ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 105
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Ooooooo, дружки......  Hug Hug Hug

Досега бяхме на Витоша, ей много гадно в София-та и се измъкнахме на чист въздух, ама то горе е  митинг, от коли и народ не мож' се размина. В хижата лудница, докат се докопаме до ядене, джуджи скандираше "глад-на съм, глад-на съм". Миналата седмица пак ходихме в неделя горе и пак беше същата лудница.

Аз съм болна, вируса ме пребори, прегракнала съм ужасно, нищо не ме боли обаче гласа ми е дрезгав, пак херпес изби, аман вече. Най-хубавото за мойте хора е, че не мога да викам. Дребнаха и тя кашля още, май пак ще звъня на лекарката.

ЖууууHug Hug Hug Hug Hug наминавай първо от тук и после се заплесвай по другите теми.

Реа, дано на Мишо утре му няма нищо вече. Мамче докога ще е при теб?

newsm78 newsm78 newsm78 Ъъъъъъъъъъъъ, исках още неща да пиша, ама съм отвеяна и не се сещам за ни-що  newsm78 newsm78 newsm78

# 661
Присетих се да ви питам-От утре някой ще пости ли? eat
Нашето Кипре май постеше  newsm78
Хаяси  Hug

# 662
Присетих се да ви питам-От утре някой ще пости ли? eat....

Аз - тц Wink. Ти?

Къде сте всички? Да не гледате Индиана Джоунс? Crazy
Реших да сготвя една бърза манджа / Гудзи, сори Heart Eyes /. Имах останал ориз, който никой не искаше да погледне, и половината го натиках в един сос, като сложих и наденица за "замажи очи" Twisted Evil.

# 663
Еее..... и аз,мори Пол!
Лъв без мръвка е рядко срещано явление   Mr. Green

Нищо не съм готвила,утре ще се вихря.До изядохме едни пълнени чушки на обед , за вечеря-принцеси......

Що така се прозявам  Tired

# 664
...Що така се прозявам  Tired

Много си хайманосвала днес Crazy

Ти ако си мислиш, че аз няма да готвя и утре ooooh!. Това, което правих е за обяд, а за вечерта мисля да бъде пиУе със зеУе Crazy .От три дни ми мирише на зеле навсякъде Joy Така ми се е прияло Blush

# 665
  • Пловдив
Аз си обичам постничко, ма моите месоядци вкъщи ша ме изядат, ако няма мръвка... Mr. Green
Без месо мога, виж, без млечни ми е много трудно.

# 666
Аааааа,Бенджи ,предаваш фронта.Еййййй така ако ти замирише на беконче,скаричка,пушено месце ще устоиш ли?
Аз -не  Blush

Пол ,и на мен ми се хапва зеленце,но Васко не яде.К`во ще рече това ?Една шепичка да готвя за него /нещо си /и една за мен.Много ми е трудно това готвене само за нас двамата  Rolling EyesЩе кажеш ,че само мъж ми е бил ламята в нас.Но истина е,че готвех в едни по-прилични количества.

# 667
  • Пловдив
Жу, ни беконче обичам, ни пушено месце... Mr. Green

Виж, ако сме някъде на диво и мъжовете спретнат един огън и да опечем някоя мръва, сигур ша си взема.   Wink

Абе, лъв - менте... Laughing

# 668
  • Балчик
оффф приключих за утре , изгладени , изкъпани и вече полегнали сме , и аз съм от тия дето си падат по постничкото , ама и у нас без месо не могат моите мъже .
Не го обичам този понеделник и това е
искам петък  Mr. Green

# 669
Бенджи,Спондж   bowuu съкрушихте ме.
Явно аз съм кръвожадното в прайда  Joy Ама за мое оправдание да си кажа,че не ми върви мъФката без зеленко покрай него  Joy

# 670
  • Пловдив
 Joy Joy Joy

# 671
Ей ме и мене тук Mr. Green
Забраната за говорене за манджи отпада официално  hahaha вече не съм приритваща за квото видя Crazy Даже току виж сте ме вдъхновили да сготвя нещо, че нищо не ми е вкусно, уж ям и то бая, а пак почнах да свалям килца май  newsm78
За протокола, вчера кюфтета със салата, днес пица, утре май боб  newsm78
Аз мога да не ям месо доста време, ама приритам ли за пържоли изведнъж и трябва да ям щото ставам зла  Twisted Evil

# 672
Добро утро   bouquet

Люско, явно понеделниците лъвиците ги недолюбват, аз също не ги обичам.

Гледам менютата обсъждате, аз тая вечер ще правя лазаня. Аз също мога без месо, обаче моя мъж, ако няма мръвка, не мога да го изхраня.

Хубав ден ви желая, аз се гмуркам в работата си, че има ужасно много.

# 673
Добро утро Hug!

# 674
Добро да е .
Какъв мързел ме   е споходил  ooooh! Абе зачитам се къде ли не и от 8 ч. си викам ще стана да бутна на Пена праха и да и натисна копчето.....

Какво става с Чоч,как е тя?

Общи условия

Активация на акаунт