Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 29 **

• 28 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • София - Дианабад
Привет!

Нещо не ми се спи, та минавам да почерпя - преди една година се влях в редиците ви, така че заповядайте:

Сега трите са като аптекарски шишета  Mr. Green, много са сладки и си се забавляват  Peace.

Лъки, сега видях въпроса ти  Embarassed - моите са с разлика от съответно 1,6 и 1,9 години. Много се забавляват, защото са на един акъл и се допълват. Напоследък много често чувам:"Искаш ли ти така, а аз така...?" С дребосъчка също много си играят, тя някак много им се кефи, сигурно пак заради разликата. Иначе отсега нататък, щом има човек едно детенце, винаги ще бъде зает. Независимо колко голямо ще стане  Peace. Поне да си ги изгледаме накуп, аз наистина много им се кефя.
Колкото за средното дете, и аз мислех като маик, обаче напоследък си променям мнението. Биби например може да играе и с по-голямото, и с по-малкото. Ако нещо с кака й се сдърпат, се заиграват с Ели  Mr. Green.

За количката - ние бяхме взели близнашка втора употреба, обаче тази количка се оказа желязна  Peace. Хем страшна работа ми вършеше, хем много здрава излезе наистина. Имаше си и покривала за крачетата, и всичко. Само дъждобран не й намерихме, но и не се наложи, за щастие.

bouquet

# 301
Горис, честит празник на вас и на Елена!  bouquet
Да сте здрави, да се радвате на прекрасното си семейство!
Мисля обаче, че си в грешка, не си се вляла преди 1г тук при нас, а преди цели 2,8г , че и повече Grinning

# 302
  • София - Дианабад
Горис, честит празник на вас и на Елена!  bouquet
Да сте здрави, да се радвате на прекрасното си семейство!
Мисля обаче, че си в грешка, не си се вляла преди 1г тук при нас, а преди цели 2,8г , че и повече Grinning

Абсолютно си права  Peace. Просто преди 1 год. го повторих същото упражнение, че моите са и трите породени. Като ни видят на улицата, избиваме рибата   Mr. Green.

# 303
Честито на малката рожденичка!Да ти е жива и здрава!
Благодаря на всички за отговорите относно количките.А Грако къде мога да видя на живо или поне кой ги доставя за българия?Видях че мога да си поръчам през интернет,но ми се ще да я видя на живо.

# 304
Честит рожден ден!!!Щастливо детство и мама и тате мноооого да я слушкат:)

# 305
 Здравейте на всички от темичката Grinning Много се радвам,че има такава, а дори и не подозирах,излезе ми от гугъл.Надявам се,че приемате нови попълнения.От месец и половина си имаме най малкото ни момиченце и мислех че ще се справя с излизането на разходка и с двете но не е толкова лесно.Имам  и голямо момченце на 10,което много ми помага и момиченце на 2.Като излизам сама нося бебето в слинг,а по голямото в количката,иначе с две колички ако има някой с мен.Искам да ви попитам дали знаете за приставка за породени деца за количка.Иска ми се да е нещо като седалка.Има една Bugypod,обаче тя не става на нашия модел.Много ще съм ви благодарна. Поздрави

# 306
Здравей, vele. И аз от скоро открих темичката.Удобно ли ти е да носиш малкото бебче в слинг?И какъе слинг използваш?Аз също искам да си взема,но с по -голямото бебче не съм ползвала и нямам представа дали е удобно.

# 307
та, струва ми се, че 2рото дете в една тройка винаги е най-ощетено. голямото е батко, малкото е изтърсачето, а средното какво - то е просто средно - нито е батко с всички превилегии от това, нито е дребсън с всички превилегии от това.
Ееееееех какви спомени отприщи ти у мен  Mr. Green
Аз съм един такъв "втори" в тройка; точно както го казваш си е - никой не те е**** в калабалъка  Joy Сестра ми див тийнейджър, с първи гаджево-дискотечни-пубертетни изпълнения, брат ми изтърсак не може да ходи и си ака в гащите... пък аз на прекрасната възраст 11-12, дето съвсем сама се оправям с всичко, и наистина си мислех, че са ме забравили. Много сме си близки де, обичаме се и си помагаме, но в онзи момент  Sick
Все едно Simple Smile

Аз за кратко ползвах лятна количка за близнаци на mamas&papas, много съм доволна от нея, но вече я продадох. Моето "голямо" все пак беше на цели 2 години, когато се роди малчо и за кратко беше нужна. За деца с разлика под 20 месеца просто не виждам друг вариант обаче Simple Smile

Хайде поздрави!

goris, тортата изглежда страхотна!!! Браво! Честит празник Simple Smile

# 308
Имам слинг, купуван от продавалника, но не е много дълъг и за по-едра мама няма да е подходящ, иначе е много удобно, докато са по-мънички децата, поне за мен беше така, иначе много ми тежи.Зависи и детенце колко кг е.
Ако някой го иска, мога да го продам, сумата е минимална, пишете на лични.

Добре дошли на всички нови мами на породени, пожелавам възможно най-малко проблеми.
Горис-да сте здрави всичките и все така задружни и занапред, много ви се кефя, особено и снимки като си пускала!

# 309
  • София - Дианабад
Привет!  Hug

Благодаря за прекрасните пожелания  Heart Eyes.

vele, добре дошла при нас  Hug! Надявам се да ти е приятно в нашата компания  Peace!

Аз нямам опит с бъгипод, защото съм ползвала също количка за близнаци - много съм доволна от нея, винаги ще го казвам сигурно  Simple Smile.  А слинг ползвах Премакс като беше Ели малка, само за планината. Там й беше добре и си спинкаше  Mr. Green, само отстрани дето все ми се чудеха каква е тая гъдулка и как диша това вътре  Mr. Green.

А за Грако също не мога да ти дам информация, може би чичко Гугъл ще знае  Peace.

# 310
goris, честита ти рожденичка! Да сте живи и здрави всички и да е все така весело у вас  Hug
Krisi_fil, аз съм ползвала само кенгуру и съм много доволна. Слинговете не знам какви модели са, но моя приятелка, която ползва ми искаше кенгуруто за по-дълги разстояния - като ходят на поход някъде, но за ежедневно ползване беше много доволна.  Peace Ето и малко инфо за видовете
vele, добре дошла и от мен  Hug

# 311
Goris, провокирана от товоите постинги и това че цели 2 дни съм без децата се замислих как би изглеждал живота ми с три деца. Това си ми е мечта отдавна, но третото си го представях след около 10 год, за подмладяване  Mr. Green
В моменти като този гледам отстрани на купона в къщи и осъзнавам, че повечето проблеми които имам с децата са в моята глава, ако още малко се потренирам ...  Wink те са ми стархотни на мама палавниците. На всичкото отгоре бабата взе едното миналата седмица да го гледа за 2 дни и чух тишината в къщи, която ме подтисна, а и щом малкото се разплака "Искам Ради" и се влачи за крака ми докато успях с думи прости да му обясня, че Ради е при баба и утре ще я види...

Само.....  да завърша правото - трето висше
        .... .. да сваля още 2 килограма,
       ......  да обзаведа новия ни апартамент,
        ........ да  ....

Та след цял месец с трима варицелени в къщи, аз със синузит с изпит .... ДНЕС отново съм аз- бях на масаж, водна гимнастика, козметик, поръчах си румсервиз, плувах до припадък, бях на сауна и парна баня, а довечера ще се наспя, че утре пак съм на изпит , а в понеделник .... отново с децата, работата ....  Simple Smile

# 312
леле, звучи като супер размазване! мен ме е срам дори от мисълта, че бих могла да поискам такива благини. браво! радвам се за теб - не завиждам изобщо  Peace всяка от нас заслужава максимално глезене и почивка. дай боже повече и по-често. при мен засега нищо читаво няма обаче. поне децата оздравяха - то и това само би трябвало да ме радва, ама кат че ли искам целия свят да лапна - едно само не ми стига, нищо че то е най-важното  Rolling Eyes

горис - здраве, усмивки, смях и безгрижие пожелавам на всички ви!

# 313
майк, размазване си беше  Sunglasses, НО свърши .... Мисля, че всички имаме право на малко презареждане  Wink  сега пак графика, ставане, бавачката, едното на градина, аз работя и уча, прибиране от градина, хранене и разтърваване на менажерията, къпане, приспиване ... това е любимия ми режим, стига да  сме здрави.

Разказвала ли съм ви как простото ХОДЕНЕ от една стая до друга стая в апартамента може да бъде едно прекрасно изживяване Wink ... като няма нищо по земята в което да се спънеш, настъпиш, убодеш... представете си го. По съвет на форумка още преди да се роди втория номер съм сложила по един кош за играчки във всяка стая и има ефект.  Grinning

# 314
  • около Варна
Момичета, възхищавам ви се колко сте организиране и успявате да се справяте с две, три деца, учене, работа, домакинстване....Аз от сега се плаша като си помисля, че след няколко месеца трябва да се върна на работа, имам чувството, че не мога да се справя, ноооо с всичко се свиква.

Egisihora, аз пък ти завидях и то никак не благородно Mr. Green

майк, това много ми хареса "ама кат че ли искам целия свят да лапна - едно само не ми стига"

При нас нищо ново, издивяват си децата в къщи, поне да са здрави, по цял ден са караници и викове, вечно нещо не могат да поделят, косъм да е, ще са скарани за него ooooh! иначе пък малкия много бързо напредва в развитието си покрай каката, приказва като голям, знае приказки, стихотворения, знае и да отговаря, на всеки въпрос отговорът е "щото така". Много е обсебващ Жорката и Ева страда от този факт, защото тя като по-голямата, по-разбиращата и по-послушната остава на втора линия, давам си сметка, че не получава нужното и внимание и ми е мъчно. Изживява го по свой си начин, започва да ака в гащите постоянно, без да казва Sad Оная сутрин взех малкия при нас в леглото, защото не искаше да заспива, тя като се събуди и ни видя тримата да се излежаваме  явно го е приела тежко. Вечерта чак, в колата, я чувам как нарежда от столчето си "вие мен ме оставихте самичка......дрън, дрън" и отначало не схващам за какво говори, но после ми обясни. Почуствала се е изоставена, тя сама в нейната стая, а пък ние тримата да се гушкаме заедно и си е право детето. Искам да местя Жоро при нея, но той още не заспива сам, буди се по цяла нощ и все изчаквам да се очовечи малко.

Общи условия

Активация на акаунт