Отговори
# 345
  • Варна, България

Много сложни думички ползвате? Явно и разбира какво говори.  Госпожите в градината възрастни ли са? Не искам да те поучавам , но той е дете - трябва да играе, не е нужно да оправя света. Напоследък се хващам, че често се държа с децата като с по-големи  Crazy. Но бързо ми минава - по-добре да се глезят, да ме ядосват, отколкото да стоят замислени .
Танче, и мен ме застрелва с тези "житейски мъдрости". Останах изумена като го чух. Госпожите са пред пенсия, но не мисля, че е от тях.
Споменавала съм му Господ 1-2 пъти, когато на негови въпроси не намирам някакво друго обяснение.  newsm78  Той като цяло си е по-разсъдлив...
Аз също гледам да му представям живота по по-лекия начин. Моят мироглед е такъв, че гледам винаги позитивно.
Това, което се старая да му покажа е, че:
1. въображението е необятно и това, което твори е неоценимо;
2. че е важно да опитва и да не се страхува от това, че не винаги успява, че е важно да се забавлява;
3. когато играем някаква игра и губи - че всеки обича да печели и един път той ще победи, друг път другия, че е важно напр. да има спортен хъс и с тренировка и постоянство се може да се постигне.
неща в този дух...

Света, и на мен ми е било любимо занимание да си подстригвам косата. Имам паметни черно бели снимки.  Laughing
Проверих набързо сутринта - имаме американски и английски монети. Сигурна съм, че имахме и други, но може при разчистване да съм ги хвърлила.

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 14:30 от voltage13

# 346
  • София
Знаех си, че е от госпожите. Щото задочно се познаваме, но нямам впечатление да си задълбала чак толкова в живота и времето  Mr. Green. Желая му, Дядо Коледа да му донесе цяла година напред само игри, забавления. Че малко им остана, след година са почти в училище и приключиха детството.

# 347
  • София
Пиша по повод писмото от Дядо Коледа. Миналия понеделник Преслава получи писмо от него, подписано, опаковано и подпечатано. Беше на седмото небе. Текста мога на поща да го пратя, щото тук ще стане много дълго.

# 348
  • Варна, България
Миме, със сигурност би ми било интересно. Имейлът ми го има в профила.
Ето и нашия календар, както и стикерите, които ще лепи.
Хвана ме музата и днес му посъчиних задачки.
Мисля всеки ден да слагам по една изненадка, за да мога да следя затова да са на нужното място по нужното време.
http://blagomiratabakova.snimka.bg/other/koleda-2010.550543.21607888
И мама се обзаведе с тефлонови формички  Crazy

# 349
  • София
Може ли и на мен писмото, Миме  Praynig.
Боги, супер е станало, браво. Как ти се занимава  Hug и честити формички, кво ще правиш в тях? Mr. Green

Много хора липсват в темата  Tired

# 350
Добро утро   umbrella
Как е в София, Бургас? Тук един сумрак, подухва леко и прехвърча ситен дъжд, но нищо което може да ни изплаши.  Wink
Боги великолепни са и писмото, и календара. Разкош  Heart Eyes Сами сигурно днес е останал с широко отворени очи от радост.
Раличка също, и въобще всички дребосъчета чийто майки са се постарали да ги зарадват. Аз - нищо не съм направила  Embarassed Замислила съм едно писмо от дядо коледа за двете сестри комбинирано  Joy, че посланията ще са му предимно да се разбират двете  Mr. Green, но кога ще ми остане време да го спретна не е много ясно.  Tired Календар с 24 х 2 изненади трудно ще направя, затова идеята ми е седмица преди коледа да започне нашето броене  Wink.
От доктора при който беше вчера Вики въобще не съм доволна  Crossing Arms Всеки бърза първо една торба с хапчета да изписва на посоки. За мен това е недопустимо, особено за дете.  Naughty Каза - нищо страшно, ще пие това и това и това и това... и ще се оправи   Crazy

Пожелавам ви един приятен ден, изпълнен с добри хора около вас, спокойна атмосфера и приятни емоции.
А кой ще сервира кафето  newsm78?

# 351
  • Варна, България
А кой ще сервира кафето  newsm78?

Аз, аз...

Сами снощи много се изненада! Въпреки че не беше така бурно и емоционално, както на мама й се иска (ама аз си го знам, че не дава много воля на емоциите).
Нямаше търпение да четем писмото и каза "Оооо, Дядо Коледа ме обича!"  Laughing
Зарадва се на календара. На всичко! Попита "Снежко защо е тъжен  Crazy (то верно му е малко "тъп" погледа), после каза "Не е тъжен, замислен е" newsm78 Е, ще си имам и цяла година нетопящ се мек снежен човек...  Laughing И като капак "Мамо, дядо Коледа е стар, а защо не почива (умира)?  ooooh! Отговорих му, че е много обичан и чакан и затова. Май му хареса отговора.
Чака  с нетърпение задачките. Сутринта залепи стикера, но реших изненадите през работните дни да бъдат вечерта, защото сутрин няма време за това.

Пламка, добре е още едно мнение!  Hug
Миме, мерси за писмото, много е хубаво, за догодина ще имам още идеи!  Wink
Танче, мисля във формичките някакви кексчета да пека  newsm78 Толкова ми харесаха, че не можах да им устоя!
Днес си чакам Ларедутския колет - вече ги изпращат с DHL до врата.  bowuu
Хайде, пишете... Толкова мили момичета се губят... да не ги изброявам.
НО знайте, че ми липсвате  Hug

# 352
Добро утро момичета,
на моя мъж, след толкова мъка най-накрая му сложиха диагнозата и тя е Астма. Вчера си е вадил здравна книжка и днес трябва да му дадат инхалаторче. Дано удържи до след обяда, защото доктора е тогава на смяна, че тази нощ беше много тежка. Офф направо вече не ми се живее.

Плами, потърсете и друго мнение, дано всичко да е наред с прекрасната принцеса.

Боги, страхотен е календара. Сигурна съм, че Сами е много щастлив, Рали също сутринта се събуди с тази мисъл. За днес имаше едно пъзелче, но ще го реди довечера. Да ти кажа, Рали също много разсъждава, изумява ме понякога, ние никога не задълбаваме на разни сериозни теми с нея, но явно си е до човек.

Вчера получих колета от Той Таун, страхотни са, поръчката ми дойде на обяд на следващия ден, аз се бях подготвила 1 седмица да чакам.

# 353
Гея сериозно се е залипсвала  newsm78, Дринка и тя...

Коко си е в къщи, хрема и кашлица, нищо ново.....но разваля програмата ми....

Вчера и аз написах писмото(май се повтарям), еее не е толкова красотно като на Боги, но на червена хартия с блестящ маркер и мисля, че се получи. Кламерита и мойто беше предимно в стил - помагай на братчето и го обичай и уважавай...
И аз нямам муза за цял календар, но всяка вечер ще има по една задачка с малко подаръче, за тази вечер е сложи масата и награда магнитче за стената от Данонино....Утре ще е преброй до 20 + филмче за Дядо Коледа....

Искам да изкажа възхищението си от една българска книжка, по-скоро на български автор, изключително забавна и нов поглед въху приказката за Дядо Коледа....http://www.book.store.bg/p47096/na-kakvo-uhae-zimata-maia-dylgycheva.html , ако не се отвори казва се На какво ухае зимата на Мая Дългъчева....

Снощи бяхме на рожден ден в един детски клуб (Радост и Усмивка - Боги до вас е ) е няма такава дупка, чист кенеф си е...... Едно голямо помещение изцяло обзаведено с подръчни средства, в мазата е детската дискотека с водещ, едно младо момче, което се справи прилично с около 10 деца на възраст 5-7. Децата бяха много доволни и весели и щастливи от вечерта, но аз бях готова да си изведа детето от там на секундата. Смрад на мухъл, влага и какво ли не, тъмно, миризливо, плюс не се пуши в заведението... От към храна беше отврат, добре че децата са малки и не подбират още кой какво ще сложи в устата...Замислих се, нали идеята в крайна сметка е да са доволни децата, а не родителите, ама може ли поне малко от малко да не сложиш нещо ново.........и малко по-така....Май много претенции вложих  Tired

# 354
Добро утро! Писах, писах и всичко се изтри  Crazy.

В Пещера е студено и слънчево.

Боги, много ви е хубав календара    santa2!
Валерия днес беше много впечатлена от писмото на дядо Коледа (благодаря ти за което  Hug) и получи първата задачка- след градината да украси голямата елха. Абонирам се за двете монетки  Simple Smile.

Плами, потърсете второ мнение.

Ура, първи декември е! Още не съм готова със всичко, което бях на мислила. Ще покажа едната част

http://valeriika.multiply.com/photos/album/8/8#photo=1

http://valeriika.multiply.com/photos/album/8/8#photo=2

http://valeriika.multiply.com/photos/album/8/8#photo=3

http://valeriika.multiply.com/photos/album/8/8#photo=4

http://valeriika.multiply.com/photos/album/8/8#photo=5

# 355
Аааа , извинявай, ама твойто си е висш пилотаж - много са красиви нещата.....

# 356
  • Варна, България
ЕЛИ, много позитвна енергия на Веско! Да се възстановява!
Не е ли малко "голям (възрастен)" за астма?  newsm78
Все си мисля, че при по-малките деца се проявява...

Света, чудно е! Ти ли си му майстора? Или заедно с детето?
За монетките няма проблем - как да стане?

Нади, ние само веднъж бяхме там на РД и Сами беше доволен.
Мисля, че помещението е такова, че няма много възможност да се направи по-така. А и е вече на повече от година - що тормоз са видяли и играчки, и дивани  Wink

Същото се отнася и за Арлекин! Бяхме там през зимата на РД - пълна разруха - цялата стена беше в отпечатъци от обувки  ooooh! Дано да са го поосвежили сега!

Книжката изглежда готина.
Аз съм му взела Коледните писма на Феликс
http://www.book.store.bg/p47360/koledni-pisma-ot-feliks-anete-la … nstanca-drop.html
Ние досега не сме ги чели, но много ги хвалят

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 11:00 от voltage13

# 357
Благодаря, момичета! Докато ги правих малката радостно подскачаше до мен. Идеите са от интернет. С нея заедно ще правим играчки от шишарки и панделки. Ще трябва да претърся парка на предмет шишарки Laughing.

Боги, освен да се спретне една среща. Тогава и монетки ще взема  Laughing.

# 358
Света, страхотно си се справила, поздравления  Hug
Боги, и твоя календар е много хубав, браво за музата  Hug Аз календар не съм правила, и даже писмо още не сме писали, нито получавали  Embarassed
Ели, от къде пък дойде тази астма, много странно ми се вижда.
Кламерче, нямаш ли и друг вариант за доктор, въпреки че е ужасно обикалянето при един, втори, трети..., как няма един, на който да му имаш ( и аз де) пълно доверие. А сега как е малката хубавица?

Нашата мъка със сополите продължава, аз като ви казвам, че при Светославко никога не е само сополи,и да си остане така. След като лекувах с хомеопатия 10-тина дни и ефект- никакъв, понеделник го заведохме на УНГ, защото не може да спи нощем от запушен нос, иначе не изглежда да е толкова сериозно. Докторката каза- не е кой знае какво, и изписа само Олинт, да подсушал нослето ( въпреки че аз съм много против капки от този вид, ама като не минава...) и каза да постои вкъщи до края на седмицата, докато му поотмине. Еми добре, ама вчера, като се прибирам от работа и го гледам един такъв - хич  не ми харесва - прозява се, търка си очите, и му се спи в 19.00часа  Shocked, абсурд за него, пък и за всички деца сигурно. После каза плахо, че го боли ухото, а досега никога не са го боляли. Аз се шашнах, защото не знам какво да правя в такъв случай, добре че една приятелка ме подсети, да дам Нурофен, та от него го поотпусна. Пез нощта пак се събудил и реве тихичко- отивам аз питам го какво има защо плачеш, той само ме гледа и продължава, пак му дадох Нурофен, и така остискахме до сутринта. Днес пак на УНГ- възпалено ухо - и антибиотик пак. Докторката вика, не мога да си обясня как след тази безобидна хрема го е ударило в ухото, а аз и казвам че при него няма безобидна хрема. Звънях после на хомеопата, да му кажа че са му изписали АБ- и той каза да му го давам. А това че хремата не била страшна и минавала за 7 дена как да го повярвам, като при нас винаги избива на някъде?
С тия болести нещо никак не ми е празнично, а ми се иска да почнем да украсяваме, да пишем писма, да правим разни украси... Ама ще се оправим де...
Тук е мрачно, цял ден ръми и започна да става хладничко, хайде да идва зимата и снега вече  Nature Snowman

А между другото и аз не искам да пиша в обща отчетна тема, обичам си ви и не искам да ви деля с другите   no
Много се надявам да измислите наше си местенце , защото не мога да си представя  да не надниквам всеки ден как сте  Hug

# 359
  • София
Светли, жалко, че пак се е усложнил, дано бързо мине ушето, че много боли. Иска ми се да те окуража, че ще му мине с възрастта, ама аз още си страдам от ушите - духне вятър и ме почват. Явно при него хремата не е хрема, секретите са по-гъсти и не може добре да издуха - виж нещо в тази насока.   bouquet

Ели, много лошо така. Едва ли  е астма, но лекарствата ще го успокоят, да не прави пристъпи.

Света, страхотни са, мини и през СОфия да направим.

Като казах София, някой ще води ли децата на маскения бал?

Отивам за КОледните писма на Феликс.

Общи условия

Активация на акаунт