Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча - Тема 38

• 36 015
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
# 586

Да честитя празника на всички които празнуват днес  Iyi bayramlar
И както прочетох по традиция на този ден не се консумира алкохол,
затова предлагам на всички безалкохолни коктеили и да чуем песни
в изпълнение на харизматичния Еркан Петеккайа
/каквото успях да намеря, защото Клиповете в началота на темата не се отварят/

http://www.youtube.com/watch?v=oFIQNTP--ZI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=vBbzvWuuXzs&translated=1

http://www.youtube.com/watch?v=DobRt_ff6e0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=w2rpdU63dUE&feature=related

# 587
# 588
# 589
# 590
# 591
# 592
  • София
Привет и от мен за тази вечер.Аз си пийнах от коктейлите на Deya,а те уж безалкохолни,ама взех да виждам двойно и тройно  hahaha hahaha hahaha Кралице проблема в моя телевизор ли е  newsm78 newsm78 newsm78

# 593
# 594
Привет и от мен за тази вечер.Аз си пийнах от коктейлите на Deya,а те уж безалкохолни,ама взех да виждам двойно и тройно  hahaha hahaha hahaha Кралице проблема в моя телевизор ли е  newsm78 newsm78 newsm78
Привет, предполагам.........той и моя понякога си прави такива шегички с мен, особено Галип кога е на екрана! Joy Joy Joy Joy Joy JoyРекси, нямаш ли си техник.........под ръка, у дома??? newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 595

# 596
  • София
Привет, предполагам.........той и моя понякога си прави такива шегички с мен, особено Галип кога е на екрана! Joy Joy Joy Joy Joy JoyРекси, нямаш ли си техник.........под ръка, у дома??? newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha
Той моя техник отдавна ми постави диагноза-безнадежден случай  hahaha hahaha hahaha

# 597
Той моя техник отдавна ми постави диагноза-безнадежден случай  hahaha hahaha hahaha
Значи, всичко е ок, просто си повтаряй като мен, че проблема е в приемника!  hahaha hahaha hahahaОн ще се досети, каква е работата..........щом, не ни е за първи път! Joy Joy Joy Joy Joy  Аз, така ......правя.......и работи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
Значи, всичко е ок, просто си повтаряй като мен, че проблема е в приемника!  hahaha hahaha hahahaОн ще се досети, каква е работата..........щом, не ни е за първи път! Joy Joy Joy Joy Joy  Аз, така ......правя.......и работи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Супер сте!!!! Вие сте по-добре от мен...може би защото гледам с очила аз пък ги виждам шесторно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Така, че не се кахърете Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 599
Един въпрос към напредналите с турския език. Кога се използва MERHABA и кога SELAM, защото аз като слагам снимки и много изоставам с уроците - само съм направила разпечатки ....и до там. Хайде давайте по някой урок и в нашата тема.

Кралице тези летящите са за теб....ти нали ги харесваш. Ако разбера какво харесва Рекси ще слагам и за нея картинки....

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 22:07 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт