ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 299
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • КиТ
Спас стискаме Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Иначе ще почакам до края, за да похваля РБ за принципността си и да точките от Германия ще се окажат много полезни и решаващи...което ме наведе на мисълта, че Фелипе така се е уплашил от бразилския прокурор, че гледаше да е колкото се може по-далече от съотборника си, че да не се налага да го пропуска пред себе си  Wink

-но явно решението да влезе рано за нови гуми проработи добре при него за разлика от Дино  Sad

Май тея точици наистина ще си окажат,важниииии Crazy Whistling Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy Joy Ще видим последното състезание,за мен ми е все тая кой ще спечили общо взето Rolling Eyes

Или Механика му помогна в тая си задача   ooooh! Tired

Ох в момента ми е нещо гадно,не знам що май комплексно нещо се получи и в момента ми е много криво,ще взема да легна май Thinking

# 121
  • София
Малко фотоси - започваме с тези
Пай се, дядка!

[/URL] Ако другаде не успея, поне в конкурса за най-грозни очила ще бия Алонсо  Shocked

Хубава снимка!

Вече сериозно се притесних  Joy Анели, поговори с момчето, утеши го  Winkб

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 01:12 от Lana

# 122
Лана - благодаря за снимките -   bouquet
Коментара под тази с очилата ме накара да цвиля от смях .  Laughing

И още нещо - аз определено предпочитам Алонсо да спечели вместо Уебър . Да няма нещо обърквации  Crazy

# 123
Тази сутрин, за загрявка на сутрешното кафе си говорихме с колеги за шампионата и последното му развитие и се сетих, че не помня тук да сме обсъждали "задкулисната" подкрепа на отбора за един или друг пилот, когато става въпрос за конструкторски решения, подобрения и изменения по колите. Въпреки че именно тази подкрепа се оказва от решаващо значение за представянето на пилотите.

Например това, което се случва в Макларън. Лесно е да обвиняваме Джиджо, че чабатата му пречи или че той не е достатъчно нахъсан, но всъщност истината е съвсем друга. Последните няколко състезания всички общи констректорсик изменения в болида са по-удобниза стила на карана на Хам и много по-малко удобни за Бътън. Резултатът е все по-видим - в последните два старта Бътън едва удържа колата и както и да променя настройките, това не му помага особено.

Подобна е и ситуацията със системата за обтичане на задното крило в Ред Бул (прословутия F-duct). Тя "работи" в полза на Фетел и е много по-неудобна за Марк. При стила на Себ да пуска задницата на колата да "играе" системата дава допълнителен плюс в поведението на колата. А знаете, че части от секундата подобрение на времето са решаващи в този спорт.

Или с други думи емоционалната, както беше наречена наскоро, подкрепа в един отбор е едната част от картинката и обкиновено тя е по-"видимата" за външните наблюдатели. Но има и още една, която остава на по-заден план в коментарите, а всъщност е доста по-решаваща.

Така че, когато съдим любимците си, хубаво е да не забравяме и това парченце от пъзела. Нали така, Синеоч?  Wink

Слънчев понеделник, дами!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 09:56 от Спаска

# 124

Да почерпя за именницитеми - мама, брат ми и племенника ми  Heart Eyes

# 125
  • София
Да са ти живи и здрави, Синеоч! Ммммм, че вкусно!

Спас, и аз снощи четох разни такива коментари, а също и че Хорнер е казал, че при подобна конфигурация в Абу Даби като снощи, а именно Фетел, Уебър, Алонсо, Фетел щял да пусне Уебър - предполагам не го е казал в прав текст, но още не съм изгледала ББС репортажа...мдааа, коментарите на Еди Джордан и Дейвид Култард са че Хорнерн много ясно е казал, че ако са в този ред, ще се сменят, за да осигурят шампионата Уебър...е толкова за безкомпромисността по отношение на отборните заповеди  Wink
Ще гледам и самото изказване на Хорнер разбира се, но едва ли ще е нещо по-различно.

# 126
  • BG
Лане, и аз ти благодаря за снимките - доставиха ми огромно удоволствие!  Hug

А пък това Хайме с тези сини очички направоооо....... Crazy

Спас ми предизвика дива завист с първото изречение за кафето с колегите, което адски ми липсва!

Мен ме устройва тази задкулисна подкрепа, затова я смятам за добро дело!  Twisted Evil

Синеоче, да са ти живи и здрави любимите хора! Имената им да се чуват само с добро!

