Напоследък много пиша, но сигурно е заради предколедното настроение. (ще ме прощавате)
Много съм развълнувана и не мога да не го споделя с вас.
Преди час приключи чаеното парти. Имам най-страхотните мама и татко, любима сестричка, племенница, племенник, зет. Толкова са ценни тези моменти!
Имам най-страхотната шефка, на която днес като казах за идеята за чаеното парти ми даде истински самовар с всякакви атрибути към него( чайник, "шапка" за самовара да не изстива водата, лъжички-бижута, чай). Пихме чай, както го правят в Русия, т.е. получи се истинско чаено парти. Моят татко понеже е завършил в Москва и казва, че оттагава не е пил чай такъв, както го правят там - със запарка и добавяне на гореща вода от самовара. Аз едва това лято на гости на шефката ми видях за пръв път истинската церемония.
Така че емоцията беше пълна - имаше руски песни, български.
В момента сърцето ми прелива от обич и признателност към моите мама и татко за чувството за семейност, което са ми дарили, за всичко, което са правили и продължават да правят за нас със сестра ми. За това, което са - наистина най-милите и всеотдайни мама и татко вече с посребрени коси!
Ето снимките:
http://blagomiratabakova.snimka.bg/other/koleda-2010.550543.21634616
Тази вечер съм с малко по-добра от днес и вчера!
Ако имате възможност - направете го за вашите родители, дори да не е под форма на такова парти. Дарете обич и сърцето ви ще прелива...
Все пак Коледа идва...
Целувки
невероятно семейно чаено тържество. Стопли ми душата в този ужасен за мен ден! 

.
Нищо, пак ще пиша.

, чакам Страхил и тогава ще видим. 

Много са готини, направо ми се напълниха очите...