ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 314
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • КиТ
Алонсо призовава Ред Бул да останат честни до края   ooooh! ooooh! ooooh!
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=11067

Стана ми едно такова - ... Бени , мерси за емотикона ...

Значи , когато е в негов интерес може да има отборни заповеди . Иначе - има очи да говори за честност ...
Дано да се радва тази титла . Ако смята , че я заслужава ... Както и предишната ...
Само като си помисля , че едно време му симпатизирах ...
Крадеца вика - дръжте крадеца ...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей тоя 2кратен знае как да разсмее човек с главоболие(цял ден ме боля главата Sick Tired ooooh!)
Та да минем на въпроса,то е ясно че съм съгласна с Пипи и с другите съм съгласна,че всеки гледа от различна гледна точка и го пречупва през различна призма! Peace(няма начин фенски предпочитания Crazy)

Ся те верно бяха равнопоставени до сега,но ако искат да спечелят и другата титла,а козовете са в техни ръце защо да не го направят,цената вече се знае Money Money Money,остава да видим кво е ще стане Thinking
Но наистина от неговата уста звучи доста смешно повярвайте!!!! Rolling Eyes

Не се обиждате нали  Flutter Hug Heart Eyes Hug Всички се обичкаме тука Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 136
  • София
Тя Спаска го е коментирала, ама и аз да се изкажа  Crazy - заглавието е подвеждащо, естествено, за да породи противоречия и интерес. Извадено от контекста изглежда, че Алонсо иска да работят в негов интерес, а това което казва всъщност е, че щом толкова време се правиха на "честни" (да не посочвам примери) и ако не искат да изглеждат като лицемери трябва докрай да се правят на такива.

Предполагам на всички е ясно, че ако се наложи Себ да пропусне Уебър отборът ще очаква точно това от него, самият Хорнър го казва. Това че нещата ще са замаскирани като "решение на пилота" не променя нещата. Например случва се следното - СФ и МУ са първи и втори, ФА е 5, при такова завършване СФ става СШ. Е да обаче 8-10 обиколки преди края ФА успява да изпревари 2 коли и вече е трети. При това положение той става СШ, освен ако МУ не завърши първи. Тогава по радиото казват: "Себ, ФА е на трета позиция, можеш ли да потвърдиш че разбираш това съобщение?" След 2 обиколки СФ пропуска МУ е той става СШ. Това отборни заповеди ли ще са или ще е решение на пилота? Защото няма начин всички възможни сценарии да не се проиграят преди Абу Даби и решението ще бъде взето преди състезанието - това че няма да кажат директно: "Себ, отмести се, да мине Марк" прави нещата точно като на Хокенхайм.
Разбира се може въобще да не се стигне до момент, в който да се вземе такова решение и тогава няма да се наложи на РБ да избират дали да бъдат лицемери и техен пилот да стане СШ, което е най-добрият вариант от моя гледна точка  Wink и агнето цяло и Нандо - трикратен  Party

А затова кой коя титла заслужава - в последните години може да се спори, предполагам, за всеки от СШ, като се почне с Дедо Simple Smile

Ох, уморих се докато го напиша, дано някой го прочете, че аз нямам сили  Joy

ПП Анели, като се появиш - има още развитие по любовната сага, вече стана трагикомично  Joy, Хам мине се не мине и нек'ви четки за Ало пуска...но пък печели точки пред мен, стига да е искрен, разбира се Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 22:09 от Lana

# 137
Алонсо призовава Ред Бул да останат честни до края   ooooh! ooooh! ooooh!
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=11067

Стана ми едно такова - ... Бени , мерси за емотикона ...

Значи , когато е в негов интерес може да има отборни заповеди . Иначе - има очи да говори за честност ...
Дано да се радва тази титла . Ако смята , че я заслужава ... Както и предишната ...
Само като си помисля , че едно време му симпатизирах ...
Крадеца вика - дръжте крадеца ...

На Тоя пък какъв му е проблемЪт, ейййй бе не спря да мрънка и да се оплаква...за сетен път се убеждавам, че победите му досега в сезона бях чист късмет от отпадането в съсстезанията или на Фетел или на Уебър....Пипи аз ще допълня - Интереса клати фесааааааа....ей за това ми е противен, Подлизурко... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 138
Лана , дори и да е така всичко , което си написала , дразнещото в случая е друго - в твоя отбор има отборни заповеди  - ОК  Stop Ти се възползваш с пълна сила от тях ... пак ОК . Даже ако от отбора забравят да те побутнат с плачлив гласец се оплакваш по радиото , че еди кой си е по - бавен и ти пречи  Crazy
Но да се изтапъниш и да заявиш , че очакваш другите да не го правят вече е нагло ... колкото и да е извадено от контекста , а аз не мисля че е ...
Просто не може да има двойни стандарти . Не може само един да е голям играч / или поне да се мисли за такъв / ...
Аз искрено се надявам Себастиан да не се пречупи и да не побутне Уебър , но ако го направи дали бихме могли да го виним ?
И честно казано - вече определено Алонсо не мога и да го гледам даже ...

# 139
Лана , дори и да е така всичко , което си написала , дразнещото в случая е друго - в твоя отбор има отборни заповеди  - ОК  Stop Ти се възползваш с пълна сила от тях ... пак ОК . Даже ако от отбора забравят да те побутнат с плачлив гласец се оплакваш по радиото , че еди кой си е по - бавен и ти пречи  Crazy
Но да се изтапъниш и да заявиш , че очакваш другите да не го правят вече е нагло ... колкото и да е извадено от контекста , а аз не мисля че е ...
Просто не може да има двойни стандарти . Не може само един да е голям играч / или поне да се мисли за такъв / ...
Аз искрено се надявам Себастиан да не се пречупи и да не побутне Уебър , но ако го направи дали бихме могли да го виним ?

ей за тва те обичам, мислим еднакво...напълно заставам зад мнението ти  Peace Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 140
О , и аз те обичам  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Сега се сетих нещо друго - мечтата ми е двамата най - големи ревлъовци и нагаждачи във Ф1 - Уебър и  Алонсо да се съберат някак си в един отбор  Crazy Знам , че няма как да стане , обаче ще е много интересно .

# 141
О , и аз те обичам  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Сега се сетих нещо друго - мечтата ми е двамата най - големи ревлъовци и нагаждачи във Ф1 - Уебър и  Алонсо да се съберат някак си в един отбор  Crazy Знам , че няма как да стане , обаче ще е много интересно .

и аз така, ама ти от къде знаеш, за в бъдеще може и това да се случи  Mr. Green Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy е тогава ще пада голЕм смях, кой ще отстъпва и кой ще доминира.  hahaha

# 142
  • BG

На върха на езика ми беше....... Joy   Hug

# 143
  • София
Ами, Пипи, извадени са от контекста, цитат: ""Red Bull lleva tres meses predicando la igualdad, ahora toca que sigan la misma filosofía". Превод на английски: ""Red Bull has spent three months preaching equality, now up to follow the same philosophy." Превод на български: "Ред Бул е прекарал три месеца проповядва равенство, сега се да се следва същата философия." Пуснах ги през гугъл, за да няма субективно изкривяване.

Всичко друго (ако се случи) би обезценило шампиона, точно толкова колкото би го обезценило и ако Алонсо спечели, с по-малко от 7 точки, както се твърди. Понякога ми се иска да го направят, за да чуя после какви оправдания ще бълва Хорнър  Thinking

Просто не може да има двойни стандарти .

Двоен старндарт ще е, ако РБ не оставят развитието на състезанието без намеса...Ферари и в частност Алонсо нямат проблем с отборната политика, типичните примери за това са 2007 и 2008 (не помня Алонсо да е възразил срещу титлата на Кими) - така че при тях двоен стандарт не виждам...засега няма и при РБ (поне не твърде видно) - единственото което казва Алонсо е ако искат да изглеждат честни, както проповядват, че трябва...и т.н.

Синеоч, за фенка на Шуми за пореден път се изумявам от позицията ти  Shocked  Wink

Сори, ама спешно трябва да се изнасям...малко по-късно ще се включа...

# 144
  • КиТ
О , и аз те обичам  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Сега се сетих нещо друго - мечтата ми е двамата най - големи ревлъовци и нагаждачи във Ф1 - Уебър и  Алонсо да се съберат някак си в един отбор  Crazy Знам , че няма как да стане , обаче ще е много интересно .

