Отговори
# 360
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Светли съжалявам за мъника, че отново е избило на някъде. Уши много болят, а детето се е справило геройски!  Hug

Боги страхотен календар и писмо!

Йоана и Никола днес сутринта получиха своето общо писмо от цели 2страници ситен текс. Мъника естествено избяга бързо, но Йоана определено беше много впечатлена. Писмото го изплагиадствах от една форумка и е в духа, че ги няма и в двата списъка на послушни и непослушни деца и изброяване на лошите и добрите неща през годината и т.н. Накрая Йоана каза, че ще се постарае повече да слуша и да не се тръшка. Да ама вече пред градината почна да реве и хленчи, че иска да си вземе книгата в градината. Аз не й дадох, защото е една прекрасна книга за Кирил и Методий и неискам да я  разпердушинят с децата. Като споменах писмото от дядката веднага преглътна сълзите и каза, че няма да я взима. Confused Малко кофти обаче ми стана...
Иначе съм готова с 48подаръка и около 30задачки за сега. Моят вариянт е коледни торбички на които са закачени задачките и вътре подаръците. Няма да отброяваме дните може би догодина. За съжаление с тези болести на двамата време не ми остана за по-предцизно приготовление. Всичко ще се случва вечер връщайки се от градина.

Света прекрасни неща си сътворила!   Hug

Ели съжалявам за Веско! Много е тежко на дърти години да ти се стовари "АСТМА"! След няколко пристъпа на задух през март и на мен беше поставена тази диагноза. С нужното лечение и инхалации се овладяват нещата.

Айде стига, че сигурно ви досадих...

# 361
Пусто- Калоян и той буха като магаре, това било Магарешки вирус - ново 20-се......Полудях днес, Коко не е на себе си от бяс, поне пази тишина Боби да поспи по обяд, че съвсем бих луднала...., нервна съм не за друго, ами щото не знам как да помогна, и лук с мед правих и какви ли не чайчета и овлажнителни процедури, ама....знам че ще мине, ама докато мине............

Украсихме елхата, и продължаваме с къщата......

Чакам с нетърпение Драго да се върне от работа, че да донесе така чаканото писмо от белобрадия....., намерих една играчка на Дядо Коледа с очила и Коко веднага, яяя аз ще съм като него  Crazy
Светли, много лошо с дребчо...и аз поради тази причина нямам вяра много, много на хомеопатията, уж хапченца, гранулки, а накрая пак на АБ, ама знам, че причината си е в нас, прекалено дълго тъпкане с разни хард лекарства и не сме оставили шанс на хомеопатията да подейства.....

Нинка сложна твойта с 48 подаръка  ooooh!, ама да са здрави децата и мен това ме чака след някоя и друга година......

# 362
  • Варна, България
Добър вечер!
Нади, и в нашата група кашлят като магарета, вкл. и моето магаре, което вече се излекува без АБ. Пихме само сироп Бромхексин и давах хомеопатични за хрема Калиум Бихроматикум 15 СН.
И се отървахме (пу пу!)
БРаво за елхата - на мен още ми е раничко. Може да изчакаме тати да се върне, за да е пълна емоцията. Сами не се впечатлява с украсяването, слага 1-2 играчки и толкова.
Преди малко докато се къпах детето нарисувало картина "Коледен кошмар с призраци"  Crazy

Днес изненадата беше линийка на Бен 10, която учудващо за китайски боклук, е добро попадение - изважда се една част и става шаблон за очертаване на сърчица, стрелки и т.н.
Освен това си намери и скрит от мен преди (и забравен нейде)  бакуган и е доволен, че има 2 изненади от джуджетата.  Laughing

Нинка, наистина си много креативна, за да измислиш 48 подаръка.  Hug
Лека нощ

# 363
Пууу по повод на изненадите от мен.......купих оня ден четка за зъби с Макуин светкавицата и съм я скрила така, че днес я открииии и като твойта работа стана с два подаръкааа  Crazy

А този калиум ще го купя..........

# 364
Добро утро момичета,
на моя мъж, след толкова мъка най-накрая му сложиха диагнозата и тя е Астма. Вчера си е вадил здравна книжка и днес трябва да му дадат инхалаторче. Дано удържи до след обяда, защото доктора е тогава на смяна, че тази нощ беше много тежка. Офф направо вече не ми се живее.

Ели, как е мъжа ти  Rolling Eyes  HugНадявам се вече да има подобрение!!! Много е неприятно това, но важното е да се овладеят нещата и повече да няма такива страшни епизоди  Praynig Praynig Praynig Много положителна енергия от мен!!!!!!!!!!!

Плами, как е принцесата? Надявам се да се оправя!! Много прегръдки!!!!!!!

Момичета, страхотни неща сте сътвирили, каледари, подаръчета Hug
Аз нямам никакво време, ама какво да се прави... даже още писмото не сме написали, днес дано остане ред, че Йони всеки ден ме пита, ама с това постоянно ревящото дребно съм луднала, кви са тези зъби, какво е това нещо...... и Йони ги вадеше трудно, но не помня 24 часа да ми е била в ръцете  ooooh! сега съм му дала половин бисквита и така имам 5 минути спокойствие  Crazy

# 365
Момичета, благодаря ви за топлите думи и положителната енергия, радвам се, че имам такива безценни приятелчета тук.  Hug
Веско определено е по-добре, след като вчера си взе това уредче. Сега ще пръска един месец и докторката се надява да се оправи, ние още повече. Тази нощ за първи път от две седмици сме спали нормално, даже се събудих  с половин час преди да ми звънне телефона, друго си е да се наспи човек  Laughing Вината изцяло си е негова де, повече от месец кашля и то сериозно и не само, че не отиде на лекар, ами и през цялото време ходеше по разни обекти да диша прахоляк, то не беше къртене, стъргане на стени и какво ли не и резултата е на лице.

Меги, дано по-бързо пробият зъбките и да не се мъчи мъничето и вие покрай него.

Ние също не сме сложили още украсата, може би другата неделя, че то пък съботата ще е работен ден.

# 366
  • Варна, България

С пожелание за по-различен ден (разбирай релаксиращ, спокоен)
При нас Коледната магия е в пълна сила.
Вчера: 
Днес задачката е много лесна
и е твърде интересна
Кажи „обичам те” на
всички приятели и роднини.
И за да продължи коледната магия,
просто изпълни я.
Постави динозавърчето във вода и докато изпълниш задачката ще видиш какво ще се случи с него.

(динозавърче за вода, което трябва да порастне с 600 %)

ПП. Трябваше да порастне, но затова се изискват 24-72 часа, а кой има толкова търпение?! Днес го оставихме, дано довечера поне маааааааалко е порастнал. Много му хареса.
Малко в началото се смути за това да казва обичам те (запазена марка за мама и татко), но се обади на бабите и дядовците, леля си и още 2 приятели. Резултат: каза, че е много лесна задачка и никак не се е притеснявал. Но зарадва всички!!! Беше много сладко!

За днес:
Съвсем, съвсем накратко
Задачата е сладка –
Направи чай с мама и вечерта
покани на чаено парти твоите съседи. 
За да бъдеш гостоприемен домакин,
ще получиш пакет бисквити.
Старай се да бъдеш любезен!

(пакет вкусни бисквити)

Сутринта с удоволствие загриза 2 бисквити и чака с нетъпретие чаеното парти довечера. Пита какво е да си любезен и констатира "Че аз винаги съм такъв.."  Mr. Green

Ели, всички мъже са такива  ooooh!. Не вземат никакви мерки, а освен на себе си, вредят и на околните!
Нещо не ви се пише... Дилянче, давай мъжовете  Wink

# 367
Много сладко Боги!

Днес отивайки на работа пред мен на пешеходната пътека един блъсна жена и неспря. Още треперя и незнам къде се намирам.  Sad 3 крачки по-напред и щях да съм аз. ..

# 368
Какво да ми се пише, откакто Коко си е в къщи съм на черешата денонощно, по нощите се разправям с отвари разни за облекчаване на кашлица- вече се чувствам като дърта магьосница...., а през деня не знам къде се намирам....Дребните ме стопяват. Боби си е поставил супер задача да изяде и свали всички играчки от елхата, а Коко само се чуди де да се почекне......

Коко си е добре, през деня почти не кашля, но през нощта се представя повече от прилично....за капак няма помощ от нийде, вчера успях за два часа да мръдна, от които един прекарах в зъболекарския кабинет, а останалия един харчих пари....Доволна съм де............

На Коко изненадите и те вървят в пълна сила, ужасно е впечатлен, че под възглавницата му се оставят разни нещица, без той да види джуджетата, но поне е значително по-послушен Crazy Боги ти си върха, отде толкоз енергия, шапка свалям   bouquet

Брат ми и снаха ми идват за седмица и малко ще ни разнообразят, определено ми е домъчняло за тях...., не съм ги виждала от 3 месеца може би... newsm78.

Ооо Нинка ужасно....... Cry
Болните как са...оздравяхте ли.....?