# 127
мерси милички после ще ви чета  Hug

Само искам да констатирам нещо: сега Корейските авиолинии като ги нямаше Джиджо от 11-ти завърши 5-ти, което си е пак нещо, нали така  Laughing Във Фейсбук съм лайкнала Лейдис Ф1, на снимките на Бразилиан ГП я няма и хората се кефят, явно не само на мен ми вади очите. Може ли да я има винаги на всички снимкииии, е дразни  Mr. Green Crossing Arms

# 128
  • София
Анели, ти това виждала ли си го? Тя любовта не била от вчера  Crazy

# 129
  • КиТ
Спас това въжи в пълна сила за 2кратния и маса нилии Whistling Rolling Eyes Mr. Green

Синеоч честит имен ден,цуняй го от мен всичкииии   love001  love001  love001  love001  love001

Алгосоарко верно да го изядеш Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ако не пречи толкос на Дино,ще е перфектен Crazy Peace

Във Фейсбук съм лайкнала Лейдис Ф1, на снимките на Бразилиан ГП я няма и хората се кефят, явно не само на мен ми вади очите. Може ли да я има винаги на всички снимкииии, е дразни  Mr. Green Crossing Arms
И аз се аднах,да не остана по-заде Crazy Flutter Flutter Flutter

Абе Анелка,де остана би верно,че е на Сао Паол на село и го гледа състезанието баш на живо,ама нещо никва я нама тук Thinking

# 130
  • София
 ooooh!http://f1.f-e-n.net/index.php/url25288

ПП Най-накрая има видео от Корея...не ми хареса особено  Confused

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 16:15 от Lana

# 131
Алонсо призовава Ред Бул да останат честни до края   ooooh! ooooh! ooooh!
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=11067

Стана ми едно такова - ... Бени , мерси за емотикона ...

Значи , когато е в негов интерес може да има отборни заповеди . Иначе - има очи да говори за честност ...
Дано да се радва тази титла . Ако смята , че я заслужава ... Както и предишната ...
Само като си помисля , че едно време му симпатизирах ...
Крадеца вика - дръжте крадеца ...

# 132
Това, че съм фен на Алонсо едва ли остана някой, който да не го знае. Затова си давам сметка, че това, което ще напиша сега, ще се чете именно през тази призма. Но който както иска да го чете ...

От доста време слушаме клетвите на Макларън и Редбул за това как пилотите им са равнопоставени, как няма да толерират единия или другия. Добре. Похвално. Браво! Добра публично-официална версия, макар и по-внимателното следене на разни детайли през годините доказват друго. И не в това е проблемът всъщност!

Тези, които винаги са имали "топките" (простете ми френския!) да демонстрират явно, че при тях по-добрият пилот с по-големите шансове за титла получава и съответна подкрепа, са били Ферари. (най-красноречива справка - Мишо-Барикело). И понеже не си правят труда да маскират отборната си политика, са обилно плюти. 

Да погледнем изваденото от контекста на по-обширно интервю на Алносо и от такава гледна точка:
Щом имат претенции да са честни, нека са честни докрай. Иначе всичко до тук ще е като "цялата пара на свирката".

Само дето съм готова да се обзаложа, че стигне ли се до там Уебър да да има възможността спечели титлата само с пропускане от Себ, точно това ще се случи. Да не говорим, че има толкова многоначини това да не е под пряка заповед по радиото. Дано не съм права!

Съжалявам, че в момента не мога да отделя това време, но при първа възможност ще извадя статистика на титлите на Алонсо - как са били спечелени, уикенд по уикенд. Тогава ще съм съгласна с квалификации от типа коя титла заслужава или не. Ролята на адвокат не ми е присъща, но пък имам сериозен афинитет към фактите в цифри. Математик съм по нагласа, защото при цифричките превратните емоционални тълкувания и възможностите за манипулация са сведени до минимум.

Бъдете здрави и усмихнати! Другото е само от любов към спор(т)а!  Wink

# 133
  • BG
Алонсо призовава Ред Бул да останат честни до края   ooooh! ooooh! ooooh!
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=11067

# 134
Спас, подкрепям те силно...  Peace
Казвала съм го и друг път и пак ще се повторя - всеки си гледа от камбанарийката според собствените си предпочитания. Една и съща ситуация е една, когато твоят човек е в нея и съвсем друга, когато опонентът или този, който не харесваш /а ние знаем колко много хора не харесват Алонсо/ е вътре.
Остана едно състезание и пъзелът ще се нареди изцяло. Въоръжила съм се с цялото си търпение и самообладание...  Simple Smile   

Общи условия

Активация на акаунт