и аз така, ама ти от къде знаеш, за в бъдеще може и това да се случи  Mr. Green Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy е тогава ще пада голЕм смях, кой ще отстъпва и кой ще доминира.  hahaha

tooth tooth tooth tooth tooth Единия ще реве по радото другия по медиите и тъй до вовеки веков,ква идилия Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Тежката артилерия Лана е тук и ни спи Hug Heart Eyes Hug Добре Лана замисли се че не само феновете като мен на Дино го виждат това нещо и да извадено от контекста и да не е просто не бива да коментира точно той ситуацията Peace

# 145
Лана не разбрах, какво ми е на позицията?  Thinking newsm78 Ииииии никъде, ама никъде не съм споменала Дедо, говорим за Альо и Ред Бул и в случая за Уебър.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 146
единственото което казва Алонсо е ако искат да изглеждат честни, както проповядват, че трябва...и т.н.

Сори , ама Алонсо е последния човек , който има право да коментира отборните политики , при положение , че е по - черен от дявола . Или - той може , ама другите не . Разбира се , много удобно  Stop

И какво , ако Хорнер и компания се извъртят и Себ побутне Уебър ... Същото като при Ферари ... ама тогава няма световна титла , да ...
Но поне ще се изравнят нещата - и едните и другите мамят ... не може да има сърдити .

# 147
Не харесвам Алонсо и въпреки това смятам, че Лана и Спаска винаги са обективни в коментарите си, независимо от пристрастията си.

Интересно ми е противничките на Уебър какво бихте направили ако бяхте на негово място?
Прави равностойни състезания със съотборника си през първата половина на сезона, изведнъж отборът решава да даде приоритет на другия си пилот.
Ще стоите ли мирно и тихо, като Маса например, или ще се борите? Зад него не стоят мощни спонсори както зад Алонсо.

# 148
Фреш, айде недей така, ако се случи същото с Бътън и Хам кво ще стане тогава, а?
И Уебър понеже вече е на края на кариерата си, не се наложи до сега, се плаши от Фетел, който е на 22, е да който го може си го може. Аз се кефя на Фет че има хъс и тези 22 г на които е не му пречат, а напротив. А другите като са били на 22 къде са блеяли, а? Сега кво изведнъж Фет им е заплаха, баси ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Фреш  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 149
  • София
единственото което казва Алонсо е ако искат да изглеждат честни, както проповядват, че трябва...и т.н.

Сори , ама Алонсо е последния човек , който има право да коментира отборните политики , при положение , че е по - черен от дявола . Или - той може , ама другите не . Разбира се , много удобно  Stop

И какво , ако Хорнер и компания се извъртят и Себ побутне Уебър ... Същото като при Ферари ... ама тогава няма световна титла , да ...
Но поне ще се изравнят нещата - и едните и другите мамят ... не може да има сърдити .

Е как какво - нали те са против подобни неща, или си последователен или не си...явно е че не са, и няма и да бъдат. Поне имай доблестта да си го признаеш....щото приказките за "пилотите ще решат" да ги разправят на някой друг. По същата логика и Маса сам реши, да не му е опрял пистолет някой в челото?
А пък Алонсо има право на каквито си иска коментари, както и всеки друг...

Синеоч, като фенка на Шумахер няма как изведнъж Ферари и политиката им да не са ти познати или само защото този път бенефициентът е Алонсо реакцията е такава....това имах предвид. Знам че не обсъждаме Михаел, но той беше голям ползвател на тази политика и все още я подкрепя, и за разлика от други го обяви гласно, затова го давам за пример. Щото е много лесно да се правиш на света вода ненапита и да критикуваш, докато правиш същото, но добре замаскирано...боже имам дежа вю (няма общо с тази темата  Crazy)

Аз съм съгласна РБ да направят размяната, ако се наложи - но съм сигурна, че отзвукът няма да е и наполовина като след Хокенхайм, да не говорим за братята английски журналисти, който разпънаха Алонсо на кръст, но в при развой в РБ удобно ще си замълчат...и все пак ще е интересно как ще се "оправдаят" Хорнер и компания...

Не харесвам Алонсо и въпреки това смятам, че Лана и Спаска винаги са обективни в коментарите си, независимо от пристрастията си.
Фреш,   bouquet

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 12:33 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт