ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 200
  • 749
  •   1
Отговори
# 480

Малката снощи ме побърка, така се е отегчила вече от играчките си, от седенето вкъщи, от нас и т.н., че се чуди каква глупост да сътвори.

Еми Джуджи, време е за братче/сестриче, малко да разнообразите детето.  Crazy

Кипре , къде се губиш.   Naughty Ще те изтрия от 1стр. Mr. Green

# 481
Малката снощи ме побърка, така се е отегчила вече от играчките си, от седенето вкъщи, от нас и т.н., че се чуди каква глупост да сътвори.
Еми Джуджи, време е за братче/сестриче, малко да разнообразите детето.  Crazy

Шшшшшшшшшшшшшт. Да не те чуе някой. НЕма кинти, нЕма и желание. Предпочитам да й купя нови играчки  Mr. Green

# 482
Джуджи, мерси за ботите Hug!

За нервите - нямам излишни, но пък 5 човека ако науча на обнсоски, пак ще съм доволна Twisted Evil.
Надявам се на отговор днес.

.....Кипре , къде се губиш. ....

Да, вече колко време newsm78 Thinking
Пиши, да те знаем, че мърдаш някъде Crazy.

Вийче, кажи, душицо Hug

# 483
Хора,  много ми стана мъчно за това детенце. Който може нека пусне SMS. http://sites.google.com/site/helpforbibi/

Джуджанке, много се скатаваш ти за второ.  Mr. Green

Реа, изядохте ли тиквата? Aз имам още 1/2 днес ако не ме домързи може да я направя с яйца и прясно мляко.   chef

# 484
  • Пловдив
Свекър ми почина в събота. Не ми се пишеше никак, за това.

# 485
Кипре, съжалявам.  Flowers Rose Flowers Rose

# 486
  • София
Кипре, моите съболезнования!  Sad

# 487
Кипре  Hug Hug Hug

Пол, не ми каза за бутон "ново" или това е нови отговори на моите публикации.

Кам, скатавам се, тая ипотека сама няма да се изплати, че и помощта, която ни бяха обещали искат да я съкратят и ще закъсаме яко. Та за второ и да искаме няма да можем.

# 488
Кипре, съжалявам мила  spoko
Хаяс, нямам идея с какви материали разполагаш, ама примерно изгорели крушки, някакви мноооого изчекнати бутилки, грамофонни плочи, текстилни панделки от букети и подаръци, издухани яйца / ако ти се занимава, което ме съмнява  Mr. Green/ Има още, ама сега това ми дойде на акъла Peace

# 489
Gudzi,  Яйца нЕм да духам, ше духам други работи по-скоро  Mr. Green, ама виж за други неща ще разгледам. Бутилки, панделки, салфетки, крушки. Аз все хвърлям, а виждам, че могат да ви влязат в употреба.

# 490
Кипре Hug, мойте съболезнования. Нека почива в мир. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 491
Кипре имаш и моите съболезнования.  Hug Лека му пръст на човека.  Cry
Разгледах снимките на Миленка. Много е красиво.  Flutter
А този водопад в началото къде се намира? newsm78
Поли, честити ти боти, със здраве да си ги носиш.  Peace
Мойта мама е везни за портокола, милото също е везни и се разбират много добре.  Flutter
Поли много гадно туй да те разкарват като маймуна насам-натам. Сподели после имало ли е резултат от оплакването ти.  Thinking
Какъв бутон "ново"? newsm78
Аз като влизам си цъкам горе вляво на "Нови отговори на моите публикации" и всичко си ми излиза.  Whistling

# 492
Чеб и мойта мама е Везни, а мъжо Теле, смесено с ОвЪн ooooh! ooooh! ooooh!

# 493
Синеоч то твойто мъж рогато и инато на N-та степен.  Mr. Green

# 494
Кипре, съболезнования и от мен.  Sad

Hug

Общи условия

Активация на акаунт