Отговори
# 270
Плами, стискам палци де се размине леко  Hug!

# 271
 Praynig вичко с Вики да е наред и да й минава бързо.  Praynig

# 272
Плами,да не е нещо от снощната тренировка...моля се и аз след малко да пишеш,че всичко е наред! Praynig Hug
прегръдки приятелче!

# 273
Плами, миличка, стискам палци дано всичко е наред и не е сериозно и бързо да се оправи Вики!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 274
  • София
Кламерче, а защо ги получава тези схващания? Дано бързо се оправи и не е нещо сериозно!

# 275
Пламка  Praynig, дано детенцето да се оправи!
Стискам палци, миличка!

# 276
Изпратили са ги на невролог...
а аз само чакам, и чакам...  Confused
Точно днес, не мога да изляза от офиса... затрупана съм с работа, а въобще не мога да се концентрирам в нея...  #Puppy dog
Кламерче, а защо ги получава тези схващания?
Нямам никаква представа. Предишния път беше силно възпаление на лимфните възли и от там, вратлето и се наду двойно и десет дена ад.
Сега - така изведнъж - незнам още какво е. Предполагам настинка.
В залата тренира по три часа и понякога излиза с мокра глава. Винаги й слагам качулката на якето, но ... ето че не съм я опазила достатъчно.
 Cry Cry Cry

# 277
Яяяя без такива - не съм я опазила......дали сега или друг път е щяло да се случи, важното е бързо да минава и колкото се може по безболезнено за нея.....

# 278
И най вече разберете от какво става - така ще я предпазвате.
и наистина не се обвинявай - всъщност доста малко неща зависят от нас независимо какво си мислим като родители

Стискам палци - дано всичко е наред и няма проблем.

# 279
  • София
Плами, стискам палци бързо да се оправи, прегръдки.  Hug

# 280
Невролога я изпрати на ортопед, после пак при невролог... и така едно петчасово стоене из коридорите на болницата.
Няма възпаление на лимфите, няма видимо инфекция, т.е. не е от настинка, няма и травма....  
Причината е може би схващане на нерв. Стои като статуя с изкривена на една страна глава  #Cussing out
Изглежда адски болезнено.  Sad
Изписаха й някакви хапчета - мидокалим и милгамма за пиене и нурофен. Сега ще се разровя из нета да видя какво точно е това.
На диагностичният лист пише - съмнение за torticollis spastica /не мога да намеря информация какво е това - някакво изкривяване на врата може би/ и съмнение за сколиоза - гръбначно изкривяване. Но за това второто ортопеда каза, че не може да се установи, докато не си отпусне главата в нормално състояние. Държейки я така, гръбнака и образува с-образно изкривяване, та от там това съмнение. Аз вярвам, че няма такива проблеми  Praynig
Утре сме на пълни изледвания... после пак на невролог, а по-натам и на ортопед.
Чоглаво ми е много... дано бързо да се оправи и утре, като се наспи, случилото се днес да е само лош кошмар.
Сега играе легнала в леглото си, а Кики я милва по косичката.
Поотпусна я малко...  Praynig

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 11:13 от klamerche

# 281
Ох, много съжалявам Плами, дано бързо да и минава.....

Днес водих Коко пак на преглед за очите, потвърдиха астигматизма и дадоха едни капки след 10 дни пак на преглед и да видим вече какви цайси ще му слагат.........

# 282
Плами,не вярвам това да е диагнозата поне според това,което прочетох...пише,че се появява след 40 годишна възраст...вярвам,че утре всичко ще е наред и ще сте забравили! Peace Hug
прегръщам ви! Heart Eyes
Наде Hug

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 20:23 от bella_

# 283
Прегръдки и от мен, миличка! Мисля си, че това е начин на организма да каже, че напрежението му е дошло в повечко. Не се връзвай на първосигнални диагнози! Вярвам, че всички тук стискаме палци и изпращаме позитивни мисли на Вики, и всичко бързо ще се оправи.

А аз правя торта за рождения ден на Катето. За първи път от 2-3 години едновременно и пека блатове, и бъркам кремове от нулата - иначе все някой полуфабрикат ползвах - я блатове, я някое нишесте...  забравила бях какво е да си цяла вечер на печката. Надявам се да си заслужава Simple Smile Няма да я украся, както планирах, но пък обещава да е много вкусна.

# 284
Нади дано бързо да го израсте този проблем Коко и да не му се налага да носи дълго време очила  Praynig

Облаче, кога беше рожденият ден на Катето  Blush /въобще не помня дати аз/. Тортата съм сигурна, че ще е много вкусна и не само... Правиш ги разкошни. На каква тематика е  Grinning

Вики днес е значително по-добре. Още не си върти свободно вратлето, но не е толкова скована като вчера.
Водих я на изследвания и някак имам усещането, че ще излезе точно настинка.  Thinking Дано е това, че другите диагнози много страшни ми звучат.

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 09:40 от klamerche

Общи условия

Активация на акаунт