин-Хондроитин-МСМ на Солгар (180+70 tabs) най-добре се доближава до това,което търсих. Сложих го в кошницата и се оказа ,че едно шише е 1.1 кг .Това нормално ли е ? Дали защото е стъклено? Май ще трябва да поръчам 3 шишета с три отделни поръчки?

# 652
Колеги, от кои Босвелия и Куркума сте доволни и бихте ми препоръчали?

Ще бъдат в комбинация със Глюкозамин-Хондроитин-МСМ на Солгар (180+70 tabs), както и допълнително МСМ (1000mg) на Доктор'с Бест.

Какво мислите за този витамин Д3 на Карлсон?

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Solar-D-Gems-4-000-IU-360-Soft-Gels/12663?at=0

Да, скъп е, но в профила му ми прави впечатление, че липсва витамин А, въпреки че е от масло от черен дроб на норвежка треска...
[/qu

Аз пия от този куркумин харесва ми, че е по силничък.
http://www.iherb.com/Now-Foods-Curcumin-120-Vcaps/13441?at=0

# 653
magister militum , аз пия от този http://www.iherb.com/Now-Foods-Boswellia-Extract-250-mg-120-Vcaps/429?at=0 за облекчение на болки в гърба.

gala66
, правиш си регистрация, доставката до 1,360 кг е 4 долара, пратките идват в пощата. Над тези килограми доставката се оскъпява с DHL  и тогава отиват на митница.  Grinning

код за 5 $ отстъпка в iHerb   MEK015

# 654
  • София
magister militum - Глюкозамин-Хондроитин-МСМ на Солгар (180+70 tabs) най-добре се доближава до това,което търсих. Сложих го в кошницата и се оказа ,че едно шише е 1.1 кг .Това нормално ли е ? Дали защото е стъклено? Май ще трябва да поръчам 3 шишета с три отделни поръчки?

На Солгар са стъклени, което за мен е плюс...раздели си поръчката на няколко  Peace

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 655
На сайта - пълна бъркотия. "Кантарът" пропуска поръчки над 3 паунда с въздушна поща - внимавайте, рисковано е! Аз пробвах  с 3.07 - пуска ме...
И мен вече 2 ми ги допуска  Mr. Green

Пинки сподели моля те за мъж на 65 години, какви добавки е уместно/желателно да приема.
Разбира се и останалите ако се включат няма да откажа мнението им.   bouquet

kод за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com MUC722

# 656
Casual от нещо страда ли този мъж на 65?
Иначе Гинко, нещо за простатата, Кю10 няма да му навредят  Wink

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 657
Здр.Имам вече няколко поръ4ки тук ,и за сега съм доволна.Имам оба4е няколко много важни за мен въпроса . Първо -ползвал ли е някой нещо за намаляване на апетита към  сладкишите.

Аз понеже повече проучвам, отколкото да поръчвам, за намаляване желанието за сладко, четох  за Gymnema Sylvestre, има в сайта, избери си сама!

# 658
Stelitka - въпросният препарат е спрян - Discontinued. Така или иначе ще търсиш друг...

Обсъди проблема с близките.

gala66 - правиш си акаунт с твой е-меил и парола. Посочваш удобни за теб билинг и шипинг адрес. (адрес за доставка)

Почваш да пълниш кошницата. Слагаш, вадиш продукти, като следиш сумата и теглото (бърза работа няма). Не бива да надхвърляш 3lbs. и 90 долара.

Като свикнеш с методиката, вкарваш долу код за 5 долара отстъпка (има много предложени тук), избираш България и пощенски код и избираш въздушна поща (4 долара). От тук нататък програмата те води. Когато натиснеш накрая Place order връщане няма. Остава да чакаш.

Не бързай, поиграй си. Ако не ти е ясно нещо - питай тук.

magister militum - Bosweliа на NOW +Courcumin 95 (120 капс) на   Jarow.

При избор на Глюкозамин/Хондроитин търсиш такъв с максимум хондроитин. Аз избрах д-рс Бест.

Casual - зависи какво му е. Най-общо Co Q10 (Ubiquinol) и нещо ново - Таурин. Дават енергия, като укрепват сърцето, мозъка и черния дроб.

# 659
Мислех за Сау Палмето за простата,
Кю10 съм му купила.

Иначе страда от повишено кръвно, но за него мисля взема хомеопатия Rolling Eyes скоро не се е оплаквал.
хепатитб - но чернодробните му изследвания са в норма

Общи условия

Активация на акаунт