Отговори
# 330

Триола? newsm78
Боги ако става въпрос за това чудо, има ги по магазините в най-различни вариации.  Hug

Наде кога успя да свършиш всичко това - да напазариш, да се стегнеш за гостите   Shocked Едва обяд е още  ooooh!

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 13:53 от klamerche

# 331
  • Варна, България
.....
Относно отчетната ни тема - аз категорично отказвам да пиша в обща такава за всички наборчета. Ще си създадем наше местенце в общия подфорум  Peace

Супер. И аз така мисля.

Точно това ми трябваше - ТРИОЛА  Heart Eyes Но никъде не съм виждала да се продават...
Ако ме светнеш къде има, ще съм ти благодарна
И аз съм фен на Нашето детство, ама нали се сещаш, че там са качени неща отпреди години. Сега ги няма

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 14:11 от voltage13

# 332
хм,Боги...триола...т'ва,ако го търсиш за подарък...явно искаш мръсничко да им направиш на хорицата Twisted Evil...или вземи,като допълнение и едни антифони Laughingили поне тапи за уши Joy
Пламба,радвам се,че всичко е ок при Вики!
...а ти да запазиш приказката...100% е прихванала от красноречието и дар словото на мама сладурката Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 14:58 от bella_

# 333
Е не... сега пък изследванията са лоши.
Наличие на песачинки в бъбреците според невроложката. Изпращат Вики на нефролог утре.  Cry Това пък от къде дойде  ooooh!

Боги за триолата не мога да те насоча с точност. Виждала съм мисля във Вега, в Рая също... но не е било скоро със сигурност, просто защото отдавна подминавам щанда с музикалните инструменти.  Wink

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 15:04 от klamerche

# 334
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Плами  Hug

Честит Рожден Ден на Катето на Аля!

А Йоана отдавна имаше триола, но случайно мама я изпусна и се счупи  Wink както и китарата и пияното и кречеталото...

Днес ходихме на профилактичен очен преглед с децата, че това моето е наследствено и за мое голямо учудване за 1година Йоана отчете +4,5, а Никола +1,5. Лекичко се съмнявам в резултатите, защото Йоана има страхотна фотографска памет и обяснявайки й доктора кое какво е по къртинките тя после блоеше 1отляво - чашка, 2отдасно стол и т.н. Предписа очила за +2 и каза след три месеца отново на профилактичен. С педиатърката решихме да не ги слагаме, а да научим хубаво цифрите от стената 1 -4 -7 - 0 и тогава да не й се обяснява кое какво е. То явно проблем има, но пък и да не го влошим.

# 335
Привет!
За пореден път РС-то беше на ремонт, сега пак ще засичам колко време ще изкара...
За ви се похваля - Алекс лепна варицела отнякъде, опъпчи се миналия понеделник и сега сме си вкъщи всички. Естествено, Невена е под карантина, ма пусто не ще да прихване, много ме е яд. Поне наведнъж да я изкарат, да ми мирне главата. Ма като се знам какъв съм карък, сигурно ще се изпъпчи на предпоследния ден от карантината... 3 седмици, ще се гръмна, а е минала само първата... Изперкваме вкъщи, добре че свеки дойде тая седмица, та поне малко да отдъхна, иначе... брррр. Най-кофтито в цялата ситуация е, че аз също не съм карала тая шарка (всъщност никаква не съм) и най-вероятно ще се заразя.... абе картинката е пълна.
Друго - ако всичко е наред от януари малчото тръгва на ясла, а аз - на работа. То това беше уговорката преди шарката, всъщност, ще видим как ще се развият нещата.
Ми това е. Засега. Утре - повече. Обечам ви всички!  Hug

# 336
ninanb много са тези диоптри които е отчел доктора  ooooh!
Потърсете по-добър специалист. Това трябва да направя и аз за окото на Криси. По-точно за клепача. От два месеца има едно образование като гнойна пъпка от долу под миглите. Както каза офталмолога правим компреси, мажем вече с второ мазило и не минава и не минава... Трябва да я заведа при някой друг  Rolling Eyes - трети. Искам да престанем да щъкаме из болниците и да са здрави всички  Praynig Дано.

Мириндич леко и безпроблемно да минава шарката.
От опит мога да ти кажа, че долу горе десетина дни след едното дете се заразява и другото  Wink
А теб дано те подмине, че на тези години шарка да те хване не е шега работа. ooooh!
Малчо гледай да не се чеши много. За моите мазила май никакви не съм ползвала, но не помня  newsm78 Това е защото точно по време на карантина бях в София на училище, та малко ми се губи.  Blush

И нашето РС като вашето все на ремонт ходи, но добре че имаме резервно, старо и издръжливо, та съм винаги в крак с клюкините  Wink

Лек и спокоен ден на всички  Heart Eyes
Аааа... добро утро дами  Hug

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 08:35 от klamerche

# 337
  • София
Честит имен ден на всички именници днес! От сърце им желая здраве и щастие!  Heart Eyes
Някоя от вас да е чувала или лекувала се с шуслерови соли?

# 338
Миме,намерих тема тук във форума за тях...аз не бях ги чувала Rolling Eyes
ето повече инфо
http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/schuessler/

# 339
  • Варна, България
Здравейте, мили мои!
На първа инстанция от модератор - прави се обща тема за набор 2005. Аз продължавам да упорствам. Дано да успеем!

Пламка, Praynig
Нинка,   Praynig
Бързо да излизате от тази серия болести!
Мириндичка, и за теб една  Hug Дано да я изкарате по-леко варицелата! Сами също не я е карал.

Вчера бях с големи планове да правя Коледен календар, но Сами ме вбеси и първосигнално реших да се откажа. Но доброто надделя и снощи до 0 часа правих календара, мисля, че стана много сладък- днес ще го дооформя и ще пусна снимки.
Написах и писмото от Дядо Коледа до него. ето го:
URL=http://blagomiratabakova.snimka.bg/other/koleda-2010.550543.21603077][/URL]
Как ви се струва?
умишлено го написах с главни букви да може да се опитва да го чете и той.

# 340
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес!!!

Боги, супер е, може ли да го плагиатствам  Hug

Болните бързо да се оправят.
Нинка, при кой ходите? Аз съм водила Наско, че ми криви 1то око при Топов, препоръчаха ми го от форума, много съм доволна. Сега работи в Токуда, ако ти трябва телефон, свиркай.
Миринда, моите изкараха 1 след друг, като по учебник, той се зарази на 21 ден. Вземи рус токсикодендрон, да избият по-бързо пъпките и да завяхват.
Плами, стискам палци и прегръдки от мен.

# 341
Боги,писмото е супер! Peace
...направо ти се кефя на ентусиазма и се опитвам да попия от теб,че мен още хич ме няма с подготовката,а и с мерака ooooh!
Мириндич,дано да изкара по-дълго РС-то този път! Praynig
съчувствам ти за варицелата...съвети не мога да дам,вкъщи още никой не е прихващал туй чудо...миналата година имаха варицела в групата Васката не се разболя... Rolling Eyes и аз треперя щото на дърти години съм чувала,че е повече от отвратително да я караш!

# 342
  • Варна, България
Мацки, ако искате давайте текстовете на писмата си, ако имате някакви други идеи и ще ви ги направя  Wink!
 Hug

Дилянче, аз именно за това снощи имах дилема дали да правя изобщо нещо такова - защото нали знаеш, че когато много неща ти се дават - и искаш, и искаш... и обикновено не се оценяват.
Снощи напр. му заявих, че не му се сърдя, но няма тази вечер да играя с него- защото иначе игри, гушки, занимания до среднощ. Да разбере какво му се дава. Но ме убива това хлапе.
Снощи реве и нарежда: "ЖИвотът е несправедлив, животът е труден"  Rolling Eyes
После като се обяснявахме и му казвам, че "В живота има и трудности, но се преодоляват и се върви напред"
И той "Господ е създал времето, за да върви напред, не назад"  Shocked

# 343
  • София
Боги, аз идеи нямам и никога не съм имала, затова, твоето ми хареса, мисля него да пробвам.   bouquet
Много сложни думички ползвате? Явно и разбира какво говори.  Госпожите в градината възрастни ли са? Не искам да те поучавам , но той е дете - трябва да играе, не е нужно да оправя света. Напоследък се хващам, че често се държа с децата като с по-големи  Crazy. Но бързо ми минава - по-добре да се глезят, да ме ядосват, отколкото да стоят замислени .

# 344
Браво, Боги! Ще се възползвам от идеите ти за писмото и за сладките. Ще трябва да добавя и молба от Дядо Коледа да не си отрязва косата. Представяте ли - пак се е остригала вчера Shocked! Вие ми скривате шапка - Сами може да чете и да пише?  А ние само броим до 12 и няколко буквички пишем.

Плами, Миринда, бързо оздравяване на мъниците!

Общи условия

Активация на акаунт