ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 280
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Джиджо 11-ти  Joy Joy Joy Joy ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green аз казах ли ви че работата е зле, Шуми, Шуми, Шумиииииииии Party Mr. Green

Пипинкааа, а честит ти автомоБил, с кеф да си го караш и юркаш, ама вече си далеч от мен, така лиии  Confused

# 91
  • Варна
Хайде и аз при вас!
Нашият любимец Бътън верно остана 11-ти. Той сякаш се отказа да се бори за титлата.  #Cussing out

Остана да изгледаме с нетърпение развръзката на сезон 2010!  Peace

# 92
  • Варна
ехооо мацки  Crazy
Супер квалификация!  Crazy
Много се израдвах на Хълк - 1,049 преднина, хахаххах разгазира лимонадите  Joy (Пипи, Бени - нали знаете, че се шегувкам  Hug)
Шах и мат на претендентите.
Утре ще бъде ... ох, бедна ми е фантазията за старта.  Crazy Crazy Обаааче, ако някой ми го блъсне мойтооо, малиии как ша са сдосам  Mr. Green Mr. Green
Хълк е пич, последните няколко старта Уилямс показват потенциал, но не могат да го реализират. До сега в състезателно темпо се издънват, да видим утре дали ще объркат сметките още  Crazy Mr. Green

да допълня - много разочарована от Джиджо, мноого. Това момче ако иска да го уважават, да се стегне, а не само да ми крачи и да се прави на пилот!  Crossing Arms бясна съм му  Naughty

# 93
  • BG
Анелко, не се сърдя- напротив.
Много се изкефих на Нико  Peace !
В последния момент внесе толкова живец и свежест в събитията....
Много сладко дете, радвам му се! Доволна съм от Басто.
Видяхте ли как Фетел и Шуми широко усмихнати се радваха на младия състезател,
за разлика от Вебер, който пак беше стиснал тънки устенца и едва ги закриви за снимка?!
Утре наистина ще е  тре-з-ентересантно.....

Stop

# 94
  • Варна
Бени  Hug

стартовата решетка за утрИ, мамма мия  Crazy  Crazy

# 95
  • КиТ
Бени  Hug

стартовата решетка за утрИ, мамма мия  Crazy  Crazy

Туй да не е снамано с гугал ърт би Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Имам едно хейтарско предложине Blush Crazy Значи 7мия блъска 5тия,а 5тия блъска 3тия tooth tooth tooth tooth tooth
Нещо в друга тема се развихрихме и ся го удрям на майтапи,ща ма извините Wink Peace

Определено утре ще бъди мега интересно! Wink Peace

# 96
Видяхте ли как Фетел и Шуми широко усмихнати се радваха на младия състезател,
за разлика от Вебер, който пак беше стиснал тънки устенца и едва ги закриви за снимка?!

Аз не видях ... ама не съм учудена  Sick Той просто е зомбиран от идеята да спечели титлата и не може да се радва ... Може само да злобее ...
Такъв човек не заслужава да е СШ  Confused
Още веднъж - браво на Нико  Hug
А , и ако може утре Хамилтън да издуха Уебър още на старта , Анелка - говори с човека , ако обичаш  Laughing

Джиджо 11-ти  Joy Joy Joy Joy ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green аз казах ли ви че работата е зле, Шуми, Шуми, Шумиииииииии Party Mr. Green

Пипинкааа, а честит ти автомоБил, с кеф да си го караш и юркаш, ама вече си далеч от мен, така лиии  Confused
Джиджо верно се е отпуснал  Mr. Green
Не отивам толкова далеч ... никак даже  Wink

# 97
На кака сладурчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes -

Нико не ви ли прилича на Кими ? Laughing Много ме радва това момче ... Не колкото Себ , но достатъчно  Hug

Извинете , че пиша два поста един след друг , но нещо ми прескача екрана като напиша нещо по - дълго ... само в този форум е така ...Случвало ли ви се е ?

# 98
  • BG

Извинете , че пиша два поста един след друг , но нещо ми прескача екрана като напиша нещо по - дълго ... само в този форум е така ...Случвало ли ви се е ?

Пипи, да, постоянно...И мислех, че е от моя телевизор.

Много са сладки! Руси мачета, като моя син!

# 99
  • КиТ

И на мен ми се е случвало,значи е от форума не позволява да се пишат дълги поставе и да се оливаме в приказки Mr. Green Peace

Хълк наистина сладур,постави ги на място всички големи Sunglasses Crazy

# 100
  • София
Дженсън Бътън се отърва невредим при въоръжена атака
07.11.2010 10:467
Колата на пилота на Макларън била нападната в Сао Паулу 

Пилотът на Макларън Дженсън Бътън се отърва невредим след въоръжена атака срещу колата на британеца, която го откарваше от пистата "Интерлагос" в Сао Паулу.

Бащата на пилота Джон, мениджърът му Ричард Годард и треньорът Майк Кулиър също са били в колата, когато се е случил инцидентът. Полицаят, който е карал колата на Бътън, обаче е успял да избегне опасността и да върне британеца в хотела му.

"Връщахме се от пистата и карахме бавно по оживен път. Следващото нещо, което видях, бе човек с пистолет. Нашият шофьор извъртя колата и се опитахме да избягаме.

Това се случи, когато видяхме шестима мъже, всичките, носещи картечници. Шофьорът ми бе легенда. Бе много страшно. Не знам дали са знаели кой се вози в колата.

"Казах: "Това не е ли пистолет? " и веднага след като го направих, шофьорът извъртя колата", сподели Бътън.

От тима на Бътън – Макларън, пък заявиха: "В събота вечерта по пътя от пистата "Интерлагос" към хотела си Дженсън Бътън бе нападнат от въоръжени мъже, които се опитаха да влязат в колата му.

Никой в колата не е бил ранен. Полицейският шофьор на автомобила на Дженсън е действал бързо и е успял да си пробие път през трафика, за да изведе хората в колата до хотела им.

Властите в Сао Паулу реагираха бързо и ще осигурят допълнителна сигурност на Дженсън и други членове на нашия екип за състезанието на "Интерлагос" в неделя".

# 101
Вчера на прибиране от пистата Дженсън е станал обект на въоръжен опит за грабеж. За щастие всички са добре. Това е една от големите новини от вчера.

Макар че по-голяма от полпозишъна на Нико няма как да има! На старта довечера ако не стане меле, ще е чиста проба голям късмет.

По повод Уебър, както вече знаете, не споделям неприязънта на повечето от вас. Отношението към него е незаслужено, но естествено, за спорта е далеч по-изгодно да бъде подкрепян млад и перспективен пилот, отколкото ветеран, който макар и с доказани качества, вече е на края на кариерата си. Просто никой не обича краткосрочните инвестиции. Това обаче не е причина да се омаловажават постиженията и да се окачествявят по абсурден и обиден начин хъса и желанието за победа и признание от страна на Марк. Ако за миг се опитате да се поставите в неговата ситуация, може би ще ви е по-лесно поне да го разберете. Не е нужно да го харесвате. Но когато си посветил живота си на нещо, година след година си трупал опит и накрая имаш шанс с добър автомобил, защо трябва да се откажеш?! Още повече ако ти е дадена възможността да го направиш. От друга страна защо да не поиска помощта на съотборника си в борбата за титлата, особено когато шансовете му са по-големи, а борбата е така оспорвана. Смятам изказването на Бергер меко казано за проява на лош вкус . И наистина жалко за отбор, който позволява подобен род провокации в края на сезона, когато психическата издръжливост е дори по-важна от физическата. И стискам палци на Марк. Ако спечели титлата, ще се радвам много за него, защото ще е заслужена!

Пипс, да ти честито Субаруто! Безаварийно да си го карате, да ви заведе на хубави места!
Поздравления за избора - тази марка е за ценители и разбирачи!

# 102
Таралеж това ми прозвуча като сценарий за филм  Mr. Green Едно ме гложди, явно има разбеснели се фенове и искат леко да го сплашат, как пък точно неговата лимузина....мноооо почвам да се дразня то Пиар то чудо  ooooh!

да допълня - много разочарована от Джиджо, мноого. Това момче ако иска да го уважават, да се стегне, а не само да ми крачи и да се прави на пилот!  Crossing Arms бясна съм му  Naughty

а питаш ли ме на мен кво ми е  #Cussing out Направоооо....спирамммм Crossing Arms

# 103
Спас - благодаря ти за хубавите пожелания  Hug

Колкото до Уебър - съгласна съм с теб само наполовина  Peace В частта където казваш , че всеки има право да се бори и да спечели . Да , така е . Никой не му отнема това право .
Но не могат всички да спрат да карат , за да му осигурат така мечтаната титла . Просто не става .
Как така защо да не поиска помощ от съотборника си ?  Rolling Eyes Меко казано , нелепо звучи да искаш един състезател да се откаже от борбата за титлата / защото Себастиан все още има шансове и то не само математически / , за да ти помага  Thinking
Защото в изказванията на Уебър цял сезон прозира желанието някой да му помага . Еми , не става - като толкова си голям - оправяй се . Недей да искаш помощ .
И  още нещо - за мен е недопустимо и необяснимо да плюеш в медиите срещу отбора , който ти е дал всякакви възможности . Чак стигна дотам , че да иска отборни заповеди , които ...хм  Thinking ... са лекииичко забранени от ФИА . Е колко нагъл трябва да си , да поискаш от отбора си да нарушава заповеди , само защото искаш да си СШ .
Искаш , ама и други искат и се борят , а не хленчат  Rolling Eyes
И ако бях на мястото на Матешиц , щях лично да напусна удобния си милиардески стол , да отида до Уебър и да го изритам в задника . Буквално . После да му платя неустойка и да го изхвърля от отбора .
Защото освен желания за победа в този спорт трябва да има и нещо наречено морал и да имаш спирачки , когато плюеш хората , които ти дават хляб и възможност .
Ето , затова смятам , че такъв човек не заслужава световната титла . Независимо , че бил имал опит и , че този сезон е лебедовата му песен .
Лично мнение  Stop

# 104
  • София
Новината за Джиджовото нападение ме остави ей така  Shocked, като ми я казаха днес...не че не ми е ясно какво е положението в Бразилия, обаче все пак...като на филм.

И аз като Спас не споделям неприязънта към Уебър, но пък и не смятам, че Фетел трябва да се откаже от собствените си шансове, също като Бътън - разбира се по чисто егоистични причини - това ще помогне на Алонсо  Wink Twisted Evil

Надявам се да не стане меле на старта, отсега мисля да сипийна валерианчето  ooooh!...

Туй да не е снамано с гугал ърт би Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Имам едно хейтарско предложине Blush Crazy Значи 7мия блъска 5тия,а 5тия блъска 3тия tooth tooth tooth tooth tooth
Нещо в друга тема се развихрихме и ся го удрям на майтапи,ща ма извините Wink Peace

Определено утре ще бъди мега интересно! Wink Peace

Моето предложение е по-добро - 8-мият бута 6-тия (не му е чуждо на Деди, пък и с Вторикело са стара лИбоФ), 6-тият бута 4-тия, а той отнася 2-рия. Третият не успява да завърши и няма нужда да летя до Абу Даби  Joy

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 13:39 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт