ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 082
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Ани, Стеф, Венче, благодаря ви  bouquet!

Явно мойто е изпаднало в онези дупки по рожденните дни. Аз съм ок. Просто ми стана мъчно заради него Cry. Но днес ще се опитам да го поглезя и да го разсея поне мъничко Heart Eyes
Лещата все пак ще я готвя, щото няма какво да се яде за обяд Twisted Evil. Вечерята ще е по-специална bowuu

# 106
Добро утро!

Пол, да ти е жив и здрав! Сега аз ли да те уча как да се оправдаваш. Няма да казваш, че си забравила, а че си искала да го изненадаш като се правиш, че си забравила  Mr. Green

Ани, Вени, Люско, СтефHug Hug Hug

Стеф, напрежението се гони най-добре със спорт. Обаче ако проявяваш типично лъвски мързел или леност, масажа е добър вариант.

Мам снощи си дойде от Истанбул и имаме за подаръци парфюми. А дребната се осополиви, дано мине само с това, стискайте палци. Така ми писна, 4 месец поред без пропуск. На градина не ходи, представям си какво ще е ако ходи  ooooh! ooooh! ooooh!

Хубав ден ви желая.

# 107
  • Балчик
Пол  , поздрави на твоят рожденик  да ти е жив и здрав , гоооляма опора са ни мъжете , така да знаете от кака ви .  Hug

# 108
Хаясинка, да зема ходя на фитнес викаш?  Thinking То верно е по-евтино от масажите. А моят портфейл се изпразнен ще бъде тоя месец, другия...  Tired Аз мислех веднъж седмично да го правя. Във фитнес залата до нас има масажи.

Ей го сега... едва открадвам малко време да напиша това преди всичко да ми се струпа на главата.

Поли, това със ситните букви... В такива уж по-специални дни човек винаги се замисля за големите и важни неща в живота си - и хубави, и лоши. Така че и да не си била забравила, той пак щеше да се замисли. Вервай ми. Наблюдавала съм, че мъжете на такива дати обикновено винаги мислят глобално. Докато ние мислим всеки ден. По малко. Те рядко, но ги удря с по-голяма сила тоя размисъл. Точно защото в ежедневието си избягват да мислят. И после ги връхлита.

# 109
Поли, да ти е жив и здрав мъжо и да те слуша много!
Поздрави го от нас и му кажи, че си се хвалила с него тука, да го погъдилкаш малко Wink

Набързо аз да се оплача от вчерашния ден...Сутринта Гери ми вика - боли ме ухото  Confused Къде бе, маме? Ами ей тук отвън. И ми показва ушната мида... Викам сигурно някоя пъпчица е решила да се показва... Да бе да... На обед ми звъни от у-ще и плаче: Мнооого ме боли ухотооооо! Ама вече вътре! Викам: грабвай си багажа и при мен!
Класната й я доведе (че живее до офиса). Аз от там бегом до близката аптека - капки и разтвор за почистване на уши  ooooh! Та се лекувахме в офиса с нея. А работа за 3-ма - не мога и да си тръгна  Rolling Eyes
Снощи ахаааа да ми вдигне температура ама се разминахме, и ухото се успокои. Днес сутринта мислех да не я пращам на даскало, ама то като ревна - ще изпусна училищееее  ooooh! - памуците в ушите ( и двете  Mr. Green  ) шапката на главата и айде. Ще е малко Глухчо Нечувков, ама то това си й е нормалното състояние и без друго  Rolling Eyes
Та така..дано днес да няма пак изненади Confused

Hug Hug Hug ви всички и започвам усилена трудова дейност  Mr. Green

# 110
Полке, да ти е жив и здрав половинчо!  Hug Hug Hug
Много да се обичате и много да те слуша!

Не се ядосвай, че си забравила, не разваляй настроението в този хубав ден.  Hug
Ти знаеш как да му покажеш на половинчо, че е най- специалния за теб, а РД- то му е много, много важен ден за теб, така че нещата ще се оправят и всичко ще е О.К., сигурна съм.
  Hug Hug Hug

# 111
Здравейте, лъвички!  Hug Искам да попитам, дали има някоя от вас избрала козирог за партньор в живота и е щастлива с него?  Flutter С телците не се разбрах, сега пак земно се навърта ...

# 112
  • Пловдив
Поли, да ти е жив и здрав рожденика  bouquet! Това  Hug е лично за теб!

Искам да благодаря още веднъж на Спонджи, гъбената кашичка стана превъзходна   bouquet.

Стеф, айде да ходим на каланетика  Flutter.

Моето дете се завърна вчера от Троянския балкан. Пуснах я сополива, къпала се е във външен басейн, но не е по-зле, от колкото като тръгваше  Rolling Eyes.

# 113
Да се запиша на 8 страница  Mr. Green. Как успяхте за един ден да ги навъртите толкова много  Shocked?
Аз съм много притеснена за този изпит. Нещо не ми се вярва сякаш, че ще успея да го взема  Cry.
Поли, да ти е жив и здрав мъжа и много да се обичате   bouquet!
Махам се пак да чета  Confused! Писна ми вече  Tired!

# 114
Кипре, ами аз... даже не знам какво е това "каланетика". Къде се ходи? По колко време тренировката? За тонус ли е само, за отслабване ли? Скъпо ли е?
Аз замислих масажите заради това, че имаме фитнес зала на 3 минутки от нас. И работи до късно. Дето се казва мога да се прибера, да се преоблека и да ида по пантофи.

Джес, аз и друг път съм ви писала за болки в ухото. Мен също много често ме болят уши. Не купувам никакви капки. Просто вземам морска сол, затоплям я в една тенджерка (малко да вземе да пука). После я изсипвам в една кърпичка и я правя на стегнато вързопче. Така докато си е топло се опитваш да държиш вързопчето възможно най-близо до ухото. Отначало няма да можеш да долепиш кърпичката със солта до него, защото ще пари. Но те изпаренията си отиват все пак към ухото. Когато вече е търпимо топло вързопчето долепяш съвсем. Стои така докато поизстине. Нито е неприятно, нито боли. Просто е топличко. Направи го 2-3 пъти в деня и всичката болка изчезва усезателно още при първото поставяне при ухото. Не зная на какво се дължи, но действа мигновено.

# 115
Здравейте, лъвички!  Hug Искам да попитам, дали има някоя от вас избрала козирог за партньор в живота и е щастлива с него?  Flutter

bowuu

# 116
Полиииии, ЧРД на половинката, да ти е жив и здрав, да те слуша, угажда, глези и такива ми ти работи....ааааа и много обич и любов да ти дава/ дарява!!! Веселооооо  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 11:12 от Синеоч

# 117
Стеф, спомням си, че беше казвала, но вчера в офиса ми беше малко трудно да се докопам до морска сол, а още повече къде да я нагрея ooooh! Да не говорим, че онова малко зло не обича ИЗОБЩО горещото... какво приказвам - топлото. Няма да ти разправям какви караници са за водата в банята. Ако я оставя дори и сега ще се къпе със съвсем хладка вода ooooh!

coldasice , здравей. За партньор не знам, ама ей онова дето писах за него по-горе е Козирог  Crazy и не е единствения наоколо  Mr. Green Здрасти, Вени  Flutter

Ренка, седи, чети, после едно палцестискане - и си го взела  Hug Hug Hug

Джулс, четох ти за мусаката - и аз запържвам всичко предварително в по-дълбок тиган или тенджера, после с повечко вода да поври, след това БУХ в тавата, леко запичане във фурната - заливката (даже не слагам брашно) и за има няма 40 мин съм готова с мусаката. Ама си я и обииичам  Mr. Green

# 118
Стеф, айде да ходим на каланетика  Flutter.

Ехааааааа, как няма близо до нас каланетика, невероятно добра гимнастика. Ходих години наред на "Славия" в залата за худ.гимнастика беше. Чувстах се страхотно, отслабнах трайно, много ме тонизираше.
Стеф, специално за теб ще обясня какво е каланетиката. Това са комплекс упражнения, които обхващат всички зони на тялото. Упражненията не са силови, натоварват само мускулите. Правят се бавно и с много повторения. Хубаво е да се започне с инструктор, защото трябва да се съблюдават някои неща докато се правят упражненията. Например: При дадено упражнение задължително трябва да стягаш седалищния мускул, или краката да не са шпиц, а на контра шпиц. Това е важно. Упражненията са интересни и приятни. Аз след раждането, при свободно време, правех някои от тях. Още нещо хубаво за този тип гимнастика е, че има упражнения, които успешно действат на много проблемни зони при жените, като вътрешната част на бедрата, външната, корема. Не натоварва и ставите, което я прави подходяща и за жени в по-напреднала възраст.

# 119
  • София
Чакайте да ви разправям какво правих!Майка ми събота и неделя прави бухти на Марти и му слага в чантето, когато го прибираме, че да си яде. Е, реших и аз да направя и станаха по-пухкави от мамините  Flutter! Сега ще й се обадя да й се поФаля, тя и курабийки прави като мини-тухли четворки (в смисъл толкова твърди)  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт