ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 293
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ами , Лана , нормално е да не споделяш неприязънта към Уебър . Той прилича на Алонсо донякъде - и двамата все мислят , че някой е длъжен да им помага  Wink
Бътън няма дори и математически шансове , както и Маса ... но ситуацията при Фетел може да се промени само с едно - едничко объркано състезание ...
Не вярвам , че малкия ще спечели тази година , не ми се вижда възможно ... но това не значи , че трябва да се отказва - борбата трябва да е до последната обиколка  Peace

# 106
  • София
Ами , Лана , нормално е да не споделяш неприязънта към Уебър . Той прилича на Алонсо донякъде - и двамата все мислят , че някой е длъжен да им помага  Wink

Не е това причината, друга е, но не е важно  Wink (той и Фетел си мисли, че трябва да му се дърпат от пътя другите коли като изпреварва, пък после са му и виновни  Sunglasses). Освен това поне, от това което прочетох Уебър казва, че емоционално отборът е зад Фетел - нещо, което на всички ни е известно - а при положение, че и двамата са с възможности за титлата нещата някак трябва да са балансирани (справка - Кими Райкокоми СШ 2007). Пък на мен Себ ми е симпатичен по принцип, но от някои от действията му тази година симпатията ми определено намаля  Confused Хубавото е, че последните състезания пак се върна към по-нормалното си състояние. И да съгласна съм, че ситуацията при Фетел е различна и не трябва да помага...колкото до другите двама "помагачи" мани-мани, тя една помощ едно чудо.

OMG, не знам дали това, втората половина е вярно, но аз съм в шок... Joy
Meanwhile, Hamilton has not ruled out working alongside Alonso at Ferrari, even though the pair had a difficult relationship at McLaren in 2007, when the Spaniard was unsettled by the rookie brilliance of his team-mate.

Hamilton said: "I think we are so much stronger now to be able to deal with it. I have no problems having him as a team-mate. I am happy with the way I have things now. It's fantastic but I don't think it's impossible for us."

Hamilton is happy at McLaren. But that will only remain the case as long as the team continues to produce a competitive car. McLaren have won just three drivers' world championships in the two decades since the late Ayrton Senna's last title in 1991. Ferrari have picked up six in that time.

The chances of Hamilton and Alonso working alongside each other at Ferrari are still remote because Alonso runs the show at the Scuderia. He sees himself as the No1 driver in any team he drives for, and that is certainly the case now, as Felipe Massa takes a subservient role.

Hamilton added: "I wouldn't be the Massa side of the team and I wouldn't expect him to be the Massa side of the team either. I would want us to be equal as they are here [at McLaren]. At the end of the day Fernando has proved that he is one of the best drivers here. You say that we are all great drivers but he is one of the top, top drivers. One of the best.

"You are going to be very hard put to put someone next to him and find they beat him through raw talent. He definitely deserves it [a third world title]. He has come a long way. He drives for a great team and has achieved an incredible amount so you have to give him his dues."

Анели да коментира за га(р)джетата  Joy, и пак да ми каже кой кого преследва  hahaha

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 15:09 от Lana

# 107
Лана , това беше шега  Peace Знам , че не е това причината да симпатизираш на Уебър  .
Колкото до помагачите - едно , че не е редно да го правят и второ , че те този сезон и на себе си не могат да помогнат  Sunglasses

Още малко остана до старта - дано да няма екшъни  Simple Smile

# 108
  • София
Лана , това беше шега  Peace Знам , че не е това причината да симпатизираш на Уебър  .

Хахахаха, знам че е шега...даже симпатизирам не е точна дума Simple Smile

Колкото до помагачите - едно , че не е редно да го правят и второ , че те този сезон и на себе си не могат да помогнат  Sunglasses

Още малко остана до старта - дано да няма екшъни  Simple Smile

Абсолютно! Joy А иначе дано да има екшън, ама да няма разплакани накрая...което май е взаимно изключващо се  newsm78

# 109
  • КиТ
Ар ю редиииииииииии Party Party Party Party Party Party Не съм извървяла 3 километра(това е съвсем серозно! Wink),че Дино да ми отпада Naughty newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Лана много добро хейтърско предложение одобрявам tooth tooth tooth tooth tooth tooth Peace

Предпоследния ти пъст много дълъг,чакай да отида да го чета Thinking Crazy

# 110
Ще има ли шоу тази вечер? Взехте ли стартови позиции пред ТВ? Анелке, ти ще гледаш ли?

# 111
  • КиТ
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Тоя механик,ще го кастрирам Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage Rage  comp03  comp03  comp03  comp03  comp03  comp03  comp03  comp03  comp03

# 112
  • BG

Край, Басто става курбан!

Cry

# 113
Честито на Фетелиниоооо  Hug Hug Hug Hug Евалата баткаааа, удържа фронта!!!!

Аз само за малко утре ще чета, защото ПАК СЪМ БОЛНААААА  #Cussing out  Sick цял ден с 37,9 градуса.  Crazy Confused

Ами , Лана , нормално е да не споделяш неприязънта към Уебър . Той прилича на Алонсо донякъде - и двамата все мислят , че някой е длъжен да им помага  Wink

Пипи, заставам пътно зад това изречение, то аз отдавна съм го констатирала!!!!!

# 114
  • BG

Ееейййй, браво, много благородна позиция от страна на тима и ръководството!

Щеше да ми се догади, ако бяха жертвали Басто!

Дори и да нямаме шампион съм доволна!

Миличкият Фильо, той нещо много се обърка днес по тази писта, ама и си го провалиха

механичетата преди това, де...Все някой ще се намери да го прецака, значи....

# 115
  • София
Чес-ти-то! Браво на РБ - заслужена конструкторска титла, чудесна двойна победа!

После ще пиша пак, има да кажа няколко неща за двамата пилоти на отбора-шампион...

# 116
  • КиТ
Браво на Фетелчо Hug Heart Eyes Hug

Миличкият Фильо, той нещо много се обърка днес по тази писта, ама и си го провалиха

механичетата преди това, де...Все някой ще се намери да го прецака, значи....

Да бе бразилците,най големите губещи днес ooooh! ooooh! ooooh! Сумати народ изпревари и пак 15-ти Crossing Arms

Но си го сложих на аварче Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,нали предния път се възмущавахте Mr. Green

# 117
Да е честита конструкторската титла на Ред Бул - най-безспопно си я заслужиха с болида от тази година!

Честито на Себ - страхотно каране!

Чест и почитания за принципното решение на Ред Бул. Въпреки, че според изхода в Абу Даби то ще ги издигне до "О, Санна" или ще ги свали до "Разпни го". Едната гледна точка е дали рискуването на това да спечелят и другата титла в шампионата си струва. Другата гледна точка е, че щом двамата пилоти са се доказвали през целия сезон, че са с равни възможности за пилотската титла, зяслужават и равен шанс да я спечелят. В случая, въпреки че повече симпатизирам на Марк (прощавайте, себастианки! не е зощото не харесвам малкия), намирам това решение на отбора за честно и наистина принципно! А и винаги това може да бъде променено при определено развитие на последното състезание.  Wink

Жалко за Барикело, не му върви у дома и това си е!

Тайно в последните състезания се надявах титлата да се реши именно тук, в Бразилия и да е в ръцете на Нандо, но не било писано! Напрежението и зорът ще са до последно! В жегата на пустинята, която вече е оазис Whistling Как ще си опазя маникюра другия уикенд не знам!  Mr. Green

Хайде, много мина, едно остана! После суша чааак до март!
Уютна вечер, дами! И успешна седмица!

(стискайте ми палци още малко - до сряда! Praynig)

# 118
Браво на малкия сладур  Hug
Бени - нашето момченце победи заслужено  Peace Peace Peace

Колкото до Нандо ... хм ...  Thinking говореше се нещо , че 7- те точки от Германия не били решаващи  Rolling Eyes
Като гледам разликата му с Уебър , май точно тези точки ще му помогнат  Simple Smile Сори , ама е факт ...

РБ определено ми се издигнаха в очите  Peace

И все пак - всичко може да се случи в последния старт ... Twisted Evil

# 119
  • София
(стискайте ми палци още малко - до сряда! Praynig)

И моя маникюр отиде от стискане...айде де, на нашето момче му трябва силна морална подкрепа, близка при това  Wink

Та исках да коментирам нещо по повод двамата РБулци - основното ми недоволство от Себ към средата на сезона беше превръщането му от скромно, талантливо момче в арогантен и смятащ се за безспорен фаворит в отбора си, и съответно мислейки си, че всичко му се полага по право. Реакцията му след инцидента в Турция беше меко казано отблъскваща. Затова и инстинктивната ми реакция беше да подкрепя Уебър. Онази ситуация с крилото съвсем не помогна...но сякаш след като изпадна по назад в класирането Себ се отрезви и стана като преди. Уебър пък напротив показва едно кофти отношение към съотборника си - наблюдавах го днес как ще реагира при слизането от колите и не съм очарована от неджентълменската му постъпка. Не знам доколко това се дължи на проблеми между двамата или на това, че според него отборът подкрепя Фетел и иска той да спечели...напомня ми за една друга година, която беше неотдавна  Wink Та в заключение вече ми е все едно кой от двамата ще спечели, ако не спечели Алонсо, което силно се надявам да не се случи,  разбира се!

Иначе ще почакам до края, за да похваля РБ за принципността си и да точките от Германия ще се окажат много полезни и решаващи...което ме наведе на мисълта, че Фелипе така се е уплашил от бразилския прокурор, че гледаше да е колкото се може по-далече от съотборника си, че да не се налага да го пропуска пред себе си  Wink

Браво на Себастиян за чудесната и заслужена победа, след Корея мисля, че имаше нужда от нея Simple Smile (няма да му пожелавам шеговитите изказвания за двигателя на Алонсо да го застигнат  Twisted Evil)
Доволна съм от Нандо, можеше малко по-бързо да се справи с Хълк, ама това момче беше желязно в защита беееее...и с Алонсо и особено с Хамилтън - евала, дано да няма проблеми с мястото си за догодина...много е лъчезарен и симпатичен! Джиджо пък много добре се представи, ама пусто вече е напразно - но явно решението да влезе рано за нови гуми проработи добре при него за разлика от Дино  Sad

ПП Ох, видяхте ли Себ как денсеше на подиума  rotfImbo

ППП Синеочке, оправяй се бе душко, к'во стана с теб, корейските линии не са твоята авиокомпания - разболяват те...

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 22:17 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт