Канадска есенна тема № 44

• 28 709
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Кака Дора, много хубава булка си! И много щастливи! Simple Smile

# 61

Прокрадва ми се тази мисъл, а наскоро и мъжа ми взе да пита Сами иска ли една сестричка та...времето ще покаже  Crazy

Абе како Дорке, ти виждала ли си си скоро подписа  hahaha hahaha

# 62
С идването на третото нещата приемат съвсем други измерения...
Поне при мен Simple Smile

# 63
kaka_Dora, страхотни снимки, много лъчезарни сте всички на тях. И на мен това с продължението ми хареса, как си го измислила само Mr. Green А деколтето ти от сватбените снимки ме остави без коментар newsm53

Маневрата, какво й имаше на подписа на какаДора, само децата ooooh! Накара я да си го изтрие Rolling Eyes

Опс, май има проблем с лентичките, сега видях, че и моите не се показват Thinking

# 64
Кака Дора,обожавам така направени клипове  bouquet,страхотни сте,за жалост няма кой да ме научи да ги правя Cry

# 65
Маневрата, какво й имаше на подписа на какаДора, само децата ooooh! Накара я да си го изтрие Rolling Eyes

А mоля, mоля проблеmът е чисто технически...
Нищо и няmаще на подписа, Ескориал mе е разбрала -

С идването на третото нещата приемат съвсем други измерения...
Поне при мен Simple Smile

Весел празник  на шеmет, пожелаваm ти невероятен празник!!!

# 66
Како Дора,страхотен клип.Имаш страхотно семейство,бъдете винаги така влюбени и щастливи Two Hearts

ПП.червеният цвят на косата ти от сватбата  мнооогооо ми харесва Simple Smile

честит рожден ден на шемет! Tada

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 18:25 от tanyta

# 67
Ох, клипът е супер, а и на фона на лУбиmата mи песен   bouquet.
Mисля, че иmаm идея как се прави, аmа ще почакаm да си поостана вкъщи и ще се позабавляваm и аз.

# 68
  • Vaudreuil Canada
Кака Дора - клипа е супер - на мен пък цвета на роклята ми хареса Simple Smile Твоята със сигурност не става за Снежанка  Wink

МaНЕВрата, tanyta Благодаря  Heart Eyes

Ако смогна с актуалната торта ще пусна нова снимка до края на деня.

# 69
Честито и от мен, Шемет!   bouquet

Хубав празник, много щастие и любов ти пожелавам!

# 70
  • На бял кон в Pierrefonds
Честито на порасналите и на новородените - малкия Виктор! Само хубави неща да ви се случват!

Не успях да прочета всичко, но идеята за сбирка много ни хареса и ще се присъединим към списъка без претенции за мястото и деня.

TarikMom + Тарик    = 1 възрастен + 1 дете - още се колебая
Manevrata + Дамян  = 1 възрастен + 1 дете- ФM
Deizi-Kreizi + Стивън + Майкъл = 1 възрастен + 2 деца
p4eli4ka + таткото + Флоранс + Алекс = 2 възрастни + 2 деца - ФМ
escorial+ таткото + Марти + Дани + Карина = 2 възрастни + 3 деца
Николова +таткото + Ясен + Стефан = 2 възрастни и 2 деца
Вери + половинка + Маги + Ясен = 2 възрастни + 2 деца - ЗАЛА + плащане на семейство
Камбанка + половинка + дядо Laughing+ Калоян=3 възрастни + 1 дете - ФМ + плащане на семейство
кака_дора+мъж(евентуално, но много вероятно)+Зара +Никола+Сами=2 възрастни + 3 деца-ЗАЛА,плащане на семейство
Shemet_neveroiaten+Мартин = 1 възрастен + 1 дете - ФМ + плащане на дете  (ама предлагам като броим гласовете да броим на деца - демек тези с 2 или 3 деца да имат право на 2-3 гласа и ако финансовата страна на въпроса възпрепятства част от хората съм съгласна да идем в зала за да няма ощетени деца)
Mama Desislava+Алекс = 1 възрастен + 1 дете
arogance_ + Victoria= 1 възрастен + 1 дете - без претенции; МОЛЯ СЕ да не е супер студ и сняг, защото съм проблемен шофьор.
WEbMama + dete = 1 възрастен + 1дете
rosist+ половинка + Благовест + Йоана = 2 възрастни + 2 деца
heureuse+ половинка + Габи+ Мишо  - 2 възрастни + 2 деца
tisa (не е сигурна, съответно не е включена в бройката по-долу)
Рони+мъж+Рони2 = 2 възрастни + 1 дете

Общо: 26 възрастни и 26 деца = 16 семейства

# 71

Ако смогна с актуалната торта ще пусна нова снимка до края на деня.

То сниmки и ние mожеm си дръпнеm от нета... newsm53

Оф, отиваm да работя...

# 72
  • Лавал-Пловдив
Тези клипове се правят много лесно има една програма Movie Maker дърпате я и дори да нямате никакви познания всичко е добре обяснено, само дърпаш музика и след това наслагваш снимки, избираш ефекти за снимките и най -важното е да нагласиш тайминга, за да ти свършат снимките заедно с музиката. Ако си поиграете малко да разучите програмата много е лесно. Мен ме научиха моите ученици в България, а бяха само в 5 клас.
Това от сватбата не е рокля а костюм -пола и това горното с деколтето. Трябваше да се оженим много бързо, заради кандидатсването за Канада и взехме първата свободна дата. Сватбата я организирахме за няма и месец и всичко беше много скромно. Даже и родителите ми не можаха да си дойдат от Щатите, та си назначиха заместници, които застанаха на мястото им в ритуалната зала. Аз не съм фен на бялото, а и с 2 деца от предишна връзка малко се обезсмисля идеята за непорочност. Затова си купих това костюмче. Не че сега може да ми стане де, ама мъжът ми ме мотивира, че ако упея да стана пак такава, каквато съм на сватбата ще ме води на Карибите. Затова сутрин тичам в парка ама още съм на светлинни години от онзи "look"
Честит рожден ден на Шемет, още много торти да прави, а ако направи и някое друго дете покарй тях... Wink

# 73
  • Vaudreuil Canada
Честит рожден ден на Шемет, още много торти да прави, а ако направи и някое друго дете покарй тях... Wink

Няма да го върнем ... и две приемам ... ама друг път  Wink

МaНЕВрата да ми беше по-наблизо щеше да ти втръсне от торти  Blush

# 74
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Клипчетата много хубави. Аз и другото гледах Simple Smile
Дейзи обади се ще те науча. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 17:45 от arogance

Общи условия

Активация на акаунт