ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 140
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Ауууууу каква тишина цял ден  newsm43
Пол,честито панталонче.Кажи сега какъв цвят е, и коланчето широко или тясно е?

gudzy ,много ми харесаха тези човечета.Сега съм си купила едни дървени щипчици ,които много  харесах но нямам представа къде ще ги скипря .Имам някакви идеи .....но ``паживьом увидим``.

# 616
Халюююююю!!!!!!

Жу, добре дошла отново, миличка. Радвам се, че те виждам да пишеш.

Рейчо, нИ съм вА отсвирила, ами бродя из клюкарника. Номиниргах Джуличка. Хи-хи. За годишните форумски номинации.

Тединко, ам що да не тегли контрата момъкът, бре? Той е малък, като ги остави пак ще си му излезнат като мъхче, да не мислиш, че бодливи ще покарат?
А за времето... аз ви попрочитах отгоре-отгоре бре! То навсегде една пролет. Каква ти пролет. В Пловдив 28 градуса онзиден. Е, това си е юнска температура. И ние днеска се шматкахме с Ванката.

Полинко, и аз като Тедико мисля, че ще успееш да си направиш организацията.

Кипре, прочетох за твоите неща. Моите съболезнования със закъснение.

Бенджи, а ти вече си се установила в новичкия и отремонтиран офис, а? Прекрасно. С пожелание за една нова заплатка от догодина.

# 617
Ми явно с тебе двете ще си лафим днес  Mr. Green
Жу, като ги показа тия снежковци и реших да ви покажа още красоти, това са кукли от чорапчета на същото момиче Кас, много яки  Peace
http://www.flickr.com/photos/44687702@N07/4198910222/in/set-72157623120215832/
А това са снежковците на една мацка със златни ръце Cattt / пак от форума/
http://www.flickr.com/photos/44898304@N04/4350822204/
разгледайте и и другите снимки, просто нещата и са невероятни Hug
п.п. три станахме за лафче.....Simple Smile

# 618
Стефинкааа,няколко пъти ти писах и на скайпа.Как си?Много се радвам да те `чуя` отново.
gudzy ,големи красоти.Аз имам слабост към сн.човечета явно  Crazy много ми харесват.Искам да имам купища.Сега имам само един ама е много красивввввв -от тъмната гама цветове е  / вишнево елече,тъмно зелено шалче + капелка  и той е  такъв мръсно бял ,държи  дървена табела`let is snow`/.

# 619
ЖуHug днес ли си писала? Цял следобед бяхме с Ванката навън. Инак ако е било в друг ден... абе нали знаеш, че мойто безработник седи на компютъра в нас, а аз ходя да бачкам? Чувствам се като мъж мама му стара.  Crazy

Кога Ж сЪ видим?

# 620
Кога кажеш....аз съм `волна пеперуда`  Mr. Green
Сбирка  обаче у нас!Най -добре така,че свършваш работа към 5 , тогава вече става тъмно ,къде да си влача диването с мен ,става ли?
Може също така  събота или неделя.
 Laughing Ааааа ето сетих се  baby_neutral единият път  ти писах  миналата събота, ходихме по главната на разходка и ти писах да идваш с нас на МакДон. и да си миткааааамееееее........

# 621
Аха. Аз бях във В-д. Следващата седмица пак ще съм там, защото е пък на майка 10 години. И си ходим винаги по това време на годината.

# 622
  • София
Здравейте  Hug! Нямаше ме цял ден, сега отивам да чета назад.

# 623
ВСЯКА ЗОДИЯ СИ ИМА АМУЛЕТ
Звездата олицетворява реда и движението към успех. Инките са вярвали, че звездите са слуги на Слънцето. Звездата направлява съдбата за Лъвовете и позволява да предвидите бъдещето, използвайки интуицията си. Преди да направите отговорна и важна стъпка, поискайте съвет от талисмана си, който може да бъде от всякакъв прозрачен камък, късче янтар или кристално мънисто.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 20:38 от Жу

# 624
# 625
КаменчеHug Чудкаш ли ми се нещо? Гледам замислено въртиш очички. Я кажи.

Жу, чини ми кат от личен опит нещо да хортуваш а?

# 626
Гледам има ли някой.... Flutter

# 627
Гледам има ли някой.... Flutter

Crazy

Стеф, драго ми е да те видя в добро здраве Heart Eyes
Жу, замислих се какъв цвят е панталона ми Thinking....Май не е баш черно, на райе, коланчето е отделно, тънко е.Сега трябва да скъсявам, да смъкна 1-2 кила Mr. Green, и съм пушка hahaha
Гудзи, красиви идеи, само дето хич не съм на такива вълни Rolling Eyes.....
Кам, к'во викаш му имаше на времето ви днес? Thinking
Вени, какво стана с Коледната резервация?

# 628
Ами, Пол то нищо му нямаше, ама до 11ч. беше облачно и оставихме зоологическата градина за утре. Оф 3 часа търсих една детска песничка.  Crazy Crazy Crazy Хубавото е, че преди малко вече я намерих.  Flutter

# 629
  • София
Пол, не е за разправяне  ooooh!. Онзи ден бяхме с едни от нашите приятели, с които планираме да сме заедно. Двете, с кумата, тъкмо се спряхме на два варианта и решихме, че сме свели избора до минимум, когато децата се сетиха, че искат басейн  Crazy. Мъжете искат да изчакаме малко, че някой си им бил похвалил трети хотел... Абе, сложна работа! Шест възрастни и три деца и всеки има някаква идея  hahaha!
Надявам се, че по Коледа на повечето места ще има свободни пакети, защото все пак е семеен празник и народа пътува повече по Нова година.

Общи условия

Активация на акаунт