Отговори
# 495
Аз също си мислех да си разпечатам нещо като папка да си направя на постовете ми, все пак си е и своебразен дневник на живота ми последните 5 години....

С Коко одисеята приключи - резултата е почти нищожен диоптър +50 и на двете, но заради астигматизма ще носи очила, няма как. Дилянче  Heart Eyes благодаря за упражненията, но за съжаление при него са излишни. Поръчани са очила и това мигане дето ви се оплаках като тик, след употреба на капки спря, просто според доктора си е спазъм на мускула на окото от пренапрежение заради астигматизма......

Ей, заради това нямам и не искам животни - голямо притеснение и много нерви...егоистично е, ама......

# 496
Боги, къде видя кафе... там си пише над дупето на негритос - кофе  Joy така че - пак си оставаш без консумация.  smile3534

Белс, стискам палци и аз за контролния преглед.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Всичко ще е наред с малкия Инди.
Че сега ли се сади чесън?  newsm78

За идеите .... много, много благодаря. Довечера като оставя дребните на танци ще се метна по магазините. Ще отскоча и до ТСМ  Peace

Мишленце за хамстери нищо не знам, така че ще се въздържа от съвет. Но виж от коментар не мога  Wink Щом му се тича на животинчето, едва ли бере душа.

А архивите до колкото знам ги трият след определено време. Може да си проверите до къде се пази информация по вашия ник  Wink По мои сметки до лятото на 2006 г. отчетните ни теми са изтрити. Точно първите теми с трепетното посрещане на дребосъчетата ги няма.

# 497
да,това е другият вариант през последните публикации на всеки Peace
Пламба,то и аз не знам за чесъна...ама той ги знае повече от мен Embarassed кое кога се сади,така че сигурно е сега hahaha

# 498
Майка иска да купи на свекърите подарък за около 50-ина лева и е изпаднала в чудене голямо - идеите са от сандвичник до чаши за уиски с уиски, някаква идея по-съществена, Така и мозъка ви е на тема подаръци, разбутан от Пламито..

Майка ми е купила коледни звезди с някакви невероятни красиви кашпи към тях, отделно и плато за сладки големи стъклени с коледни мотиви, в магазин ВИко, срещу бившето бинго Мустанг има и много красиви тортени чинии с шпатула към тях за около 14 лева...

# 499
  • Варна, България
Нади, уважих го Викото, много сладурски неща има.
Да, товя е идея - чиния с шпатула с коледни мотиви.

# 500
Момичета, закопаха ме - предлагат ми работа по специалността и се чудя какво да правя. Моята идея беше от септ., ама до тогава не се знае дали ще има място, ако искам сега лятото, а дори може и още от февруару, март....
В голямо чудене съм, ама много голямо, ще трябва да търся гледачка за Боби, лятото няма да мога да отида на почивка с децата на планина....абе малко ми се променят плановете, но пък никой няма мен да чака, всичко да ми е ннаред....

Слушам мненията ви......

# 501
Наде,аз съм за да си гледаш Бобиндата,от това което си споделяла той е доста привързан към теб...за мен тези две години на майчинството си бяха прекрасен период... пък после има време ще работиш,работиш,работиш...

# 502
  • Варна, България
Наде,аз съм за да си гледаш Бобиндата,от това което си споделяла той е доста привързан към теб...за мен тези две години на майчинството си бяха прекрасен период... пък после има време ще работиш,работиш,работиш...
Подкрепям!  Hug
Дори съм си мислила, че ако имам друго дете ще си го гледам до 3 г. Никаква ясла!
Работа винаги ще има - разкриват се и много частни градини с интересни предложения.

# 503
Да и аз съм донякъде на това мнение, единствената ми утеха, че ако почна ще съм на смени и или преди обяд съм с него или след един-два пак съм при него....Абе ще мине на семеен съвет, най0много се притеснявам, че ще трябва да търся гледачка, знам, че няма да съм нито първата, нито последната, ама.........нали си е за мен и си ми е тревожно на душата,,,
Проблема е, че и не мога да изтърва мястото, трудно се намира работа за учителка, още повече, че нямам стаж, а и съм с диплома на магистър, което малко им пада в очите като цяло....не съм учила 4 години и се предполага, че знам по-малко, което може би е факт....за стаж пък да не говорим.....
Ох, не бях готова днес за подобни размисли и чуденки...Благодаря ви  Hug
Плами, ти как си, успокои ли се поне малко покрай Викито....

Продължавам да разсъждавам: от друга страна това е професия, която има много възможности за почивка и.....знам ли аз...

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 16:36 от Nadina

# 504
Боги, какво стана със сайта, които направихте, твоята приятелка занимава ли се още с него,. Той за детегледачки май беше? Да го кажеш, че да си направя справка с цените на тази услуга, дали изобщо ще си струва....

Абе, я си гледай Мъжовеца  Heart Eyes и не се занимавай с форума поне три дни.....

# 505
  • Варна, България
Нади, ще си го гледам, ама само да ми кацне... във Варна- утре в 21 часа.

За детегледачките - вече не съществува нито сайта, нито агенцията. Доста деликатна работа е да си посредник в тази насока.
Честно казано преди 2 г детегледачките при нас вземаха между 450 и 600 лв. Не знам за почасова работа - някъде около 3 -4 лв/час.
Читава детегледачка би си търсила постоянна работа (на цял ден за повече пари), а за почасово по-скоро някоя по-възрастна. Но ми се струва, че парите дето ще ги вземаш, ще отиват за детегледачката.  newsm78

# 506
Аааа това е гаранция, че ще е така, на мен ще ми трябва някоя възрастна за по няколко часа през деня, докато аз съм на работа. Като съм първа смяна, ще са повече часове, но при втора ще е около 5 часа. Не ми трябва да му обяснява за птичките и пчеличките и да го учи на песни, а точно за гледане - хапване, обличане и приспиване....
Абе ще го мисля, тя идеята ми така или иначе не е за парите, а по-скоро за работата и за личното удовлетворение....Но пък ако си давам цялата заплата до последната стотинка на някоя жена..., поне за кафе и някой фризьор да ми остават пари.....

# 507
  • Варна, България
Добро утро, мили мои!
Каня ви на кафе на т`ва местенце, ама с линк, за да пестя място
http://media.snimka.bg/7616/021486901.jpg
Пийвам си моето на спокойствие. Чака ме ден на приготовления. Но преди това - мисля да прескоча до складовете за детски играчки - преди коледната еуфория. Ще ходим в неделя на коледния спектакъл в Кукления театър, там Дядо Коледа раздава подаръци.
Днес поръчката за вечеря е мусака - правя я с патладжан и Страхил я обожава  Mr. Green
Много успешен ден!  Heart Eyes
НадиHug решението ти е трудно.

# 508
Добро утро съкровища! Heart Eyes
аз пак не мога да публикувам у фейса Tired

раздвижих  дупето и разкърших снага по препоръка на Аля Joyи бързам да споделя радостната новина
Инди е здраааав!
нямате си представа колко съм щастлива и благодарна!
Боги,прекрасно местенце...заприлича ми на вашата спалня Wink

# 509
Добро утро и от мен...хем се радвам на снега, хем ама хич...

От сутринта съм се навела поне 10 пъти, значи и снагата съм разкършила....

Бела, много се радвам за Инди  Hug

Общи условия

Активация на акаунт