ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 135
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Аааа, и аз съм тука... Wink

То направо да си спретнем пак пловдивска срещичка...Със Спонджи и Жу тоя път... Hug
Уикенда някъде навън... Wink
Кво шъ кажете, пловдивчанки?

Суперско време е. Циганско лято, ма мнооо циганско, и мнооо лятно.. Laughing
Тия дни съм по тениска по цял ден, а гледам има и девойки по потници...все едно е юни...

Ние на Бъдни вечер винаги сме у свеки. Традиции...Така че, няма кво да го мисля...  Sunglasses
За Нова година нещо ще се мисли, ама къде ще е, още не знам.

# 631
  • София
Ама и ние дълги години спазвахме традициите - на Бъдни вечер, ако сме били със свекърите, то на Коледа отиваме в моите родители или обратното. Също така, задължително се събираме с кумувете и други приятели в един от коледните дни. Обаче нещо почнаха да ме изнервят роднинските мероприятия... Все трябва да се разбере кой кога и къде ще бъде, за да може другите да си направят планове  Crazy.

# 632
СтефLaughing не бе.......трябва да си намеря сега  една кристална ,прозрачна топка.Другото го имаме`звездите ни говорят`  Mr. Green
Кам,много важна ще   да е била песньовката  Wink
Пол,питам защото и аз си харесах един панталон.....мнооогоо широк/и крачолите широки и колана широк/но кройката е една такава........в талията и дупето е прилепнал.И на още един хвърлих око тип`бридж` готин за ботуши,но пък имаше едни басти отпред където си мисля ,че ще издуват прелестите ми допълнително.
Вени, ние по всяка вероятност ще пътуваме към Атина.Под въпрос е транспорта  все още.Но по последнни данни нашия тати няма да го пуснат отпуска за Коледа ,а за НГ......така ,че ние ще стягаме куфарите.
Бенджи,нямаш грижи  HugВиж как си я караш вече на работа добре  Wink Сещаш ли се в началото колко криво ти беше,всяко чудо за 3 дни   bouquet

# 633
  • Пловдив
Ааа, Жу, още ми е криво. Постоянно им се нервя и не минава ден да не си помисля да ги зарежа...
Ама нямам избор на тоя етап. Появи ли се нещо друго, с нормално работно време, даже и за същата заплата, но ако работя сама, бих ги зарязала веднага.
Нещо не мога да работя с хора, в екип, както му викат  Mr. Green...За пореден път се убеждавам.  Whistling

Мъжо подписа договора. Отложи се малко, но заминава все пак.  Confused На 1.12 тряя да е там, но пък за Коледа ще си е вкъщи... Wink

# 634
 BlushТой къде пътува и какъв договор,че аз малко имам да наваксвам с инфото.

# 635
  • Пловдив
Заминава да бачка във Франция.  Confused

# 636
Това е добре,не унивай.Всичко го правим за по-добро. Hug
Кристала ми говори ,че след година и ти заминаваш .Ще имаш екстрата да не работиш в екип   Laughing Wink

# 637
Бенджи, винаги в който и да било колектив има по някоя (поне една) мърша дет разваля пейзажа. Нормално е. Всеки така го чувства.
Вени, трудна задача наистина да се обедините веднаги около 1 мнение за прекарването на празниците. Аз искам, както винаги, домашна Коледа и Нова година. Без харчене на излишни пари за тоалет дет ще нахлузя само по празника по всяка вероятност. Само дето искам да сме си в нас в Пловдив тая година.
Жу, УтрИпам тЪ с таз топка дет ти приказва.  Joy

# 638
... Оф 3 часа търсих една детска песничка. ....

Коя бре? Crazy Не знаеш къде да питаш hahaha В хор можеше да ви я изпеем тук Laughing
Вени, не се тръшкай. Я си помисли - в това му е чара и обаянието на празника - да търсиш, да правиш планове. Самият купон минава за няма и 5 чАса Twisted Evil.
Жу, моят е точно прилепнал, аз затова споменах и килата. И тъй бива, ама хептен да се харесам шА тряа да ги махна newsm78
Това със стягането на куфарите за Атина много ми хареса Flutter.
Почва филмът за турнето на Слави в Америка и мисля да го гледам.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
 Shocked Shocked Shocked
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
 Shocked
А дайте ред де, бързам Crazy

# 639
  • Пловдив
Хахаххах.... Joy Joy Joy Joy

# 640
А дайте ред де, бързам Crazy

А ти за де бързаш? Постояй на седянката де. Някакъв си Слави да гледаш...

# 641
  • София
Ама ние няма да идем на някакво лъскаво място! Хич няма и да купувам тоалет, ще търкалям нещо старо и ще си легна веднага, щом се навечерям, на щури купони не издържам Laughing. Иначе определено има някаква тръпка да избереш място за празника - от това има ли какво да се види, до абе, за тука ще ми стигнат ли парите  hahaha!

# 642
Бърза,бърза ама съм сигурна ,че едното и очо ще   е в компа  Joy

Днес излизахме на разходка и мойто хайванче си хареса един конструктор,където трябва да направи хеликоптер.Състои се от 300 части............ейййййййй от 4 часа сглобява и разглобява и гледа ........на привършване вече.От `де тез нерви и тоз инат нямам представа  Rolling Eyes

# 643
Където ти харесва, Венка.  Hug  Но в описанието, което току-що даде частта с "и ще си легна веднага, щом се навечерям" адски ми допаднА.  Crazy
Аз пък по Коледа се каня да пусна една тема. Коледна. Не, нашата де. Че тя много сложна ми се види.  EmbarassedНикога не съм пускала. Е, като изключим разни от зор за мишоците в къщата, на Ванката джонгата на чЕлото, дет я оперира и една за отопление.

Жу, ба! Тя сега ще отнесе плувката Полин. Спи й се ама не си признава..

# 644
Тук съм, почнаха рекламите hahaha

Бърза,бърза ама съм сигурна ,че едното и очо ще   е в компа  Joy....

Няма начин Crazy. Не съм се Фалила, ама си купихме нов тв, и мъжа ми прави разместване в хола. Как го нагласи, не знам, обаче сега тв-то ми се пада в гръб Twisted Evil .Така че или комп., или тв.

Чакай да публикувам, пък пак ще пиша Crazy

Общи условия

Активация на акаунт