Отговори
# 405
  • София
Мила, Плами, ужасно много съжалявам за поставената диагноза. Дано се затворят прешлените възможно най-бързо, дано и Вики не я боли (нямам представа болезнено ли е). Изпращам ви и на двете много много силна прегръдка и много много кураж и положителна енергия javascript:void(0);.

# 406
  • Варна, България
Мила Плами, не знам какво да кажа, за да успокоя майчиното ти сърце...
Останах без дъх като прочетох. Милата Вики...
Моля се от цялата си душа да успее да израсте проблема.  Praynig
Тя е борец, нали знаеш?! Ще се справи!
Изпращам ти много обич и много надежда! 

Ако имаш нужда - насреща съм!   action032

# 407
Благодаря ви момичета. Благодаря  Hug
Аз вярвам че Вики ще се оправи. Вярвам с цялото си сърце и се опитвам да гледам спокойно на нещата.
В началото много се панирах и обсъждах на висок тон пред нея състоянието й, с майка, със сестра ми... по телефона и къде ли още не. После усетих страха в очите й. Тя започна за всяко нещо да ме пита - това мога ли да го правя, ами така мога ли да застана... Тогава видях грешките си. И сега я карам по-спокойно. Поне пред нея. Говоря й че е здраво дете и може да прави всичко което е правила и вчера. Но трябва да спре гимнастиката, за да не се товари гръбчето й. Тя каза - ами тогава ще ме водиш само понеделник или пък в четвъртък  Tired /тогава нямат класика/. Обясних по-възможно най-мекия начин, че това е краят на тренировките й. За нея това е най-трудната част от цялата тази главоблъсканица. Днес очите й бяха пълни със сълзи - "Ама госпожата каза че ще ме включи в ансамбъла" ... после пак "Ама вече имам съчетание с въже, кога ще го играя"... и така... просто много изведнъж стана всичко. Но ще свикне. Ще измислим нови забавления. И гръбчето ще се оправи. Ще го израсте. Ще е здраво дете. И ще може да прави всички онези любими неща, които прави и сега. Само трябва мъничко време. И всичко ще се оправи.  cry
Вярвам го с цялото си сърце.
LaValetta а аз се чудя въобще от къде дойде целият този кошмар. Не сме знаели до сега, защото не й е правена снимка на гръбнака. Отворите се виждам много ясно там. Прешлените стоят като отворена скоба, която трябва да се допре една в друга. Отделно единия прешлен е с изменение и се впива в другия. За това съм виновна аз, че я записах на гимнастика. Физическото натоварване в нейното състояние е повече от вредно. Но не знаех ... иначе никога не бих я записала да играе. Отделно на места по снимката е черно. Според докторите това са хрущяли, които трябва да се вкостенят с времето. В нормалния случай вече трябва да са такива, но при нас трябва време. И така...

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 21:48 от klamerche

# 408
Плами, не се самообвинявай. Вики е още толкова мъничка. Всичко ще се оправи, сигурна съм.

# 409
  • Варна, България
Пламка, подкрепям Света! Не се самообвинявай! За всички е ясно, че си я записала на гимнастика за нейно добро и по нейно голямо желание!  Не си виновна! Ти си страхотна мама!

# 410
  • до морето
Плами ,много съжалявам за поставената диагноза и тайно се надявам докторите да са объркали  Sad Има случай при които снимката да не показва вярно,може и при вас да е така  Praynig В никакъв случай не се самообвинявай,тук няма виновни,просто не сте знаели . Пращам Ви много  положителна енергия и силно Ви прегръщам  Hug

ninanb много е хубаво писмото !Благодаря ,че го публикува  Grinning

Боги
много хубава новина , Peace

Mirinda хубаво е ,че Алекс ще го приемат ученик  Grinning значи вече е пораснал,а и за гушкането винаги може да се намери време  Grinning А за кака -  бързо оздравяване и желая  Hug
Вики кара шарка април 2008-ма и заедно с нея и аз  ooooh! При нея положението беше няколко пъпки тук-там ,а при мен -  много пъпки навсякъде  Sick Имах и двайсеттина  на лицето който много ме сърбяха,направо ме вбесяваха , и въпреки знанието ми ,че не трябва да ги чеша не можех да издържам .Е не ги чешех с нокти, а с длан през мек плат ,но сега имам няколко белега  Tired Исках да кажа ,че само човек който скоро е карал шарка знае как сърби и колко трудно, а понякога и неуспешно се издържа да не се почешеш   Mr. Green

Обичам Ви  Hug

# 411
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Плами  Hug мило приятелче! Нямам думи, с които да успокоя майчиното ти сърце! Дано малкото слънчице Вики се възстанови по-бързо. Представям си и на нея колко е трудно в този момент. А ти не се обвинявай - няма как да си знаела за проблема! Обичам те и те прегръщам силно!  Hug Hug Hug

# 412
Мило Плами, имаш и от мен силна прегръдка  Hug
Честно казано не знам точно какво означава тази диагноза, но ако наистина се израства с времето, ще се справите. А знаеш ли ,че и аз имам сколиоза ,а освен това също имам отворен прешлен ( не знам кой точно беше, надолу към кръста е). Затова вечно ме боли кръст, бях ходила на нагревки още преди да родя и там докторката така ме наплаши, че с този кръст как съм щяла да износя бременност и да раждам, но ето че нямах никакви проблеми с това. Така че понякога ми се струва че лекарите излишно ни паникьосват. Сега си ме боли от време на време кръста, но си купих космодиск  Embarassed , и така си решавам проблема.
Наистина жалко за гимнастиката, но съм сигурна че ще си намерите друго, също така интересно занимание, а плуването е страхотен спорт, дано да се запали по него.

Нинка, много ми хареса писмото, представям си децата как са стояли с широко отворени очи и зяпнали устички, докато им четеш  Laughing

Нади, щях да ти казвам, че една вечер докато поглеждах в  любимото  форумче, и Светославко нещо взе да ми се кълчи, после подскочи, обърна се с гръб към мен и си върти смешно дупето, питам го какво прави, а той ми казва че го видял от компютъра, и чак тогава се усетих че гледал твоя аватар  Laughing

Хубав ден момичета  Hug

# 413
Хихихи, Коко често казва, че това е той самия, ама ще ме гледате докато не се науча да си слагам други снимки... ooooh!

# 414
Плами, не знам какво да ти напиша, много те прегръщам и вярвам и се моля всичко да се оправи с времето   Praynig Praynig Praynig Не си знаела, нямало е откъде, егати, откъде тези кошмари........ дано всичко бързо мине...............  Hug

# 415
От вчера гледам монитора и нищо не ми идва да напиша... Толкова мъчно ми стана... Плами, ти си една прекрасна майка, имаш прекрасни дечица и съм сигурна, че този проблем с времето ще отмине и всичко ще е наред! Ако някога с нещо мога да помогна - насреща съм!  Hug

Светли, и Невена много се кефи на надиното бебе и само ми вика - я пусни пак да го видя как си показва дупето  Joy Така че, Наде, не го сменяй  Crazy
Утре ще ходя напанаира на книгата, хич не ме интересува, писна ми да седя затворена вкъщи. Цяля година го чакам, няма да го изпусна сега заради карантината  Embarassed

# 416
Още веднъж благодаря за подкрепата.
Аз знам, че тя ще се оправи, майчино чувство ли е, както искате го наречете, но имам вътрешното усещане, че тя Е и ще бъде здраво дете. Praynig

Сега проблема е как да й уплътня следобедите.  newsm78 Дете което активно е спортувало до вчера, сега изведнъж няма към какво да насочи енергията си. От сутринта десетина пъти ми звъни по телефона да ме пита кога ще я вземам от училище. Записана е на занималня, но отказва да стои там - рев, тръшкане, убеждения да отивам да я прибирам. Crazy И какво да я правя. Стоя два дни с мен в офиса. Но не става така. Докато не измислим с нея как да запълним следобедите, трябва да стои на занималнята, а категорично отказва. В басейна тук до нас /Делфин/ не може да ходи, не им се вписва в изискванията - трябвало да е по-висока  Tired Идея си нямам как да направя така, че да е щастлива както преди, че прави нещо интересно и градивно. За нея гимнастиката беше шанс да се изявява, да се състезава, беше предизвикателство да научи нови все по трудни и интересни неща. Това наистина я правеше щастлива. Правеше го с лекота и не й тежеше. Сега към какво да я насоча?
Криси ми е по-лесна. Тя е по-пасивна, обича спокойствието, не обича да се изявява, отказва да се състезава. Дори на танци вече не искала да ходи, трудно било, след коледа да я отписвам  Wink

Вики искала да става математик  Joy Записах я по нейно желание на олимпиадата за първолаци тази събота.  Mr. Green Въобще не я виждам концентрирана в задачи повече от 10 минути. На нея и трябва екшън  Wink

Знаех си, че ще разваля коледния дух в темата и се извинявам на всички. Confused Нека си говорим за хубави неща...

И честит празник на всички студенти.  cheers

# 417
Пламче,  Hug и  Heart Eyes за красивото Вики. Без гимнастика се живее.  Wink Но като оправите нещата вече никой няма да я спре.  Heart Eyes

# 418
От вчера гледам монитора и нищо не ми идва да напиша... Толкова мъчно ми стана... Плами, ти си една прекрасна майка, имаш прекрасни дечица и съм сигурна, че този проблем с времето ще отмине и всичко ще е наред!
и аз така...
...и не съм спряла да ви мисля...сетих се,че като бях бременна преди година едното майче се притесняваше,че мъжът й има спина бифида и да не се предаде на бебчето,но доколкото разбрах тогава таткото си живееше съвсем нормално,като пълноценен човек...
сигурна съм,че и нашата прекрасна Вики ще преодолее всичко,ами че то името и каво значи... Победа!!!
...ще трябва още малко да се успокоите и двечките...и ще се появи нещото,от само себе си,което ще запълва следобедите и вниманието й! Heart Eyes
опитай се да й кажеш,че това най-вероятно я е предпазило от някаква примерно неприятна травма и така е по-добре за нея,ако смяташ,че поне мъничко ще я успокои...

миличките ми те Hug Heart Eyes...нагушкай я хубаво от мен...и теб те прегръщам приятелко!
всичко ще бъде наред!вярвай ми!

знам,че никой не се отбива на 1 страница вече,но аз минах от там и по украсих малко,нали е за последно Hug

# 419
Плами, прегръщам те силно и ти пращам много положителна енергия! Знам, че Вики ще се оправи. Изобщо не се обвинявай, няма от къде да си знаела, че ще се появи този проблем, ти правеше всичко възможно за да успееш да я водиш на гимнастика, само и само да е щастливо детето, ти си една прекрасна майка, готова на всичко за децата си.

Бела, страхотна първа страничка!

Общи условия

Активация на акаунт