ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 277
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
п.п. Рафаела много ми харесва на сватбата им  Simple Smile

п.п. Спас  Joy, това ми е любимата реклама и  толкоз реална за взаимоотношенията на двамата  Mr. Green
И на мен Рафаела ми харесва, определно липсва на снимките от падока...преди беше много често, но явно се е посветила на Джуниър.

А рекламата ми е и на мен супер-друпер любима, и наистина, който я е измислил е предвидил взаимоотношенията им на 100%...гений!

п.п. айдеее, малко остана ...комфортно ли е в самолета, а?  Crazy

Ама ние не пристигнахме ли, вече?  newsm78 Ще изпуснем всичкия екшън... Joy

Пипи, честито! Безаварийно да си я ползваш - следващия път, Ред Бул с личен шофьор Wink

ПП Сега като я изгледах пак реклама и филмчето...ами те са я снимали юни месец, тоест първия "конфликт" вече е бил налице, но пък изглеждат все още много приятелски настроени  Laughing

# 76
  • КиТ
Тъй първо да си публикувам поста от снощи,щото ми се е загуби нета точно преди да публикувам #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Чайте ся, чайте....Тва Фильо ли е лилипут или тая какичка е 2 метра.. newsm78?
Първото  Joy
На другите ти въпроси нямам отговор  Laughing

Е нисичък си е леко Crazy WhistlingКво да го правиш,не е дорасъл,ама и тая кака 2 метра има тъй кат я гледам tooth tooth tooth tooth tooth Peace

Спас нИ издава ние само стискаме палци Praynig Praynig Praynig Praynig Peace

Бях в библиотеката та не ми се отваряха линковете,страшни са Crazy Особено Себ на китарата Crazy Peace

Мятам ги Mr. Green Peace

# 77
  • КиТ
И като си говорим за Дино, не помня дали в дългите ни разговори за него споменавах, че нещото, за което винаги ще го уважавам е волята и куража, които демонстрира с връщането си толкова бързо на пистата след оня инцидент. И както казва Лауда, който също живее втори живот, както знаете, или се връщаш веднага или никога повече.

И се радвам, че Господ опази Фелипето да не си отиде така нелепо, както си отиде Сена - заради едно на не знам си колко милиона шанс за абсурдна случайност, която обаче стана факт. Лека му пръст!

Спас много добре си го написала  smile3501 omm omm omm ommHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за това винаги ще го подкрепям и ще бъда за него Wink Peace

Лана има пикчар на Дино в изобилие верно си е smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

У двукратния нещо хубаво да каже накрая Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Рекламата верно е най-култовата! Peace

п.п Аба верно не стигна ли вече самолета Mr. Green newsm78

# 78
Егати яката реклама Hug Hug, не я бях гледала  Rolling Eyes

Пипи а честито, ама що Субару?

Днес ще гледам тренировката само от 14 часа.

# 79
  • София
Смехории от вчерашната пресконференция на бразилските момчета

Q: (Joris Fioriti - AFP) Rubens, when you came into F1, Ayrton Senna was a big man and you were a small guy, and he helped you. Do think that there’s the same kind of relationship between you and Felipe? When he came, you were the big man, he was the small guy and…
RB: He’s still a small guy.
FM: He was never big. Smaller than me.
RB: I’ve been very open to my friends. In Brazil, we get on very well. We see each other much more than some of the others: the Germans or the Spanish guys. I don’t see them close too often. All four of us are quite good friends. Lucas or Bruno know that if they need anything they can reach me; the same thing with Felipe. So many times we get the plane back to Brazil or to some other places and he would say or I would say ‘have you learned that that line was the faster one…’ ‘oh, I haven’t thought of that.’ You just put a note and next year you try it. We’re fairly open and if there is anything with my experience that I can help I’m very glad to tell it and be fairly open.
FM: And also me and Lucas live in the same building. He never has food in his house, he’s always coming to my house to eat.
LG: Hey, that’s… that’s true. Free lunch.

# 80
  • София
Времена от 1СТ
01. Vettel Red Bull-Renault 1:12.328 23 laps
02. Webber Red Bull-Renault 1:12.810 + 0.482 27 laps
03. Hamilton McLaren-Mercedes 1:12.845 + 0.517 24 laps
04. Button McLaren-Mercedes 1:13.267 + 0.939 23 laps
05. Kubica Renault 1:13.370 + 1.042 23 laps
06. Rosberg Mercedes 1:13.516 + 1.188 25 laps
07. Barrichello Williams-Cosworth 1:13.546 + 1.218 25 laps
08. Schumacher Mercedes 1:13.643 + 1.315 24 laps
09. Sutil Force India-Mercedes 1:13.918 + 1.590 25 laps
10. Heidfeld Sauber-Ferrari 1:14.000 + 1.672 22 laps
11. Kobayashi Sauber-Ferrari 1:14.004 + 1.676 23 laps
12. Hulkenberg Williams-Cosworth 1:14.155 + 1.827 28 laps
13. Alonso Ferrari 1:14.246 + 1.918 20 laps
14. Massa Ferrari 1:14.267 + 1.939 25 laps
15. Petrov Renault 1:14.370 + 2.042 23 laps
16. Liuzzi Force India-Mercedes 1:14.487 + 2.159 25 laps
17. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1:14.618 + 2.290 29 laps
18. Buemi Toro Rosso-Ferrari 1:14.734 + 2.406 28 laps
19. Trulli Lotus-Cosworth 1:15.603 + 3.275 24 laps
20. Glock Virgin-Cosworth 1:15.860 + 3.532 20 laps
21. Kovalainen Lotus-Cosworth 1:16.057 + 3.729 25 laps
22. d'Ambrosio Virgin-Cosworth 1:16.707 + 4.379 27 laps
23. Klien HRT-Cosworth 1:16.839 + 4.511 18 laps
24. Senna HRT-Cosworth 1:17.360 + 5.032 29 laps

Засега проблем при Алонсо - нещо стана с двигателя минути преди края.
Останалите 4-ма претенденти са в топ 4!

# 81
  • Варна
от фирари симулират  Mr. Green, нИ вярвам  Mr. Green

п.п. Тръгва ли си Уебър от Ред Бул в края на сезона?
не е добре, не е този начина да си комуникират двама съотборници.

За сметка на това Нандо и Луис, си увеличават шансовете, ако двамцата от лимонадите пак се сдърпат  Sunglasses

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 18:57 от aneli_s

# 82
Пипи, честито! Безаварийно да си я ползваш - следващия път, Ред Бул с личен шофьор Wink
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пипи а честито, ама що Субару?

Щото е 4х4 ... а кака ви ще живее в къща вече . И за да съчетая бързина с проходимост и се получи Субару  Rolling Eyes

от фирари симулират  Mr. Green, нИ вярвам  Mr. Green

п.п. Тръгва ли си Уебър от Ред Бул в края на сезона?
не е добре, не е този начина да си комуникират двама съотборници.

За сметка на това Нандо и Луис, си увеличават шансовете, ако двамцата от лимонадите пак се сдърпат  Sunglasses

Аз искам да си тръгне  Peace
Не знам кое за кой е добре , но определено за Себастиан не е добре Уебър да го дразни ...

# 83
  • КиТ
Crazy О Марк се е развихрил тия дни Mr. Green Joy Joy Joy Joy,даста сложна ситуацията,пак ще има сблъсъци определено,тука прекалено много его е насъбрано ми се струва  Thinking Peace Кат нищо,ако се откаже Кими има големи шансове Crazy Peace

Анелка права си заблуждават врага ферари,че в събота да си покажат козовете Mr. Green

А Пипи забравих да ти кажа,честита да ти е колицата безаварйно да я караш  Hug Heart Eyes Hug

# 84
  • Варна
тука, затишие пред буря ли долавям  Mr. Green

малко карикатурки  Whistling

няма отзиви 2ра тренировка  Thinking
аз не съм гледала нищо, че тука Сао на Село, нямам булсат,
а до компа не мога да се вредя  Crossing Arms
пак лимонадките били първи, Нандо му се оправил двигателя  Mr. Green (ах, теее  Mr. Green), наште жентълмени последни ..
изобщо не ми аресват тез работи  Crossing Arms Mr. Green

# 85
Почва третата тренировка  Peace Пистата е наводнена  Twisted Evil От сутринта вали ...

Гаднярът Уебър много ме ядоса този път  Crossing Arms
Искал Себастиан да му помага и отбора да го подкрепял ... Как да му помогне Себ ?
1. Да слезе от своя болид и да бута този на Уебър  Rolling Eyes
2. Да спре да печели пол - позишъни ... Да де , ама това няма как да стане , а и да може , така помага на Маковете и на Ферари
3. Въобще да спре да се състезава , за да не пречи на амбициите на застаряващия некадърен ревлъо ?
4. Да помоли Матешиц да разреши на екипа да издава заповеди ? Да , ама ФИА няма да са много доволни ... и кво праим  Sick

И воъбще Уебър явно иска да привърши кариерата си по най - недостойния начин ...Като плюе навсякъде в медиите отбора , който му даде най - големия шанс в живота му ?
Сори ... ама не му отива нито на годините , нито на опита , където твърди , че го има ...

Ще напуснел отбора - ами майната му . Кими чака за отбор в челото  Peace

# 86
  • КиТ
тука, затишие пред буря ли долавям  Mr. Green

малко карикатурки  Whistling

Да обикаляхме до сега да разгледаме малко сао паоло Crazy Mr. Green,ся сме на трибуните и учудващо хванах нет и ви пиша Mr. Green Peace

Пипи по-спокойно ни го вземай толкос на вътре Hug Heart Eyes Hug

# 87
  • КиТ
ooooh!Ебаси резила #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire хората се изтрепаха да правят обиколки Дино спи Crossing Arms #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out И ся кво тоя пък Хюлкенберг,как успя да се добре до първо място пълна мистерия Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Дино на 9то място  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544, 2кратния на 5то tooth tooth tooth tooth
Ще ги видим утре,кво ще направят Thinking

http://www.workingtitlefilms.com/features/video/id/208/international-trailer
трайлър за филма за Сенна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
  • София
Еееее, за т'ва ли летях 15 часа  Joy

Хюлкенберг направо ги размаза - секунда и малко пред РБ  Shocked, страхотен пол - кой е очаквал, чак до последно не вярвах!
Другите хич не ща и да ги коментирам - Нандолети да се стяга, че ако Дино не му помогне от 9-тото място Crazy не знам какво ще прави.
Хамилтън беше много добър в последната фаза, а РБ - еми ес юзуъл бързи, ама тоя път и те не успяха пред тоя звяр Уилямс  Wink

# 89
Браво на Нико  Hug - много го харесвам  Peace Въобще много се радвам на младото поколение пилоти  Grinning
Малко да отрезви " големите звезди " - много на място беше този пол - позишън .

Общи условия

Активация на акаунт