ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 122
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
...Аз пък по Коледа се каня да пусна една тема. Коледна. Не, нашата де. Че тя много сложна ми се види.  EmbarassedНикога не съм пускала. Е, като изключим разни от зор за мишоците в къщата, на Ванката джонгата на чЕлото, дет я оперира и една за отопление.....

Нищо не разбрах hahaha newsm78 Crazy

# 646
Карай! Не е важно.
Така ми се дояде нещо сладко... Ама Ванката играе. Няма да иска да иде да ми купи. С удоволствие биг сгънала един шоколад Милка с цели лешници.  Rolling Eyes

# 647
Много ми харесва филма дотук. Не знам колко ще трае, но определено си заслужава гледането. Утре вечер е втората част. Жалко, че надали някога ще видя Америка лично Rolling Eyes

# 648
  • Балчик
Добро утро девойки, да все вясна и аз тук
Вчера ходихме до Кърджали .
Моята майка беше на екскурзия там с пенсионерският си клуб, и реших че няма да пропусна възможността да се видим , не бях я виждала от лятото .
Генчо си дойде от изпита и с малкият се метнахме на колата и за час и половина бяхме там.
Ауууу как се разтъжихме с майка ми , тя си заряза пенсионерките и два часа беше само с нас .
А и от Кърджали се впечатлих , ами хубав град , чист широк , а и пътя до там е много европейски .
А за среща винаги съм готова , само кажете къде и кога и съм там . Peace
Хубав ден принцеси  Hug

# 649

Здравейте, сладки! Crazy

Люско, къде живее мама? Защо не се виждате често?

Хубав ден от мен! Hug

# 650
  • Балчик
Поли Laughing мама ми е от Балчик , мойто родно градче, наистина рядко се виждаме от ваканция на ваканция на детето , че то там предпочита да стои милото .

# 651
Поли Laughing мама ми е от Балчик , мойто родно градче, наистина рядко се виждаме от ваканция на ваканция на детето , че то там предпочита да стои милото .

Поне има къде да си ходите по-надалечко. Ние всички сме наблизо пък. Хем е хубаво, хем..... newsm78
Норче, ден седми Mr. Green. Жива ли си? Mr. Green

# 652
  • Балчик

Поне има къде да си ходите по-надалечко. Ние всички сме наблизо пък. Хем е хубаво, хем..... newsm78
Норче, ден седми Mr. Green. Жива ли си? Mr. Green

Mr. Green ха а питаш ли ме , когато трябва по празници да обиколя цялата България , че да се видим и с двете роди , мъж ми е от Плевенският край , но пък си винаги добра дошла но гости кеф ти Балчик , кеф ти Пловдив , ей и ти си имаш далеко  Hug

# 653
Добро утро Flutter

Времето е върха....вчера никъде не сме излизали, днес най-вероятно ще изляза и сама да съм ще съм малко навън.
Мишо спи имаше пак вчера 39,5 Т и нощеска пак .... НАдявам се да му мине от Норуфен само, ама да видим......

Пол, жива съм  Wink КОга ще ти видя пантальона?

Жу   Hug

Бенджи
, споко всичко е за добро.  Hug

Гудзи на работа ще разгледам сайта подробно, че сега нямам време, ама видях чорапа, имаме такъв  Laughing

# 654
Ей,Рейче , какво му стана на Мишето?Висока е тази Т мамка му.Само Нурофен ли му даваш?Редувай  с Парацетамол......да се обадя  ,като дърта свекърва но аз така процедирам Blush

# 655
  • София
Добър ден!
Яхнала съм прахосмукачката и чистя, много я мразя тази дейност  Crazy.
Дано Мишо оздравее по-скоро, Реа Hug! Марти миналата седмица кашляше сухо, сега гледам е почнала по-влажна кашлица... освен чай, нищо не съм му давала, но пък и той нито температура е вдигал, нито се е оплаквал, че е зле.

# 656
..... КОга ще ти видя пантальона?...

Напролет hahaha

Трети ден Т само с Нурофен едва ли ще мине Whistling. Сигурно е от гърлото. Ама не го дръж повече така. Утре го заведи да го погледнат Thinking.

Вени, една комшийка си бърше прозорците, та и се одумах да се прехвърли и на мойте Crazy. Ко се сещаш какво искам да ти кажа Blush Joy

Люско, в Пловдив ли ме каниш? Flutter Някой ден кой знае..... Crazy
Жуууууу, вие днес накъде?
Ние пак у нас. Ходих на гости на една дружка и преди малко се прибрахме с Даянка. Мъжете са по кафета, ама всъщност една друга приятелка взела Ник да го гледа Twisted Evil

# 657
  • София
Сещам се  Joy! Освен да ида да дебна коя комшийка чисти и да се пазаря и аз  Mr. Green.

# 658
Сещам се  Joy! Освен да ида да дебна коя комшийка чисти и да се пазаря и аз  Mr. Green.

Твоята прахосмукачка тряа да е с много дълъг кабел и тръба hahaha И от компа сколасваш Joy Joy

# 659
  • София
Ти пък! Минах хола и кухнята и прекратих трудовата дейност, че току виж съм се преработила  Joy  Hug!
Истината е, че изпитвам Марти, а нета намерих доста интересни тестове и презентации на уроци. С други думи - съчетавам полезното с приятното.

Общи условия

Активация на акаунт