ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 279
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Плами, днес е твоят ден...

е много са чаровни двамата, ей това е свястна жена бе Hug  bouquet, не онова Джиджовско Чучелооооо  #Cussing out

# 61
Малеее, вие нова тема сте отворили, пет страници сте изписали... а аз влизам във форума, поглеждам дали има отговори по темите, в които съм писала, виждам че за формулата няма и си излизам ... Че обаждайте се, де!  Mr. Green

Съвсем съм изпращяла от работа тая седмица, ама е щото искам да наваксам петилетката за три години. Че другата седмица ... тра-ла-ла! Ще се по-хва-ля ...  Peace
(само да не ми мине църна маца пътя ... пу-пу!)

# 62
Спас ще ти стискаме палци, а дано стане Praynig Praynig, за да има похвал.  Peace Hug

# 63
  • BG

Чайте ся, чайте....Тва Фильо ли е лилипут или тая какичка е 2 метра.. newsm78? И коя е , акшъли?

И аз ли съм бляла пак, че не съм разбрала Спасуня де ще ходи или само някои знаете?

Плами, мятай чайове с медове до припадък и оздравявай!  Hug

# 64

Чайте ся, чайте....Тва Фильо ли е лилипут или тая какичка е 2 метра.. newsm78?
Първото  Joy
На другите ти въпроси нямам отговор  Laughing

Мацки , моля за потвърждение , това долу ли са реалните часове за уикенда :График на уикенда в Бразилия 
Тренировка 1  05 Ноември  14:00 
Тренировка 2  05 Ноември  18:00 
Тренировка 3  06 Ноември  15:00 
Квалификация  06 Ноември  18:00 
Състезание  7 Ноември  18:00 
 Rolling Eyes
Да не пропусна нещо пак ...

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 19:27 от Pipinka

# 65
  • BG
График на уикенда в Бразилия 
Тренировка 1  05 Ноември  14:00 
Тренировка 2  05 Ноември  18:00 
Тренировка 3  06 Ноември  15:00 
Квалификация  06 Ноември  18:00 
Състезание  7 Ноември  18

Пипче, потвърдяв!

Нали знаете това:
 - Как, мамо, вика зайчето?
 - Зай,зай,зай.......

# 66
  • София

Чайте ся, чайте....Тва Фильо ли е лилипут или тая какичка е 2 метра.. newsm78? И коя е , акшъли?

Gianne Albertoni се зове, няк'в модел го раздава...сигурно бразилиера е някоя.

е много са чаровни двамата, ей това е свястна жена бе Hug  bouquet, не онова Джиджовско Чучелооооо  #Cussing out

хахахаххахаха, безпощадна си - ама ония снимкии бяха наистина отвратни  Sick

Ей, тоя Дино бейби е най-снимания човек в Бразилия тия дни

Еми благореоден е ся, няма к'во да си говорим http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport/story/32852.html  Naughty Joy

# 67
Благодаря за инфото , Бени  Hug

Моя милост вместо със спортен мерцедес се сдоби със Субару  Confused верно 177 к.с. е , ама ...не знам  Crazy

# 68
# 69
  • Варна
За Алонсо би било най-добре Маса да победи в Бразилия   #Silly, мамин сладък  Mr. Green

Пипи, какво не му аресваш на субаруту, не е лош кола  Mr. Green  Crazy

п.п. айдеее, малко остана ...комфортно ли е в самолета, а?  Crazy

# 70
п.п. айдеее, малко остана ...комфортно ли е в самолета, а?  Crazy

Чуууудесно...

# 71

Gianne Albertoni се зове, няк'в модел го раздава...сигурно бразилиера е някоя.

Фильо на ръст не е точно маса, по-скоро табуретка - 165 см (да мЪ прощаваш Плами, не го казвам с лошо чувство!!!!!). Малко са левентите в тоя спорт.  Mr. Green

И пак съм се разсеяла нещо! Първо реших че под "таз какичка" имате предвид не онуй русо върлинесто нещо, а собствената му сУпруга Рафаела. Та в тоз ред на мисли:

- с тъста

Пламче, затвори очички!

# 72
И като си говорим за Дино, не помня дали в дългите ни разговори за него споменавах, че нещото, за което винаги ще го уважавам е волята и куража, които демонстрира с връщането си толкова бързо на пистата след оня инцидент. И както казва Лауда, който също живее втори живот, както знаете, или се връщаш веднага или никога повече.

И се радвам, че Господ опази Фелипето да не си отиде така нелепо, както си отиде Сена - заради едно на не знам си колко милиона шанс за абсурдна случайност, която обаче стана факт. Лека му пръст!

И накрая нещо старо … 72;що - да разведрим обстановката! Петък е!

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:07 от Спаска

# 73
  • Варна
Споделям мнението за Маса, на Спас  Peace. Направи добри първи състезания и много му се радвах за бързото възстановяване!

п.п. Рафаела много ми харесва на сватбата им  Simple Smile

п.п. Спас  Joy, това ми е любимата реклама и  толкоз реална за взаимоотношенията на двамата  Mr. Green

# 74
Обичам я тая реклама  Joy

Излезе календара на сезон 2011, чудя се дали да не направя една Валенсия.

Общи условия

Активация на акаунт