Накратко - нито чете, нито пише, но понякога срича с кеф.
Във всички случаи - поклон за това, което прочетох... Благодаря ви! Боги, Диляна, Наде, Плами... 

Госпожата задаваше въпроси и децата вдигат ръка, и тя посочва кой да отговори. Еми Светославко на приказките вдигаше първи ръка без да се затруднява, аз даже се учудих, защото той е доста срамежлив пред чужди хора ( за разлика от вкъщи
) , ама с буквите не вдигна ръка нито веднъж, само се оглеждаше. Имам чувството, че не може нито да ги запомни, нито разбира за какво става въпрос, и с числата е така де. Обърква се, измисля си, а пък английския много по- лесно ги запомня думичките без особени усилия, и му е много интересно. Гледам да не го насилвам за ученето, за да не се отегчи, ама ми се струва, че другите деца са много по- напред вече. 

Така реших - непретенциозно, спокойно и приятно - у мама.
- вкусно, ама много. Имах подарък - торта с Джеймс
/от Металика/, но тъй като нямах свещички, татко ми изряза, а децата оцветиха такива от хартия....
Посмяхме се... и така.
Татко почти винаги така го отлагаха, или нещо се объркваше с полетите, или със смените... въобще - неприятно е - много. Сигурно си е стегнал багажа в очакване за полета ... и хоп... ама няма да летиш днес, а след седмица. Това си е игра на нерви.

че точно със същите симптоми беше на инжекции преди няколко години. 
Препоръчани теми