Отговори
# 390
Ехеее, друго си е с две деца, чакащи Коледа, браво Нинка  Hug

# 391
Нинка,перфектно...много мило и сладко! Heart Eyes

# 392
  • Варна, България
Нинка,перфектно...много мило и сладко! Heart Eyes
подкрепям!
Страхил се обади сутринта - на 15.12 в 22 часа каца във Варна  Laughing

# 393
Леле, Нинка, страхотно писмо. Уникално, много ме изкефи. Браво!
Боги, честито! Сигурно си много щастлива.  Hug
За мен днешния ден започна перфектно - излежаване до късно (нали си имам свеки), после - кафенце и цигарка в комбинация с любимия форум... И после - О! Рев - Невена се опъпчи  smile3514 Сега ме чака още 3 седмици карантина... Най-трудното е да я пазя да не се чеша, само врещи колко много я сърби... Ех, да му се не види, не можа ли да се разболее по-рано... Сега ще пропусне и Коледното тържество, най-вероятно. Миличкото ми детенце, всеки ден само ме питаше кога ще ходи на ДГ... Едвам съм я успокоила, такъв рев дръпна, че пак няма да ходи скоро.... Ох, главата ми гръмна. Сега се чудя дали да не идем малко при майка ми, поне да ги разнообразя... Свеки предложи пък да я заведе на село да поседи... ще мисля...
Това от мен, отивам да мажа пъпки с ментолов спирт.... Нинка, я кажи, нали Йоана беше с варицела, как да улесня пъпките да избият по-бързо?

# 394
Няма улеснение, една стара рецепта - една лъжица червено вино  Thinking
Спирт и пудра, друго няма.....

# 395
  • София
Няма улеснение, една стара рецепта - една лъжица червено вино  Thinking
Спирт и пудра, друго няма.....

Аааа, има, има. Миринда, вземи и рус токсикодендрон, ще избият за 1-2 дни и ще почнат да завяхват. Аз съм против пудрите, но спирт спокойно можеш да мажеш.
Да минава бързо шарката.

Нинка, много е хубаво   bouquet

Боги,  Hug

# 396
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Благодаря момичета, но писмото го откраднах от форума нейде и го пообработих малко.

Миринда сори...това с варицелата...ние бяхме 40дена карантина  ooooh! Йоана я преживя много тежко и с много пъпки. На Никола бабите казаха да му дам 2-3глъдки червено вино, но домашно да си сигурен какво има в него. След 1-2пъпка му дадох и до другият ден изби това дето имаше да избива. Не съм пудрила, педиатърката каза, че белезите дтавали по-големи или трайни не си спомням. Само ментолов спирт.

Е Богиии супер. Остава да чакаме да не изкочи нещо!

# 397
Пак аз.
Все пак има добро развитие на нещата у нас.
Първо - карантината на Нена ще е само 9 дни, и от другата седмица някъде ще си ходи на ДГ.
Второ - директорката на яслата каза, че няма никакъв проблем с Алекс, даже по-добре, че е изкарам шарката. Даде ми списък с необходимите документи и малко преди НГ малечкото ми става ученик  Laughing
Олекна ми и се чувствам по-добре. Сега обаче имам само няколко седмици да го гушкам и да му отделям цялото си внимание, после като ме завърти колелото... знаете как е... Та хем ми е радостно, хем малко тъжно, че ще трябва да ходя пак на работа и да не съм по цял ден с него и вкъщи....

# 398
  • Варна, България
МаринкаHug
Добре е, че и двамата ще изкарат варицелата...
Е, на теб ти е тежко в момента, но за тях е по-добре (особено в перспектива за девойката, която ще става и мама някой ден).
И само 9 дни  Wink
За яслата - като се сетя навремето как хем ми олекна, че имам време, хем ми беше много свито. Сега като ги гледам какви са дребосъчета в яслата, направо са си бебета. Трудни моменти, които трябва да се преминат! Гуш и затова!  Hug
Аз утре понеже съм връзкарка и ще почивам - 8 декември е все пак!
Правя малко освежаване на спалнята  ooooh! и мисля да се отдам на релакс и книжка.
Ако остане време, де!
Хайде целувки!

# 399
Момичета, много се чудех дали да пиша в хубавата ни темичка.
В последно време само лошо новини съобщавам, а не искам да развалям коледния дух. Писмата които сте сътворили са - вълшебни, пълни с много коледен заряд и настроение. Нинка, нямам думи просто - уникално готино писмо. И всичките онези подаръци и занимавки които сте им измислили... много им се радвам. Трябва да се стегна и аз да им направя такава изненада и да не лишавам децата си от това удоволствие. За кога го отлагам незнам  ooooh!
Боги радвам се, че момчето ти се завръща.  Hug
Mirinda хубаво е, че мъника ще ходи на градина - ще създаде приятелства и ще научи много неща. Дано само да ти е здрав, а шарката на Нена ще мине и замине.
На всички ви пожелавам - здраве.  

Тревогите ми са около Вики. Диагностицираха я с тежка диагноза -
Спина бифида   cry Последните прешлени към кръста не са затворени.
Отделно е с втора степен на гръбначно изкривяване. И с плоскостъпие. И още няколко диагнози относно вратлето й. Започва лечебна физкултура, а пролетта сериозна  физиотерапия. Вече я оборудвахме с ортопедични стелки. И казахме край на гимнастиката. Ще има концерт на коледа, на който ще се сбогува с децата и треньорката си. Не може още да го осъзнае и отказва да приеме, че няма вече да играе в залата. А и самата аз съм в шок от всичките тези ужасии които ми чуха ушите тези дни. Рева като магаре вече няколко дни и само се чудя на кой още доктор да я заведа. Уви днес и второто мнение потвърди първото. Снимката на гръбнака е плашеща. Препоръчаха й плуване. Нея я е страх от водата в басейните, но постепенно ще се борим с тази фобия. И ще се моля, то само това ми остана... да ми е живо и здраво детенцето, и да израсте страшния проблем с прешлените, че какви неща чух и прочетох... страх ме е да ги напиша дори... 

# 400
  • София
Пламка, каквото и да ти кажа, няма да те успокои, силно те прегръщам  Hug

# 401
Пламка, без думи съм....още повече, че и двама доктори....трети да пробвате или вече не ти се занимава...

С басейна леко и постепено ще свикне красавицата, за гимнастиката много, много съжалявам........ Hug

# 402
Кламерче,  Hug! Не знам какво да кажа. Бях чела, че през пубертета е възможно прешлените да се затворят. Искрено се надявам да се получи много по-рано. Не пропускайте лечебната физкултура. При племенника ми са други проблеми, но част от тях са изкривяване на гръбначния стълб и плоскостъпие. Не са започнали навреме и стъпалцата видимо са деформирани, а той още няма 10 години. Насърчавайте я към плуване, нека да не усеща липсата на гимнастика. Прегръщам ви! Всичко ще е наред!

# 403
Пламка,и аз не знам какво да кажа... Hug
...сви ми се сърцето,а представям си твоето...
седя и мисля и...каква е тая спина бифида,която се появява чак сега?...може ли така да няма проблем до сега и изведнъж?
ще го израсте сигурна съм!
гушкам те много приятелче! Heart Eyes

# 404
Плами, и аз се чудя защо толкова късно се диагностицира? Да няма все-пак грешка? Бяхте ли на ЯМР?

Общи условия

Активация на акаунт