,но ще изчакам потвърждение!
,но ще изчакам потвърждение!
но ако искам да я покривам и украсявам, трябва да я почна по-отрано
иначе вече хич не съм убедена, че ми се покрива. Още повече, че съм и поръчала тортата за детския рожден ден при най-голямата майсторка на украсите във Варна
после ще покажа резултата. А иначе вчера в един момент бях на ръба... нова рецепта, блатовете се свиха, като изстинаха (явно проблем с печенето), станаха колкото малка чиния, а тортата трябва да стигне за 12 души... поначупих ги, добавих много крем, разпределих ги във формата (която им беше огромна, хем вътре ги пекох)... и накрая МАЙ ще стане. Ще видим, зависи колко ще стегне крема. Около полунощ събудих мъжа си с думите "май ще купуваме торта за Катето". Сега искрено се надявам да не се налага. За вкуса няма съмнение, че ще е върховен. Но ако ще ядем с лъжицата... срам 

Не сме спали цяла нощ. Само охкаше и ревеши и казваше АМ АМ. 

...и аз съм задействала тук познати и не познати да търсят
...една мацка от репа до нас пита наред клиентите за стари броеве на Браво и Хай клуб 
Какви са тези болести, какво е това чудо.
Супи, пюрета и най-вече течности се опитвай да му даваш на често по малко. 
Изпращам и аз доза положителни мисли и вяра, че всичко ще е наред.

Аз не бих устояла.
Но за сметка на това днес станах в 6 без големи затруднения.
.
За един рожден ден ми трябва тематична изненада.

) и затова му е проблема с очите.....Сега ще се води на някоя магьосница да му оправят очите............(естествено мозъка ми не допуска подобно развитие на нещата) 

Подкрепям Пламката, не им се връзвай 

Много те прегръщам!!!!!
всъщност на 2 месеца е трудно, но колкото повече растат става по-трудно, а в някой болници наистина оставят 1-2-3 годишни деца без майките и е просто ужас
на никой да не се налага

А лудницата-тя винаги е в най-неподходящите моменти, прегръдки от мен
той нали не ходи тъук на градина, от къде е лепнал този вирус с афтите, защото нашата докторка каза, че в Железница и Бистрица е пламнал
Да те разведря малко - вчера съм оставила Йони да гледа във Фейсбука снимки и тя след малко ме вика - отворила твоите албуми и вика - мамо, ето го бебе Елена с майка и, а тука има снимки и на Лили, и Мелани от малка група /в детската градина
/
иначе понамали наддаването, но за тези месеци пак си е шишко +500грама /сега е 10500/ и +5см
/сега 72см, Помня едно време Ивчо на Мандаринката беше мнооооого голям........ 
Препоръчани теми