Айде, спокоен ден ви пожелавам  Hug

# 369
Хей Боги, усмихна утрото ми, такъв сладур е Сами, направо си го представям как ентусиазирано изпълнява задачките на дядо Коледа, а и ти как си ги измислила стихотворно- страхотни сте! Толкова се радвам на това как децата вярват в това вълшебство. Благодаря ти много, че сподели писмото ви от дядо Коледа, и аз написах подобно ( преписах от теб някои неща, които много ми харесаха  Embarassed , например за това че трябва да се уважава семейството), получи се добре сякаш. Сега ще пишем писмо до дядо Коледа, и после ще чакаме отговора, а аз нямам търпение да видя реакцията му, защото ще му е за първи път. Проблема е, че още не знае какво да си поиска за подарък  ooooh! , казах му днес да мисли и довечера да пишем писмото, че няма време.
Мишленце, радвам се че Веско е вече по- добре, дано вече да си обръща по- навреме внимание.
Нади, и твойта не е лесна... Да идва помощта по- скоро.
Нинка, ужас направо  Shocked

Светославко е вече по- добре, не го боли толкова ухото, утре сме на контролен преглед.
А вчера минах през градината да питам кога ще е коледното им празненство, да не го изтървем, защото мислех и другата седмица да го оставя вкъщи, и се оказа, че и двете ни госпожи били в отпуска едновременно за 2 седмици и децата са пръснати по другите групи. Понеже имало много болни деца в градината и за да не затварят групите, ги задължили да излизат отпуски. Така че ще е наградина само седмицата преди Коледа за 4 дни, и после чак на 10 януари. До тогава ще са само сборни групи, а на мен не ми се иска много да го пускам там. Дано не изпусне много от учебния материал, те всъщност учат ли така като са сборни групи не знам, защото сега са май в по- горната група.

# 370
  • Варна, България
Радвам се, че ви харесва!  Laughing
Нади, ентусиазъм имам, имам и още много идеи, които няма да осъществя, но аз нямам други Хангажименти освен дребния и работата (която ми позволява да крадна малко време и за това)
Светли, аз умишлено написах в писмото това за семейството, защото Сами е вироглав и малко семейните ценности не са му много ясни.  Whistling Има деца, за които думата на мама и тати  тежи, а нашето все упорства. Което с външни хора не е така - там слуша и изпълнява (което не е добре).

Сега се обади мама и довечера с баща ми ще отидат да вземат Сами от градина и ще дойдат и те на чаеното ни парти. Само да вметна, че съседите ни от задачката са сестра ми.  Laughing Лелее, какво забавление  ще бъде! С бебе, племенница, сестричка, мама и татко! УАУУУУУ

Много странно това със сборните групи и госпожи в отпуск.
К`во се чудя де - нашата група са 38 деца и половината да са болни, пак е пълна стаята. Не се е случвало да имаме сборни групи. Другото, което е странно, че не стигат леглата и някои от децата - избирателно  -ги водят да спят по другите групи  Rolling Eyes Сами досега не е казвал, че са го пращали, ама той и много не казва...
Нади, бързо да минава кашлицата. И за мен това е най-кошмарното като е болен  -като кашля посред нощ и се буди и реве.  ooooh!
ПО повод елхата - ами вземи я качи някъде нависоко (ние първите години я качвахме на плота в кухнята) . Детето не е виновно, че сте я направили толкова красива и шарена!  Crazy
Нинка, ужасно е това, което се е случило! Дано жената да е добре!  Praynig Прегръщам те, представям си какво ти е. Пред мен веднъж леко са удряли един старец в Бургас, още бях студентка, но го помня...

# 371
Елхата за високо няма шанс - по-висока е от мен.....

А за семейните отношения и послушание, хм...., накара ме да се замисля, Коко кой и колко слуша  Thinking

В групата на Коко също са 33-35 деца и при тях няма места за спане и ги водят в другите групи...., от цялата работа само ме е яд за басейна, че пропуска, а толкова е ентусиазиран..., били го научили да плува  hahaha, щом се е научил да прави балончета под водата и да стои като звезда във водата, значи можел да плува вече сам дори и в дълбокото море  ooooh!

# 372
  • до морето
Здравейтееееееееееее!

ninanb много лоша тази случка Направо са за #2gunfire тези шофьори !Ох само като прочетох и коремът ми се обърна  #Cussing out

Момичета браво за хубавите календари които сте приготвели  Hug.Аз мислех и тази година да пропусна,но сега като Ви чета ми се прииска .Е само, че от мен толкова акъл откъде затова Боги ще открадна твоите ,ако ми позволиш де  Wink,хареса ми това ,че трябва да вложи чувства аз за такива задачки никога не би ми хрумнало  Crazy
 ninanb сподели с нас това писмо от две страници Praynig

Ние на първи декември украсихме елхата Още от взимането от детската Вики каза ,че трябва да я украсим.Имахме и пробно правене на коледни сладки,станаха доста бързо ,но и доста бързо свършиха  Mr. Green Обещала съм и да направим и къщичка от сладкиши за Коледа Heart Eyes

На всички болни бързо оздравяване им желая  Hug

# 373
Мили мои благодаря за думите! Вече съм по-добре, но цял ден се шашавя и случката ми е пред очите...

Писмото бих го споделила, но понеделник, защото е в работата, а не ми се преписва. Ако небързате няма проблем.

# 374
  • до морето
Не бързам ninanb ,благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт