ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 218
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • КиТ
А Ния в неделя вика: Мамо, мамо забрави да си гледаш формулатаааааа  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Кажи й Ния тая седмица ще има Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Моята съквартиранка вече я подготвям психически,ако не да си търси друго място да ходи Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Стефко не само да успокоява,ами да прави нещо по въпроса Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ние сме опасни,за туй бързо ги навъртаме страничките,а вече се познаваме и тъй Mr. Green Peace

# 16
Ще видим с този дъждец в Бразилия , който се очертава ... ще е интересно  Crazy

# 17
  • BG

Леле, Синеоче, и аз току-що гледах рекламата на Джони с твоето момченце, много е яка!
По Нова.

Peace

# 18
абе як си е той як, ама само по рекламите, маЙмуната му с маймуна, той па да не види нещо от Корейските авиолиниййййй  Crazy Crazy Crazy Sick Sick Sick

# 19
  • Варна
и аз гледах преди минути рекламата, мииии не ми Ареса  Whistling (заслушах се по гласа на коментатора и веднага се оцъклих, а формулата формулата  Joy )

п.п. темата ни е трепач, Убави хора, на Убаво място, за Убави работи си говорят  Mr. Green.
7ма поред, щот си имаме седемкратен отново таз година  Crazy Mr. Green

# 20
  • BG

Стигати, де, ни ви аресва..... Crossing Arms    Я как напето си оди, момчето...!
Ми то не може сяка година шампивон да е......

# 21
  • Варна
 Joy, ифф пък и ти
сега като се замисля, Джиджо си е тамън за таз реклама  Mr. Green. Сички бЕгат към финала, нашия крачи спокоооойно  Mr. Green
обаче ако земи, чи спечели .... Crazy

# 22
  • КиТ
п.п. темата ни е трепач, Убави хора, на Убаво място, за Убави работи си говорят  Mr. Green.
7ма поред, щот си имаме седемкратен отново таз година  Crazy Mr. Green

А тъй Анелка,точно Wink Peace Sunglasses Hug Heart Eyes Hug

Що бе ко му пречи да спечели Mr. Green

# 23
Не се сещам за тази реклама. Пак блея някъде  newsm78

# 24
Готин е Джиджо в рекламата ... Съгласете се , че Алонсинъо някак си нямаше да стои много добре на негово място  Laughing
Синеоч - казах ти да не се ядосваш , Бътън си преизпълни плана , стана СШ . Той даже и това не очакваше много - много  Crazy

# 25
  • Варна
Пипи, Нандо го виждам в реклама със Спиди Гонзалес  Joy

п.п.малко офф: в София сте имали земетресение мацки, всичко наред ли е?

# 26
кога сме се тресли, щом не съм разбрала, всичко е ок  Peace Hug
Пипинка викаш един път е достатъчен, стига повече  Joy Joy Joy Joy

# 27
  • КиТ
п.п.малко офф: в София сте имали земетресение мацки, всичко наред ли е?

А сега ще видим в другите тим кво са казали Mr. Green Wink Peace

Сиеоч,стига му че разбира се Joy Joy Joy Joy newsm47,да даде малко шанс и на другите би Rolling Eyes да не е само Алонсо Praynig Mr. Green

# 28
Не ми хареса рекламата, не съм фенка и на Джонито, абе с една дума - не става  Joy

# 29
рекламата на Луис е по яка Hug

Общи условия

Активация на акаунт