Боги страхотен календар и писмо!
Йоана и Никола днес сутринта получиха своето общо писмо от цели 2страници ситен текс. Мъника естествено избяга бързо, но Йоана определено беше много впечатлена. Писмото го изплагиадствах от една форумка и е в духа, че ги няма и в двата списъка на послушни и непослушни деца и изброяване на лошите и добрите неща през годината и т.н. Накрая Йоана каза, че ще се постарае повече да слуша и да не се тръшка. Да ама вече пред градината почна да реве и хленчи, че иска да си вземе книгата в градината. Аз не й дадох, защото е една прекрасна книга за Кирил и Методий и неискам да я разпердушинят с децата. Като споменах писмото от дядката веднага преглътна сълзите и каза, че няма да я взима.
Иначе съм готова с 48подаръка и около 30задачки за сега. Моят вариянт е коледни торбички на които са закачени задачките и вътре подаръците. Няма да отброяваме дните може би догодина. За съжаление с тези болести на двамата време не ми остана за по-предцизно приготовление. Всичко ще се случва вечер връщайки се от градина.
Света прекрасни неща си сътворила!

Ели съжалявам за Веско! Много е тежко на дърти години да ти се стовари "АСТМА"! След няколко пристъпа на задух през март и на мен беше поставена тази диагноза. С нужното лечение и инхалации се овладяват нещата.
Айде стига, че сигурно ви досадих...

, ама да са здрави децата и мен това ме чака след някоя и друга година......

3 крачки по-напред и щях да съм аз. .. 
.
Има деца, за които думата на мама и тати тежи, а нашето все упорства. Което с външни хора не е така - там слуша и изпълнява (което не е добре).
, щом се е научил да прави балончета под водата и да стои като звезда във водата, значи можел да плува вече сам дори и в дълбокото море
тези шофьори !Ох само като прочетох и коремът ми се обърна